EpsteinBarr Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 @patprom Bojoval som niekolko mesiacov sam so sebou a presviedcal sa, ze heliovy ventil mi tam v podstate nevadi...no vadil a hodinky robia radost dalsiemu majitelovi. A pritom taka blbost... Inak su tieto hodinky skutocne super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Překvapivě stále aikony, jsou pohodlnější, než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Dnes vlnky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 (upraveno) před 2 hodinami, JoyStick napsal: Sou boží, hezčí za mě osobně už je jen ta šedivá verze. Ano Měl jsem je i s šedým cifrem, neměl chybu. před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal: @patprom Bojoval som niekolko mesiacov sam so sebou a presviedcal sa, ze heliovy ventil mi tam v podstate nevadi...no vadil a hodinky robia radost dalsiemu majitelovi. A pritom taka blbost... Inak su tieto hodinky skutocne super. Jasně, každý tu věc vnímáme jinak ... já beru heliový ventil jako nezbytný poznávací znak Bondovek, bez kterého by to nebylo ono Upraveno 14. října 2021 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 2 hodinami, _lip_ napsal: Překvapivě stále aikony, jsou pohodlnější, než jsem čekal. Vypadají parádně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Here we go Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Vypadají parádně.... Musím říct, že v reálu vypadají mnohem lépe než na běžných fotkách. Žádný wow efekt, ale postupně jsem začal oceňovat detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 4 hodinami, _lip_ napsal: Překvapivě stále aikony, jsou pohodlnější, než jsem čekal. Mam je v hledacku a x lidi uz me odradilo, ze nazivo nic moc. Ale porad si to nemuzu nechat vymluvit. Kdybys nekdy v Brne nechal zkusit na kave/pivu, budu rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 34 minutami, Marfael napsal: Mam je v hledacku a x lidi uz me odradilo, ze nazivo nic moc. Ale porad si to nemuzu nechat vymluvit. Kdybys nekdy v Brne nechal zkusit na kave/pivu, budu rad A jedním z nich sem byl já jestli máš nekdy cestu do Olympie v Plzni, tak tam je v jednom krámku mají. abych nebyl OT, tak já dnes Alpiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Mam je v hledacku a x lidi uz me odradilo, ze nazivo nic moc. Ale porad si to nemuzu nechat vymluvit. Kdybys nekdy v Brne nechal zkusit na kave/pivu, budu radV rámci Brna to nebude problém. Pošli mi SZ a domluvíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 1 hodinou, Marfael napsal: Mam je v hledacku a x lidi uz me odradilo, ze nazivo nic moc. Ale porad si to nemuzu nechat vymluvit. Kdybys nekdy v Brne nechal zkusit na kave/pivu, budu rad Nedávno jsem je viděl v Corialu v Olympii Brno. Tam si je můžeš vyzkoušet. I na živo jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Muzu potvrdit, na zivo jsou za me minimalne tak dobre jako na tech nejlepsich fotkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Stara klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 2 hodinami, Gustaf napsal: A jedním z nich sem byl já jestli máš nekdy cestu do Olympie v Plzni, tak tam je v jednom krámku mají. abych nebyl OT, tak já dnes Alpiny Ale no vsak to ja vim kdo. Asi je budu muset zkusit, at muzu v klidu spat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 8 hodinami, Marfael napsal: Ale no vsak to ja vim kdo. Asi je budu muset zkusit, at muzu v klidu spat... No to každopádně....jsem zvědavěj, co řekneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 TGI Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Mám vlka, naštěstí jen na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Pěkný pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se