junior300 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Za tie tvoje BB GMT by som strielal.. Nadherne su!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 před 2 hodinami, KAL napsal: Breitling tahy umí, tak si ho snad taky užiješ Akorát k těmhle Superoceanum se ta guma vysloveně hodí. Za mě na gumě jsou momentálně jedny z nej hodinek Na kolik prosím vyjde guma s trnovkou / sponou s mikroregulací? Ja jsem dokupoval jen tu gumu..a ta vyjde na 1.600,- (jak mimochodem uvadi Breitling na strankach). Nasadil jsem vlastni trnovku. Za gumu se sponou chteli asi 13k a to mi prislo jako nonsense:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 To jsou stejně úžasný hodinky! 2x jsem je prodal já blb. Ale minulej tejden mi AD říkal, že tohle léto už bych se měl konečně dočkat, tak se těším jak malej. Na sluníčku jsou famózní. Nemají chybu, držím palce, ať nezůstane jen u slibů od ad ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Do dnešního slunného dne žlutou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Dilema jaké G-Shock vyřešeno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Říkám tomu pracovně "šrot" ...ale něco do sebe maj...ale blbě se mi to fotí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Po delší době Bally... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Poradny tooly s adekvatne do.eb.nou sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Dneska bude PRIMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Dneska bude PRIMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Vcera poradny tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Bacha jedu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Dnes rusáci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Na kole nic nevozím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Pro mě nej generace coltů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Jak mám teď zas zkoušecí období...tak jsem si říkal, že už mě po všem tom bizáru máloco překvapí...hlavne po grandseiku kde nasadili laťku vysoko...ale jsou dobrý tyhle černý seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Poobědní siesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se