fil69 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 před 4 hodinami, Akam napsal: Seiko Dobré jsou!
Akam Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 před 1 hodinou, fil69 napsal: Dobré jsou! řekl bych na furt..
martar Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Pečené brambůrky s tymiánem, rozmarýnem, šalvějí a scubateky.
villain83 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 před 11 hodinami, kloubik napsal: Pořád stejně... Tohle je moc pekny.
michalval Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 před 1 hodinou, gerhard napsal: Chyba mi tvrda väzba Temná věž v angličtině? Máš můj obdiv, to bych nedal ani náhodou. Do češtiny překládá skvěle už mnoho let Linda Bartošková a tak nějak jsem už na ten její styl zvyklý a je to pro mě King. Dnes je pošmourno, tak si svítím aspoň oranžovým ciferníkem, jako nakonec poslední tři týdny každý den.
siwi Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Včera jsem byl na skok na venkově, takže Gé:
gerhard Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 1 hour ago, michalval said: Temná věž v angličtině? Máš můj obdiv, to bych nedal ani náhodou. Do češtiny překládá skvěle už mnoho let Linda Bartošková a tak nějak jsem už na ten její styl zvyklý a je to pro mě King. Dnes je pošmourno, tak si svítím aspoň oranžovým ciferníkem, jako nakonec poslední tři týdny každý den. Budeme sa cez to "lúskat" s manželkou pomaly, ale isto . Dufam
Kostra Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Chumelí se chumelí, jen je naprd, že to hned taje, takže hradní cukrárna zůstane asi jen u přízemí
Lukáš3 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Po cely vikend Co je to za hodinky prosím?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se