jkba Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Před hodinou, Kid_A napsal: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) No a kde se vidíš za 5 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Ing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Před hodinou, junior300 napsal: Pekne zosumarizovane. Si nam chronogreenhornom ozrejmil, co nas este caka. Mimochodom Speedy paradne Diky moc:) před 54 minutami, jkba napsal: No a kde se vidíš za 5 let? Za 5 let..... tak snad bude dal chronomag, budeme zdravi a v hodinkovnici bude neco z AP/PP/VC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 2 hodinami, Kid_A napsal: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Pěkný příběh i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 8 minutami, Tikal napsal: Modrá je dobrá Nádherná modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Manualní Carrery z roku 1970, jsou boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 8 minutami, M3maniac napsal: Pěkný příběh i hodinky Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Dnes stará baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 4 hodinami, Kid_A napsal: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Krása Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 (upraveno) před 4 hodinami, Kid_A napsal: Dabl Upraveno 20. prosince 2022 uživatelem Akam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 před 23 minutami, Akam napsal: Krása Jirko! Diky chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Fajnový Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 kolotočářskej sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 O Archimedovi a čabajce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 V 19. 12. 2022 v 11:47, LovecK napsal: @Kostra rozbaleno, taková ta moje cyklická klasika, ale kalibr Heuer02 jsem ještě neměl… Tak ses konečně dočkal, tož ať dělají radost! před 9 hodinami, Kid_A napsal: Takze dneska slavim 17 let na foru. Za tu dobu jsem napsal skoro 13 a pul tisice prispevku, v hodinkach (a v remenech na hodinky) utopil vyznamnou cast prijmu, pohadal jsem se na krev minimalne s dve tucty zdejsich clenu, kteri mi ted nemohou prijit na jmeno, spoluporadal Omega sraz, v ramci ktereho se neztratily zadne hodinky, ucastnil se legendarniho srazu v Gate, kdy naopak jedny hodinky byly odcizeny (borec nakonec kecal a mel je doma!), dostal nekolik banu od RoBerta, koupil vytopeny a vybrakovany Rolexky (mimo forum!), ktery mi Marek Frydl odmitl opravit, takze jsem je prodal na nahradní dily, setkaval se s hodinkari v nakupaku, na ulici, v aute, u Dusaka, v Mekaci, na pumpe, v kavarne, v hospode, na letisti a v podzemnich garazich, koupil a nasledne prodal stan na foceni hodinek (zjistil jsem, ze na to fakt nemam), dostal jednu fotku do chronomag kalendare 2021 (letos to neklaplo, sorry jako!), intoxikoval kamarady a rodinu, vcetne manzelky a potomka chronobundusem, zaplevelil si knihovnu predrazenymi publikacemi o hodinkach, vcetne vsech tri svazku Moonwatch Only........ a poradne si to vsechno uzil:) Jedeme dal:) Perfektně shrnuto, Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Před hodinou, Sphinxx napsal: Tak ses konečně dočkal, tož ať dělají radost! Perfektně shrnuto, Jirko. Moc diky Davide:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Zase Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 @Sphinxx dělají, díky, Davide! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se