actionman1 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: Já furt zapomínám, že máš aj tydlec Jj, uz podruhe Tak snad nebudu takove jelito, abych je zase pustil. Imho krasna hodinka a navic s cistym cifrem bez odkazu na F1 nebo Ferrari, jako vetsina modelu Sport 2000 od GP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Rado Original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: Duša v péří... kdes vzal........ tu košili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 18 minutami, Akam napsal: kdes vzal........ tu košili? Ve skříni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 3 hodinami, Toncek napsal: Tak se taky pochlubím nový přírůstkem. Krásný jsou, užij si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 8 hodinami, _lip_ napsal: Včera dorazily nové. Ten AR je prostě boží a ia je shanel rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 9 hodinami, _lip_ napsal: Včera dorazily nové. Ten AR je prostě boží Gratuluju,tyhle mám na seznamu. Strašně rád bych je někde vyzkoušel a abych jen neplkal,tak jedna haj.lofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 a ia je shanel rok No já je sháněl taky něco přes rok. Byly většinou v horším stavu za hodně peněz. Nakonec jsem narazil na tyhle úplně nové, ale cena tedy byla vyšší, než by se mi líbilo :-(Původně jsem chtěl spíše NB0070, ale ty jsou ještě vzácnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 6 hodinami, Toncek napsal: Tak se taky pochlubím nový přírůstkem. SDGZ003 - Skvělý!!! Vypadají jako o třídu dražší Ananty. Tedy alespoň mi tak přijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toncek Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 19 minutami, Kupa54 napsal: Krásný jsou, užij si je Díky moc! Chvilku si je určo nechám, ale kdybych potřeboval změnu, tak vím komu napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toncek Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 14 minutami, Violoncello napsal: SDGZ003 - Skvělý!!! Vypadají jako o třídu dražší Ananty. Tedy alespoň mi tak přijdou. Díky, vypadají fakt úžasně a na slunci není skoro poznat, že je tam sklo. Ananty sem naživo ještě neviděl, ale tohle jsou moje první pořádný hodinky, takže sem z nich lehce unešen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 (upraveno) před 10 minutami, Toncek napsal: Díky, vypadají fakt úžasně a na slunci není skoro poznat, že je tam sklo. Ananty sem naživo ještě neviděl, ale tohle jsou moje první pořádný hodinky, takže sem z nich lehce unešen Chápu a blahopřeju! Luneta je keramická? Upraveno 23. února 2021 uživatelem Violoncello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Dneska reverse pandy na Stalinu... A můj splněný hodinkový sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Datumovku neřeším, stejně ve tmě není vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 10 hodinami, kolky87 napsal: Ako si vyberáte konkrétne hodinky na ruku z hodinkovnice kde je ich viac. Ja s tým mám problém...nikdy neviem ktoré pôjdu na ruku ( viac x sa mi stalo, že ako som ju otvoril tak aj zavrel) Inšpirujte ma prosím .... Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku už druhý rok se držím toho, že si vždy rozepíšu na celý rok měsíční nošení a 4 hodinky točím, tak je ošoupu rovnoměrně:) pak v průběhu roku něco přikoupím a nějak se to rozrůstá, ale zatím to vyhovuje, pouštět nic nechci, páč, když něco prodám, tak se mi po tom stýská:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 to je hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Datumovku neřeším, stejně ve tmě není vidět Špica Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se