Lukáš3 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 4 hodinami, Akam napsal: Seiko Dobré jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Pořád stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 1 hodinou, fil69 napsal: Dobré jsou! řekl bych na furt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Chyba mi tvrda väzba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Pečené brambůrky s tymiánem, rozmarýnem, šalvějí a scubateky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 11 hodinami, kloubik napsal: Pořád stejně... Tohle je moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Dnes Cool Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Po cely vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 1 hodinou, gerhard napsal: Chyba mi tvrda väzba Temná věž v angličtině? Máš můj obdiv, to bych nedal ani náhodou. Do češtiny překládá skvěle už mnoho let Linda Bartošková a tak nějak jsem už na ten její styl zvyklý a je to pro mě King. Dnes je pošmourno, tak si svítím aspoň oranžovým ciferníkem, jako nakonec poslední tři týdny každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Včera jsem byl na skok na venkově, takže Gé: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 1 hour ago, michalval said: Temná věž v angličtině? Máš můj obdiv, to bych nedal ani náhodou. Do češtiny překládá skvěle už mnoho let Linda Bartošková a tak nějak jsem už na ten její styl zvyklý a je to pro mě King. Dnes je pošmourno, tak si svítím aspoň oranžovým ciferníkem, jako nakonec poslední tři týdny každý den. Budeme sa cez to "lúskat" s manželkou pomaly, ale isto . Dufam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Chumelí se chumelí, jen je naprd, že to hned taje, takže hradní cukrárna zůstane asi jen u přízemí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Po cely vikendTy mají své kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Po cely vikend Co je to za hodinky prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se