Gres Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Motyl celkem hned, kachna trosku trvala, ale netopyra sem nenasel, ale celou dobu sem koukal na to misto kde je, neco se me na to miste nezdalo, ale nevidel sem ho, mozek je mrcha :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 (upraveno) Mě se nezdají ty psí uši a maminky kozy...jinak kachnu a motýla mám...a už mám i netopejra Upraveno 16. července 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 před 8 minutami, Gustaf napsal: ... a maminky kozy... Jaké maminky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 (upraveno) před 2 minutami, filo-boxer napsal: Jaké maminky? Tu tam musíš taky najít Mě to přišlo jako maminka....nebo je to holčička se silikonama... Edit: sem si to zvětšil a je to asi límeček a košile nebo co.... Upraveno 16. července 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 A já jsem našel i pejska, heč.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 před 4 minutami, Gustaf napsal: ....nebo je to holčička se silikonama... To dítě má košili a přes ní zástěru. Ty prasáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Právě teď, filo-boxer napsal: To dítě má košili a přes ní zástěru. Ty prasáku. ...jj už vím...ale na první pohled to vypadá na pořádný melouny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Našel všechny 3, nejvíc mě na tomhle dycky se*e, že když už to najdeš, tak nechápeš, žes to neviděl hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Tak nic, demence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Netopejra nemuzu najit, jinak jsem dement jenom napul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 před 21 minutami, Gustaf napsal: ...jj už vím...ale na první pohled to vypadá na pořádný melouny Holt máš ten mozek asi mladší a svěžejší více, než s čím počítal ten japonský test. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 před 10 minutami, 323GT napsal: Holt máš ten mozek asi mladší a svěžejší více, než s čím počítal ten japonský test. To víš, Japonci nejsou moc zvyklí na velký kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Já nemůžu najít toho pejska, jinak mám všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 už jsem to chtěl po dvou vzdát... ale nakonec jsem našel i toho netopýra. Ještě nejsem ztracen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 https://www.rolls-roycemotorcars.com/en_GB/bespoke/collection-cars/wraith-kryptos-collection/wraith-kryptos-challenge.html Rolls Royce vydal sérii hádanek k uvedení poslední edice RR Wraith. Lámu si hlavu ve třetím levelu hned na první otázce, tak se při dnešním deštivém dopoledni o to také podělím. (první level je jen labyrint ale pro mobilní telefony, proto to načte z PC jen QR kod pro mobil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Něco na mě leze (doufám, že ne ten koviďák) , takže popíjím a napadají mě kraviny - onehdá jsem při hledání protikovidové ochrany našel i tohleto: Co je to: a) součást potápěčské výstroje b) ochrana proti covid s možností příjmu tekutin c) maska na maškarní něco jako kačer Donald apod. d) přípravek do deště pro pijce dešťové vody e) guma na tlamu pro chcankoúchyly f) slavnostní maska amazonského kmene Urina lu lu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Toto nie je ziadna hadanka. Kazdy spravny uchyl /a ze ich tu je/ ma aspon jednu taku onu vec doma Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 To víš, já už jsem starej fotr, já to doposavad neznal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Nezkusíš - nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Ve fashion vlákně by to docela zapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se