scottsdale Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Dneska žádný velký akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 3 hodinami, Toblin napsal: Sem si přivstal, než bude vedro. Rámusák - most, který před dvěma roky unikátním způsobem rekonstruovali. Pěkný obrázek, hladina jak sklo, klidná plavba - já byl pro změnu ráno na druhém žihadle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Vikendofky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Já si musel v těch vedrech přidat půldílek na tahu a ulevilo se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 PěkněDiky, nové. A je top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Delfíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 1 hodinou, milomac napsal: Já si musel v těch vedrech přidat půldílek na tahu a ulevilo se Já si posunul u LHC mikroregulaci na sponě. Aspoň vidíš, kde bydlím - pod mostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 3 hodinami, Vit napsal: Nový soustruh? Ano, nejlepší z nejlepších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 B1, Zacapa a nějaké pivo jako brzda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 2 hodinami, Vladino125 napsal: Diky, nové. A je top. Taky po nich koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Venčení hyen na hřišti s Vomegou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 19 minutami, Jeronimo napsal: Ano, nejlepší z nejlepších. Pěknej kousek,když jsem ještě pracoval (usilovně),měli jsme Schaublin,švýcar-to byl nádhernej kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 23 minutami, Jeronimo napsal: Ano, nejlepší z nejlepších. Tak konečně úspěch nádherná hračka, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Díky moc kluci. Po dvou letech shánění a když už jsem to vlastně prakticky vzdal, tak o mě sama zakopla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 (upraveno) před 35 minutami, Jeronimo napsal: Ano, nejlepší z nejlepších. To jsem rád, že se zadařilo. Ještě pořádnou bednu na špony a jak říkál náš učitel v dílnách, nenechat klíč ve sklíčidle ... Upraveno 20. června 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Ano, klíč ve skíčidle..... Jak letěl oknem ven, tak to bylo ještě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 @Vít - jo, taky si vzpomínám, jak nám to říkával @Jeronimo - tak konečně je mašinka doma, gratulace! S panímámou sedíme na terase a užíváme letních dní s rumíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Také gratuluju a ten klíč u nás letěl přes celou dílnu a museli jsme ho dolovat za stěny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 U nás ve Vlašimi se pro klíč chodilo do parku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se