odjinud Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Tam by se to hned prokouklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) Z přijímaček. Cermat uzná dvě odpovědi „Paní Šťastná chystá krabičky s vánočním cukrovím. Do každé krabičky dává 300 g cukroví. Už rozdělila čtyři pětiny napečeného cukroví a zbývá jí 1,2 kg. Kolik krabiček nachystala paní Šťastná?“ Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Když matematik neumí česky (neumí se jasně česky vyjadřovat), může se holt slovní úloha z matematiky zvrhnout ve filozofickou otázku. Za mě Cermat zrušit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Přesně, hrozná vopičárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 My to zažili loni a není nic horšího, peklo pro celou rodinu, nervy a ten bordel co v tom je??? Za nás byly výsledky odpoledne přilepený na dveřích školy, teď čekáš měsíc a pak další měsíc odvolání, prostě peklo Zrušit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Kde jo kočička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 V přepravce na cestě k veterináři. Jinak by ten stůl vypadal úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Nebo chrápe na židli pod stolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinekcz Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 24 minutami, Moty napsal: Kde jo kočička Ve váze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 zatím uplně mimo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Aby to nedopadlo jak s Cermatem. Více správných odpovědí je nutné uznat. Já trvám na rovnici: Váza stojící + květiny nepolámané = kočička není přítomná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Za vázou? (ocas) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 4 minutami, vojt napsal: Za vázou? (ocas) Dyt jsem to zakreslil. A to jsem si rikal, ze jsem to zbytecne propalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 1 hodinou, warann napsal: Dyt jsem to zakreslil. A to jsem si rikal, ze jsem to zbytecne propalil Jo aháá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Takže kočka zapečená v bábovce, jo? Asi jsem moc starej nebo blbej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 před 13 minutami, bacil.357 napsal: Takže kočka zapečená v bábovce, jo? Asi jsem moc starej nebo blbej... Zvětš si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Celkem blbost. Mohla by bejt v reálný velikosti a ne tohle… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 25. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2024 Já si to zvětšoval už předtím, ale mám to trochu mázlý, když to zvětším. Tak jsem to přehlédl. Kdyby bylo lepší rozlišení obrázku.... no dobrý no.. Ještě, že tam není mikrotečka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2024 Já myslím, že i na máznutým je to jasná kočka:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se