nizkotucnytvaroh Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Hezké léto a přání krasných dovolených vám všem! Na ruce? To samé, žádná změna nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 před 3 hodinami, siwi napsal: Jsou v roce dny, který fakt miluju Potěší Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Seiko týden . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Do horkejch dnů je ta ocel fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 9 hodinami, Tomak napsal: Fajná hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 14 hodinami, prischera napsal: Letní regulátory od Alpiny Krásné hodinky i krajon. ----------------------------- Já furt SEIKO Tuna všimněte si rozdílu číelníku na slunci (šedý) a ve stínu (modrý) ... za zmínku stojí i barevné sladění outfitu nositele hodinek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Dnes přesun na chatu a tam plánovaná likvidace srsních hnízd vyžaduje pracovní tool hodinky ( asi budu muset rychle ze 6-ti metrové střechy ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Můj nový přírůstek do sbírky. Koupil jsem je od místního člena, jemuž děkuji za fajn obchod. Tím jsem si splnil několik snů najednou. Chtěl jsem už delší dobu jednoručky, něco se světlým ciferníkem, nějakou limitku... Jedná se o microbrand Svalbard model Tordzhils EJ11. Limitovaná série 250 kusů. Strojek Seiko NH35A, safírové sklo, WR 10atm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 A máme červenec,kua toto letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Co se ke mně dostaly, tak je mám na ruce prakticky pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Mám konečně pořádný pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes přesun na chatu a tam plánovaná likvidace srsních hnízd vyžaduje pracovní tool hodinky ( asi budu muset rychle ze 6-ti metrové střechy ). Sršeň je kámoš, vosa je kunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes přesun na chatu a tam plánovaná likvidace srsních hnízd vyžaduje pracovní tool hodinky ( asi budu muset rychle ze 6-ti metrové střechy ). ... takže masovej vrah těch chráněnejch tvorů jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se