hinkle Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 7 minutami, Liqid napsal: Žádný precedent, prostě bez očkování nebudeš moci do práce, děti do školy a manželka do letadla. Ale to je diskriminace tech co budou ockovani pozdeji nez jini, protoze je malo vakcin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Mně se teď večer nejvíc líbí ta pohádka od liskuse. Hlavně ten konec s rakovinou a HIV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 1 minutou, geometr napsal: Mně se teď večer nejvíc líbí ta pohádka od liskuse. Hlavně ten konec s rakovinou a HIV. To ukáže až čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Nepochybně, ale je pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Musíte ale uznat že vývoj jede kupředu. 20 let zpátky jsem bojoval s tím abych měl tri band telefon abych mohl poslat smsku z ameriky do evropy. Z Nokie 6310 která má jednobarevný displej o rozlišení 00nic. O 20 let později se koukáte na fórum z placky která umí do té ameriky převést peníze lusknutím prstu, fotí tak že jsou z toho fotky v chronokalendáři a ještě se odemkne snímačem otisku prstu. Jo a umí navigaci. U zubaře dnes a v roce 2000 . . . sakra rozdíl. Vlastně u spousty lékařů. TEP je dneska běžná operace. Atd. atd., nevidím jediný důvod proč by odvětví vývoje léků / vakcín mělo být nějak pozadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 21 minutami, Irwinek napsal: Ale to jsi omezil moje práva. Ani vrah je nemá tak omezená Teoreticky by si nemusel pustiť do sveta úplne všetky ... Povedzme, že by si nemal hádzať sviniam perly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Já dřív odmítal ale nechám se pichnout, vzhledem k tomu kolik mi je, tak doufám že než mi vacína modifikuje DNA tak mě klepne pepka nebo přehlídnu semafor. Moje žena, která pracuje na covidovém oddělení na klinice u Vídně striktně, ne. Těch debat co tahá z práce domů mám už nad hlavu. Pokřiveným statistikám nevěřím. Dnes to řekl i Blatný , že čísla posledních dnů jsou i výsledkem plošného testování. Ono kdyby nebyly čísla, nebyla by vůle k očkování. Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 2 minutami, kamilb napsal: Já dřív odmítal ale nechám se pichnout. Moje žena, která pracuje na covidovém oddělení na klinice u Vídně striktně, ne. Těch debat co tahá z práce domů mám už nad hlavu. Pokřiveným statistikám nevěřím. Dnes to řekl i Blatný , že čísla posledních dnů jsou i výsledkem plošného testování. Ono kdyby nebyly čísla, nebyly by vůle k očkování. A kdyby nebyly média, tak možná ani ten covid není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) Hyeny novinářské mě vyškolily už na jaře když třeba v IDNES vycházely seznamy potravin nutných pro přežití. Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Strejda Google odpovídá že BYLO - aspoň si jeden připomene jak proaktivně a uvědoměle formují názory plebsu Burešova koncernová média... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) A tenhle vakcinolog nadšení nad mRNA vakcínami zase tak moc nesdílí a teď si z toho vyberte S vakcínami jsme na tenkém ledě. Je otázkou, jestli je pokus Pfizeru namístě, říká vakcinolog Petráš https://domaci.ihned.cz/c1-66845750-s-vakcinami-jsme-na-tenkem-lede-je-otazkou-jestli-je-pokus-pfizeru-na-miste-rika-vakcinolog-petras Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 1 hodinou, Irwinek napsal: Ale to jsi omezil moje práva. Ani vrah je nemá tak omezená Dufam ze srandujes. Ak nie, tak dufam ze tvoje prava budu obmedzene viac ako ty chces obmedzit prava ostatnych (napr. na prezitie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) před 20 minutami, eskimak napsal: radši nic... Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 (upraveno) před 2 hodinami, Liqid napsal: Žádný precedent, prostě bez očkování nebudeš moci do práce, děti do školy a manželka do letadla. Jak nebudou moci děti do školy, když je očkování pro starší 16 let? https://www.fda.gov/media/144413/download https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-product-information-approved-chmp-21-december-2020-pending-endorsement-european-commission_en.pdf Upraveno 21. prosince 2020 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 A oni starší 16 let do školy snad nechodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Pánové, když už jsme u těch ministerských powerpointů k očkování "tím co zrovna bude v mrazáku", tak jak Herr Reichspritzenmeister očkovaným zařídí že akorát měsíc (!) po první dávce bude pro dotyčného na daném místě k dispozici i druhá = kompatibilní = od té samé firmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Jo dvě dávky za sebou, jo. No to nedaj, jak jsem to tak poslouchal dneska. To už je logistickej masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Beze srandy - nejsem žádný odpůrce očkování ani propagátor konspiračních teorií, dokonce bych řekl že už jsem se při houmofisování stihl vyžrat do 1a rizikové skupiny - a i proto by mě fakt zajímalo co vlastně bude s 1x naočkovanýma, na které (třeba kvůli ukončení kontraktu a nebo jinak nezvládnuté logistice) nezbude příslušná dávka od dané firmy? Bude se dělat jako že nic a nacpe se do nich to co zrovna bude v mrazáku (čert vem jestli jedno nebo dvoudávkovej model )? Nebo se jim oznámí že mají smůlu a v lepším případě jim stát na vlastní riziko zaplatí (možná jen 2) dávky něčeho jiného, padni komu padni? Nedělám si marné iluze že při současném překotném (politiky/dotacemi/korupcí motivovaném) tempu schvalování by si někdo troufnul zdržovat se něčím tak banálním jako jsou studie vzájemné kompatibility schvalovaných přípravků - ale neměly by to být právě státní instituce, které by nedostatek vlastní vědecké erudice měly kompenzovat aspoň logistikou podporou? Jestli jsem tímhle dotazem někomu z powerpointových sráčů na MZ zkazil vánoce (protože s takovou se Bureš po 2. svátku vánočním nebude moct prsit se začátkem očkování), dobře mu tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 před 22 minutami, Radek124 napsal: Jestli jsem tímhle dotazem někomu z powerpointových sráčů na MZ zkazil vánoce (protože s takovou se Bureš po 2. svátku vánočním nebude moct prsit se začátkem očkování), dobře mu tak To mně připomnělo moji kultovní knihu: Jednu roli protiplynového koberce má mít podle předpisů ve skladu každá rota. Protiplynový koberec je vyroben z několika slisovaných vrstev silného papíru opatřeného speciálním chemickým nátěrem, který ho činí odolným proti tekutému yperitu. Protiplynový koberec je dostatečně pevný, aby na normální zemi vydržel váhu oddílu v plné pochodové polní. Jestliže postupující pěchota narazí na oblast zamořenou kapalným yperitem, musí dostat rozkaz k zastavení a okamžitě musí být přinesen protiplynový koberec. Normalizovaná role koberce je sto třicet pět centimetrů široká a pětadvacet metrů dlouhá. Musí být položena na zem dva metry od zamořené oblasti a musí být rozvázány zajišťovací tkanice. Dále musí být určeni dva muži, kteří postupují po koberci a rolují ho cestou před sebou. Když je koberec naplno rozvinut přes zamořenou oblast, zbytek oddílu po něm musí svižně přejít na druhou stranu. Protiplynový koberec je pro sklad spotřební materiál, musí být ponechán na místě použití a nesmí být činěny pokusy nějakou část z něho zachránit... Má někdo nějaký dotaz?" Vstal jsem. "Říkal jste, seržante, že role je pětadvacet metrů dlouhá?" "Souhlasí." "A co tedy uděláme, když protiplynový koberec rozvineme, necháme na něj napochodovat celou jednotku a pak zjistíme, že zamořené pásmo je široké padesát metrů?" Seržant Hoop na mé mlčky upřel dlouhý pohled. "Jak se jmenujete?" zeptal se nakonec. "Goodbody, seržante." "Pane Goodbody," řekl zřetelně. "Potřebujete zřejmě sprdnout." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ta je výborná, budu si ji muset zase přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se