LukasK Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 13 hodinami, Radik napsal: @LukasK @Radek Cigi Samý černý a žádná modrá. Asi bych se konečně měl rozhodnout. Jak jinak pocitově hodnotíte tyhle lesklý kousky? Měli jste třeba možnost srovnání s předchozí generací? nemam namitek, daji se nosit ke vsemu, mam ale objednanou oranzovou gumu pro zprstreni , jsem zvedav, pak poslu foto min model jsem nemel, nemuzu posoudit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 17 hodinami, michalval napsal: Rád vidím hodinky, kterým se vrtí na cifru ještě něco jiného než ručky a čísla Ten ozubený čtverec prostě nemá chybu. Prakticky nenosím 3 měsíce skoro nic jiného než tyhle bronzové polokoule. Děkuju, na tvé propisky se také moc rád dívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Dnes je trendy koupit čínský mrd, bít se v prs a dělat jak jsem na ten opajcovaný čínský šmuk hrd. Jsem rád, že nepodléhám "módním" trendům. Pěkný den přeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Baterkove Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Dneksa BIgEye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 stale nejake Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 ST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Včera a dnes v práci ve stejnou dobu jiné hodinky od téměř stejného výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 36 minutami, Ondrej71 napsal: ST Pěkné:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 2 hodinami, nickolas napsal: Baterkove Seika Tady ty indexy i ručky vypadají světlejší než jinde, asi to slušně mění barvu. Sponu jsi někde fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Vždycky když svítí slunko nutí mě to brát soláry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 30 minutami, warann napsal: Tady ty indexy i ručky vypadají světlejší než jinde, asi to slušně mění barvu. Sponu jsi někde fotil? Ručky/indexy nevyfotíš dvakrát stejně, skvělé Sponu jsem ještě nefotil, nestíhám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 (upraveno) před 3 hodinami, nickolas napsal: Baterkove Seika Ajejej, hezkypěkně, tak to sou ony. Vypadaj supr.. Já Déčka. Upraveno 28. dubna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 3 hodinami, shewcza napsal: Dnes je trendy koupit čínský mrd, bít se v prs a dělat jak jsem na ten opajcovaný čínský šmuk hrd. Jsem rád, že nepodléhám "módním" trendům. Pěkný den přeji! Sou famózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 @Micey Déčka supr, sedí ti hezky. A určitě je drbneš později než já To čekání na první šrám je hnusný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 před 19 hodinami, Radik napsal: @LukasK @Radek Cigi Samý černý a žádná modrá. Asi bych se konečně měl rozhodnout. Jak jinak pocitově hodnotíte tyhle lesklý kousky? Měli jste třeba možnost srovnání s předchozí generací? Radiku, lesklou keramickou vložku lunety jsem u svých několika posledních hodinek přímo vyhledával, a že se k tomu přidal i číselník, mi maximálně vyhovuje - možná je to pro někoho až moc fádní a "slité", ale já s tím problém nemám. Čitelnost je skvělá, stejně jako to plastické logo Omega, decentní datumovka s černým matným podkladem (kterou tedy nepoužívám ) a výrazné indexy. Je to takové čisté, hladké, lesklé, ale špičkově provedené. A právě u Omeg PO jsem chtěl zůstat u nevýrazných barev (a to mám barvy zejména v letních měsících moc rád), tak jsem zvolil i kvůli univerzálnosti, právě tuhle referenci. Ručičky mají pěkný tvar a správnou délku, takže ve spojení s anti-reflexem je to na slunci fajn zážitek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Dnes operational review s papaláši z Munichu, tak na slušňáka s propiskou na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se