Otzi Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Budeme mlsat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 (upraveno) Před hodinou, StefanM napsal: Moje (nové) obľúbené. Gratuluju Štefane! Jsou to 3228? Upraveno 22. srpna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Prijemna chvilka u Sveta s Bondovkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Krásne Aquaracer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 (upraveno) Upraveno 22. srpna 2020 uživatelem postul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 24 minutami, Vit napsal: Gratuluju Štefane! Jsou to 3228? Ďakujem! Áno, dobre si ich spoznal [kto iný ak nie ty:)] Su to pre mna najlepšie ingy - 40mm púzdro (väčšie už sú veľké na moju ruku), zaujímavý ciferník, zaujímavý font datumovky a samozrejme skvelý inhouse kaliber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Toz chvilu jsem resil zda-li se o ne nebojim po 20ti letech na lodi na Sazavw, ale nakonec jsem seznal, ze to jsou vlastne EDC Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 V autě...chcije a chcije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 50 minutami, IzTaPa napsal: Toz chvilu jsem resil zda-li se o ne nebojim po 20ti letech na lodi na Sazavw, ale nakonec jsem seznal, ze to jsou vlastne EDC Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Super, tak to ma byt, zadny vonavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 @IzTaPa to je spravny pristup. Uzivej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Myslel jsem, že s nima vydržím do konce prázdnin, ale ne... Dneska už mi zase přeskočilo, že jako musím nasadit jiný. Ještě sice nevím který, ale to je fuk. Takže napucovat a do krabičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 6 hodinami, Ace84 napsal: Jsou super Další vlaštovka. Fotky, dojmy... sem s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Založil jsem extra téma v Seiko sekci speciálně pro tyto krásky kam budu sypat poznatky. Každopádně jsem si je přinesl domů společně s BB58 a na ruce jsou Seika.. :))) Seikokot no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 3 hodinami, Gustaf napsal: V autě...chcije a chcije... Povedená fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Na Kvildě začalo pršet, protože jsem projel na dovolenou . Myslím ze se budou hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 38 minutami, Maxel napsal: Povedená fotka! Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Pořád na vlně euforie z nového přírůstku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se