zatorak Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 21 minutami, Radek Cigi napsal: Krásná fotka a dokonale zachycená modrá. U Pelagosů se mi líbí lumi a ta broušená keramika na lunetě. Ač jsem obecně příznivcem lesklé keramiky, tak lesklá modrá (SPMc, PO) mi moc nesedí... Podtrženo sečteno, kdo chce krásnou modrou, špičkový kalibr, titan a renomovanou Swiss Made značku - Tudor je jasná volba. Zkoušel jsem je a na mém zápěstí 19 cm působí menším dojmem. Ale chválím a kochám se! Jojo, kdo je na modrou, jsou Pelagosy celkem jasná volba. A fotí se skvěle. Bohužel PO mi už pěknou řádku měsíců taky leží v hlavě a bohužel (nebo naštěstí) jsem je ještě neměl možnost vidět naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Já dnes do zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 46 minutami, Radik napsal: Jojo, kdo je na modrou, jsou Pelagosy celkem jasná volba. A fotí se skvěle. Bohužel PO mi už pěknou řádku měsíců taky leží v hlavě a bohužel (nebo naštěstí) jsem je ještě neměl možnost vidět naživo PO se ti budou líbit , ale jejich hmotnost je znát...obzvlášť, když si zvykneš na titan . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ball RR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Cely den si je uzivam. Slunicko - ty zas budou svitit jak lampicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dneska taky modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 #skxnafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Suma sumárum Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Ušáčky a parádní kocovinka po včerejším tapetování u kámoše:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Svítíček jde pomalu do hajan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Davosa North Pole - limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dnes tady bylo krasne. Ve ctyri uz ale po rose na kolejich ani pamatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Kdes to vzal ? Co mi uniklo ? Pekny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 #redseikosunday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 6 minutami, petroniuzz napsal: #redseikosunday ježiš ty sou krásný!! můžu poprosit referenci? děkujuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 před 19 minutami, JoyStick napsal: ježiš ty sou krásný!! můžu poprosit referenci? děkujuu Dovolim si za kolegu - SNKD97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 díkydíky, jdu shánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se