Conrad Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) Odmítat očkování je jistá cesta do pekla, pokud nechcete výrazně omladit populaci Ministr Havlíček nyní prohlásil, že otevření nákupních center výrazně pomohlo obchodníkům zapomněl dodat že včetně majitelů pohřebních ústavů a krematorií Na očkování mě děsí jediná věc a to je jeho hlavní organizátor Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 @Tom4 hele na běhání to ještě nevidím, počkám pár dní...do lesa půjdu a ty regály....jdu kolem, vezmu papír nebo sekeru a u pokladny zaplatím, když mi to neprodají....na pokladně nechám odložené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Tak nejak doufam, ze nez se naockuji ti, co musi, pak ti vystraseni, pak ti zodpovedni, tak ja uz na ockovani nebudu muset, protoze uz sireni viru bude potlaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 21 minutami, wawrik napsal: Wuchan bol na začiatku a bolo to hrubé podcenenie. Odvtedy sa situácia v Číne dosť zmenila. Rôzne provincie majú rôzne metódy - v jednej napríklad kvôli jedinému bezpríznakovému prípadu (ktorý zachytili pri vyšetrení krvi na niečo úplne iné) otestovali 5 miliónov ľudí, myslím, že to bola komplet celá prefektúra. Povinne. V ďalšej provincii zasa uzavreli niekoľkomiliónové mesto vrátane zákazu vychádzania kvôli tuším trinástim nakazeným! A podobne, tie opatrenia sú pre našinca nepredstaviteľné. No fungujú. Testuje a trasuje sa tam ako o život, vrátane mobilných aplikácií. Samozrejme, že ojedinelé prípady ujdú alebo sa ututlajú, ale časom to praskne - ohnisko sa izoluje a vinníci potrestajú. Já bych chtěl takhle věřit Číně. Fakt. před 16 minutami, honza71 napsal: Tak nejak doufam, ze nez se naockuji ti, co musi, pak ti vystraseni, pak ti zodpovedni, tak ja uz na ockovani nebudu muset, protoze uz sireni viru bude potlaceno. V to taky doufám. Já proti bezpečnému očkování vůbec nic nemám, ale v tomhle případě mám pochyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Tak nejak doufam, ze nez se naockuji ti, co musi, pak ti vystraseni, pak ti zodpovedni, tak ja uz na ockovani nebudu muset, protoze uz sireni viru bude potlaceno. Přesně, cca v intencích i mojí úvahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Právě teď, geometr napsal: Já bych chtěl takhle věřit Číně. Fakt. Väčšina tých informácií je od inostrancov, ktorí dlhodobo žijú v Číne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 V to taky doufám. Já proti bezpečnému očkování vůbec nic nemám, ale v tomhle případě mám pochyby.Mas nejake indikace, ze tohle ockovani neni bezpecne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ono to je jednoduche. Niet pochyb ze s koronou a ockovanim nastupia aj ockovacie preukazy povinne na cestu lietadlom, vlakom, atd., atd., nie uz len do krajin tretieho sveta ale aj (a najma) vramci EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) @skalis Nemám, ale taky nemám jistotu (ano, co to je jistota?), že je bezpečné. Prostě ten, řekněme nestandardně krátký vývoj, ve mně vyvolává pochyby. V Tobě ne? Co když se třeba ukáže, že následky očkování jsou horší než následky prodělání. Ani na jedno nebyl čas, prostě nebyl. A po pravdě spíš než o sebe se bojím spíš o děti. A to, jak jsem psal, rozhodně jsem zastánce očkování. Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ad ta Čína, takova razantni opatreni a uzávěry v Evrope nejdou.. mentalita, kultura, mnoho statu a mnoho pravidel a křižovatka celeho sveta... zavres cechy, otestujes slovaky a natahne se ti z rakouska za mesic znovu... ..ja bych to videl tak trochu v duchu příspěvku pana Berana, ktery tu byl o par stranek zpatky.. najit primereny balanc mezi uzaverami (hlavne rizikovych skupin) a hlavne dlouhodobe platna pravidla.... neco co bude platit treba 3 mesice v kuse... max tri varianty.. lehka (rousky), stredni a dlouhodoba (primerena omezeni a neustale testovani) a tezka (uplny lockdown) pro pripad totalniho pruseru... a ne furt s tim kvrdlat... neco mi rika, ze tyhle virove vlny budou castejsi.. treba jednou za deset let apod.. takze to chování a pravidla se vyplati "natrenovat".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 6 minutami, eskimak napsal: Ono to je jednoduche. Niet pochyb ze s koronou a ockovanim nastupia aj ockovacie preukazy povinne na cestu lietadlom, vlakom, atd., atd., nie uz len do krajin tretieho sveta ale aj (a najma) vramci EU. Tak to se tesim, jak naseho pana premiera nikam nepustej. Ten se s vymluvou na chybejici slezinu odmita nechat ockovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 2 minutami, petr_cha napsal: Ad ta Čína, takova razantni opatreni a uzávěry v Evrope nejdou.. mentalita, kultura, mnoho statu a mnoho pravidel a křižovatka celeho sveta... zavres cechy, otestujes slovaky a natahne se ti z rakouska za mesic znovu... ..ja bych to videl tak trochu v duchu příspěvku pana Berana, ktery tu byl o par starnek zpatky.. najit primereny balanc mezi uzaverami (hlavne rizikovych skupin) a hlavne dlouhodobe platna pravidla.... neco co bude platit treba 3 mesice v kuse... max tri varianty.. lehka (rousky), stredni a dlouhodoba (primerena omezeni a neustale testovani) a tezka (uplny lockdown) pro pripad totalniho pruseru... a ne furt s tim kvrdlat... Tvl, dyť ten importovanej expert a jeho parta nedokážou ani praktikovat a udržovat v praxi to, co konečně vymysleli. Dyť to je k smíchu, šaskárna neskutečná. K čemu to potom je? K hov.. Tady nemáš ani jistotu, že třeba ty hospody zůstanou zavřený. Tak kde má pak třeba ten hospodskej vzít jistotu, že se má na to vys... a jít dělat něco jinýho a ne zkusit zase a opět čekat, jak to nakonec dopadne. Jak dlouho se dají lidi takhle nasírat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Na vývoji vakcíny se prý zúročily poznatky z výzkumu sars a mers které před lety samy zmizeli.Ideální by asi bylo za vakcíny zaplatit až se ukáže jestli fungují.. což se asi v dnešní panice vlád těžko podaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 2 minutami, geometr napsal: Jak dlouho se dají lidi takhle nasírat? Vzhledem k tomu, jak píšeš že ani polopes se nedodržuje když už teda "něco" je, tak bych řekl že trpělivost lidí s tímto divadlem (neplést s covidem, myslím fakt politiky) právě končí a lidi se drží jen proto, že svátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 [mention=3049]skalis[/mention] Nemám, ale taky nemám jistotu (ano, co to je jistota?), že je bezpečné. Prostě ten, řekněme nestandardně krátký vývoj, ve mně vyvolává pochyby. V Tobě ne? Co když se třeba ukáže, že následky očkování jsou horší než následky prodělání. Ani na jedno nebyl čas, prostě nebyl. A po pravdě spíš než o sebe se bojím spíš o děti. A to, jak jsem psal, rozhodně jsem zastánce očkování.Vakciny delat umime, do tohohle vyvoje sly obrovsky prachy a o figuranty taky nebyla nouze. Ja z toho uprimne strach nemam, vakcina na chripku se dela taky kazdej rok “znova”. A podobne jako u kovidu to “znova” neznamena od nuly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Právě teď, skalis napsal: Vakciny delat umime, do tohohle vyvoje sly obrovsky prachy a o figuranty taky nebyla nouze. Ja z toho uprimne strach nemam, vakcina na chripku se dela taky kazdej rok “znova”. A podobne jako u kovidu to “znova” neznamena od nuly. No, tak to Ti upřímně závidím ten klid. A to nemyslím nijak ironicky ani ve zlém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) před 22 minutami, geometr napsal: Tvl, dyť ten importovanej expert a jeho parta nedokážou ani praktikovat a udržovat v praxi to, co konečně vymysleli. Dyť to je k smíchu, šaskárna neskutečná. K čemu to potom je? K hov.. Tady nemáš ani jistotu, že třeba ty hospody zůstanou zavřený. Tak kde má pak třeba ten hospodskej vzít jistotu, že se má na to vys... a jít dělat něco jinýho a ne zkusit zase a opět čekat, jak to nakonec dopadne. Jak dlouho se dají lidi takhle nasírat? Vzhledem k profesi mám raději zavřenou hospodu než špitál který praská švech Jak dlouho se dají lidi takhle nasírat?-Tak dlouho než pochopí že nejde o nasírání ale o průser obrovských rozměrů Přesně jako lidé nepochopili že Hitler je hrozba pro svět pokud ho včas nezastaví tak totéž platí dnes o Covidu Při morových ranách ve středověku nebyla ochrana, na španělskou chřipku také ne ,e zde alespoň naděje že vakcinace je správná cesta nebo víš o lepším řešení? Když se dívám na tvoji argumentaci, jsi přesně ten typ se kterým bych nechtěl zůstat na pustým ostrově No flame Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 No, tak to Ti upřímně závidím ten klid. A to nemyslím nijak ironicky ani ve zlém.Dlouhodoby spolecensky a ekonomicky dopady lockdownu a pretezovani zdravotnickyho systemu (personal i vydaje) me desi mnohem vic.Mimochodem mi prijde, ze se porad tvrdi, ze kdyz nemocnice zvladaji pobrat ty pripady, tak je to ok. Malokdo ale uvazuje nad tim, jakou hoknu maji zdravotnici uz nekolik mesicu v kuse. Sice nemaji mrtvoly v mrazacich, ale asi si to ani tak moc neuzivaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 2 minutami, Conrad napsal: Vzhledem k profesi mám raději zavřenou hospodu než špitál který praská švech Jak dlouho se dají lidi takhle nasírat?-Tak dlouho než pochopí že nejde o nasírání ale o průser obrovských rozměrů Když se dívám na tvoji argumentaci, jsi přesně ten typ se kterým bych nechtěl zůstat na pustým ostrově No flame Teď si na to kápnul. Flejm. A zase nic... Tak kde jinde už... Prostě se letos před Vánocema nerafneme. Tak se na mě nezlobte kluci, že jsem vás tu dneska trochu škádlil. Ale abych Ti @Conrade ještě odpověděl, a to zcela vážně: Já mám obavu, že lidi už to právě chápat začínají. Tak snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 12 minutami, skalis napsal: Dlouhodoby spolecensky a ekonomicky dopady lockdownu a pretezovani zdravotnickyho systemu (personal i vydaje) me desi mnohem vic. Mimochodem mi prijde, ze se porad tvrdi, ze kdyz nemocnice zvladaji pobrat ty pripady, tak je to ok. Malokdo ale uvazuje nad tim, jakou hoknu maji zdravotnici uz nekolik mesicu v kuse. Sice nemaji mrtvoly v mrazacich, ale asi si to ani tak moc neuzivaj. Každý máme různé zkušenosti, já se pohybuji po operačních sálech každý týden ve velkých fakultkách, hoknu mají zdravotníci(až na pár oborů) pořád stejnou, covid necovid. Naopak z mého okolí je 90% lékařů naprosto v pohodě a nehysterčí, spíše to ještě zlehčují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se