financ Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Furt koule, ty barvičky mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Dneska řídí stará Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Zvecerieva sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Dneska posiluju při odklízení sněhu s tímto 300g ingotem. Zároveň bych chtěl moc poděkovat @ONYX servis hodinek za skvělou práci po těch peripetiích, které s nimi při opravě měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Landmastery Ty Landmastery maji neskutecne “koule”Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 před 59 minutami, grga_pitic napsal: Ty Landmastery maji neskutecne “koule” JSou skvělý, jediná vada je ten Kinetic, být na 8L jsou dneska legendou za úplně jiné peníze. Ale kluci z Koscomu mě ujistili, že případná výměna kapacitoru není problém, takže z nich mám prostě jen velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Změna je život. První Brajtle za celou moji hodinovou cestu, zatím docela civilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Z páteční kalamity v Praze Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 (upraveno) Trocha duhy na dnešní advent... Upraveno 18. prosince 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 (upraveno) Dnes to bolo z obchodu rychlo domov k TV, najvyssi cas Upraveno 18. prosince 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Workin' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Měl sem je včera na rodinném obědě a potom si je vezmu na Štědrý a zase půjdou na rok to trezoru . Jsou to moje vytoužené hodinky, které jsem jako jedny z mála, mému mladému vždy záviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Krásné dobré ráno pacienti. Nevím jak vy, ale já jsem se dnes probudil do jednoho z nejnádhernějších chronorán v životě.Vždycky mě fascinovaly, prošel jsem si obdobím náhražek tipu Steinhart a Davosa, pak dlouhým obdobím popření jejich hodnoty, nechutenstvím v podobě nedostupnosti, když na ně konečně byly peníze a krátkým morálním peklem před nákupem na secondary marketu. No a včera večer došla má duše konečně chronoklidu. Jsou přesně takové, jaké jsem si je vysnil a mám z nich radost až na kost (a to se kostrám moc často nestává:-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Gratuluji a docela tě chápu, já jsem dal suby kámošovi výměnou a vydržel jsem bez nich přesně měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Mě prostě ty staré kousky od Heueru fascinují. Montreal z roku 1974. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se