shewcza Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 51 minutami, Pivas napsal: @shewcza - koukám klid dlouho nevydržel Neměl si je už? Klid nebude nikdy To jsou pořád ty stejný, můžeme tomu říkat třeba zápůjčka ;o) před 1 minutou, JoyStick napsal: Takový Orisy křížený ze Sejtkem co? Jak je to vysoký? 14.5mm, ale docela dobře jí maskují. To už sem párkrát slyšel, ale s Orisem to má společné jen uchycení náramku, jinak jsou to úplně jiné hodinky a to včetně pouzdra. Spíš bych tam spatřoval podobnost s TH aquaracer (ručičky) a luneta z yachtmaster. Seiko tam nevidím, ale nevylučuji podobnost s nějakým modelem co nepoznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 23 minutami, shewcza napsal: 14.5mm, ale docela dobře jí maskují. To už sem párkrát slyšel, ale s Orisem to má společné jen uchycení náramku, jinak jsou to úplně jiné hodinky a to včetně pouzdra. Spíš bych tam spatřoval podobnost s TH aquaracer (ručičky) a luneta z yachtmaster. Seiko tam nevidím, ale nevylučuji podobnost s nějakým modelem co nepoznám. Je fakt, že se mi to možná motá s modovanejma ručkama, ale vidim to tam, zvlášť vteřinofka. Nicméně Orisa tam vidim takhle zvrchu. (crownguards, náramek, zvrchu tvar a obrys pouzdra, částečně luneta (insert je spíš GS), a tak.). Možná jsem mimo nevím. 14,5 je dost, ale ještě je to nositelný celkem v pohodě, hodíš ref, ať si o nich něco přečtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Nikdy bych nevěřil, že si tak zamiluju Béčka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 31 minutami, JoyStick napsal: Je fakt, že se mi to možná motá s modovanejma ručkama, ale vidim to tam, zvlášť vteřinofka. Nicméně Orisa tam vidim takhle zvrchu. (crownguards, náramek, zvrchu tvar a obrys pouzdra, částečně luneta (insert je spíš GS), a tak.). Možná jsem mimo nevím. 14,5 je dost, ale ještě je to nositelný celkem v pohodě, hodíš ref, ať si o nich něco přečtu? Jasně, jsou to tyto epos sportive 3441.131.20.55.30 Na první pohled jsou to vážně Oris, ale věř mi že v realu ani náhodou. Mají daleko toolovější nádech. Tím neříkám že jsou lepší než Oris, to nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Japonská meducína zatim na covid nezabírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Počasí moc není, ale hodil jsem je na letní gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 3 hodinami, villain83 napsal: Hanhart TADY ti je chválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 LUM TEC B19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Čínský tuňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Carrera Dejve z těch Tvejch fotek mám dycky chuť jít a ty hodinky si koupit. Je úplně jedno jaký zrovna fotíš. Fakt skvělý obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Do deště přezuto na nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Jsem tu dlouho nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 12 minutami, KFL napsal: Jsem tu dlouho nebyl... S tim remenem je to vyborna kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Srovnávačka po koupání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Ještě druhá strana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 FliegerFriday 🛩 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se