CEGY Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Mam na strance nekolikrat precteny tema. Asi po prispevcich. Da se to nejak seskupit do jednoho. Dik. P.S. používám jenom mobil. Taky na mobilu nevidim ty denni kecy na pravy strane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Zatím se nám to nikomu nepovedlo a zřejmě to není v moci uživatele - viz příspěvky výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 4 minutami, geometr napsal: Zatím se nám to nikomu nepovedlo a zřejmě to není v moci uživatele - viz příspěvky výše. Jasny. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 No tak to je katastrofa. Třeba v pěti vláknech se odehraje živá diskuze a v náhledu nepřečtených je stopadesát pořád se opakujících položek. To je megapruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 To je pruda. Nepoužitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 ... a tři tečky u příspevku vpravo nahoře pořád neumožňují "nahlásit" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Chyba mi moznost "precitane bez otvorenia", ci ako sa to volalo. Bolo to pod tlacitkom "zalozit nove tema". Da sa to vratit spat? Alebo je na to nejake skryte nastavenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Další "chyba" v emailových notifikacích sledovaných vláken se dřív posílaly také přiložené obrázky, nyní jen text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Čeština už vypadá líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 V tapatalku se ty vlakna zobrazuji spravne. Pri brouzdani v tapine jsem zatim na zadny problem nenarazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Ach jo. Ta neustále opakující se nepřečtená témata řazená podle příspěvků jsou fakt otravná. Zkoušel jsem dokonce vytvořit si vlastní sled, kde jsem nastavil, aby byly vidět jen položky, které jsem nepřečetl. Ale je to mrný, je to marný, je to marný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 41 minutami, siwi napsal: Ach jo. Ta neustále opakující se nepřečtená témata řazená podle příspěvků jsou fakt otravná. Zkoušel jsem dokonce vytvořit si vlastní sled, kde jsem nastavil, aby byly vidět jen položky, které jsem nepřečetl. Ale je to mrný, je to marný, je to marný... Jsem na tom stejně a je to děsný opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 55 minutami, siwi napsal: Ach jo. Ta neustále opakující se nepřečtená témata řazená podle příspěvků jsou fakt otravná. Zkoušel jsem dokonce vytvořit si vlastní sled, kde jsem nastavil, aby byly vidět jen položky, které jsem nepřečetl. Ale je to mrný, je to marný, je to marný... Jo, to mi taky vadí asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Tak zpet s updatem na Tapatalku. V zalozce mych vlaken, kam prispivam, tak funguje vse normalne. Ovsem v zalozce neprectenych vlaken obecne se to listuje stejne stupidne po prispevcich a ne po vlaknech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Potvrdzujem, aj Tapa aj prehliadac to ukazuju napikacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @CEGY Denní kecy na boku jsou možná jen v PC, mobil jsem nezkoušel, vypnout se to dá, ale jen pro světlý vzhled, moc bych se přimlouval za stejnou možnost i pro tmavou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Jeste se koukam na webove rozhrani a celkem mi chybi cisla prispevku. To pred tim bylo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Před hodinou, AndyAaron napsal: Jeste se koukam na webove rozhrani a celkem mi chybi cisla prispevku. To pred tim bylo, ne? Čísla příspěvků zmizela s přechodem na novou platformu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 To množení příspěvků je i ve sledovaných položkách. Ale věřím, že je to jen otázka času, jako při přechodu na novou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Čísla příspěvků zmizela s přechodem na novou platformu.Aha, ja vetsinu casu chodim pres tapatalk a tam cisla porad jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se