tmx Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Na prázdné dálnici o třech pruzích jede týpek v levém pruhu. Já přijíždím v pravém, který je volný až do konce světa. Byl bych debil, kdybych dělal 2 změny pruhu, blikal na jantara (agrese!), a pak dělal další dvě změny zpět do pravého pruhu. Už delší dobu tohle neřeším, prostě si jen hlídám diferenci, abychom jeli podobnou rychlostí v inkriminovanou dobu. Stejný způsob se dá aplikovat i na dvoupruhou dálnici. Jen je potřeba nedělat průlet (já 160, on 100) a také držet pořád pravý pruh, aby to nebylo předjetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Dělám to úplně stejně, však to je souběžná jízda a vše zcela legální. Minulý víkend jsem takhle jel přes Slovinsko a tam nejezdí v pravém snad úplně nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 před 19 minutami, tmx napsal: Na prázdné dálnici o třech pruzích jede týpek v levém pruhu. Já přijíždím v pravém, který je volný až do konce světa. Byl bych debil, kdybych dělal 2 změny pruhu, blikal na jantara (agrese!), a pak dělal další dvě změny zpět do pravého pruhu. Už delší dobu tohle neřeším, prostě si jen hlídám diferenci, abychom jeli podobnou rychlostí v inkriminovanou dobu. Stejný způsob se dá aplikovat i na dvoupruhou dálnici. Jen je potřeba nedělat průlet (já 160, on 100) a také držet pořád pravý pruh, aby to nebylo předjetí. Takže on 100 a ty 105? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Hoši, hoši, týden v Sofii a takové banality ani nebudete vnímat. Já se vždycky adaptuji max za 2 hodiny, jezdím pak jak bulharský taxikář. Murphy by mohl vyprávět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Jo, jenže nepamatuju že by mi svého času v Barbarsku někdo hrozil čistírnou na papíry kvůli jízdě dvou proudů aut jedním pruhem (konkrétně v Sofii naprosto běžné), za nedodržení nějakého nesmyslného odstupu při předjíždění oslího povozu (Kazanlak) a nebo ožralýho frajera v kriplkáře na čtyřproudovce (Stara Zagora). Je fakt že první den v půjčeném autě jsem byl trochu nesvůj jestli na místní poměry nejezdím jako exot, než mi kolega u večeře vysvětlil že ve městech se tak často troubí prostě proto že se zrovna někdo s někým zdraví - a že spořádaná jízda (tj. ne permanentní nervy z kolize s točvolantem bez zrcátek, á la D1) vyžaduje o přestávkách pravidelně doplňovat předepsanou hladinu alkoholu, což řada místních ochotně dodržovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 @Conrad Třeba 100 vs 120. Někdy se chvíli zdržím za ním v pravém a čekám, jestli uhne. Tak v půlce případů se fakt uhne, já jdu do levého a pak zpět do pravého. On se v pravém zdrží jen chvíli a jak předjedu, on je zpět v levém a já v pravém. No hlava mi to nebere... ale na nikoho blikat už nehodlám, jen to stupňuje agresi. Nejvíc dávám blinkr. Od doby co existuje adaptivní tempomat je mi duševně lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 [mention=227]Conrad[/mention] Třeba 100 vs 120. Někdy se chvíli zdržím za ním v pravém a čekám, jestli uhne. Tak v půlce případů se fakt uhne, já jdu do levého a pak zpět do pravého. On se v pravém zdrží jen chvíli a jak předjedu, on je zpět v levém a já v pravém. No hlava mi to nebere... ale na nikoho blikat už nehodlám, jen to stupňuje agresi. Nejvíc dávám blinkr. Od doby co existuje adaptivní tempomat je mi duševně lépe mám to zhruba stejně, nikdy nevím jak řidič v levém bude reagovat a o rizikovou situaci nemám zájem. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 10 hodinami, Berbatow napsal: Hoši, hoši, týden v Sofii a takové banality ani nebudete vnímat. Já se vždycky adaptuji max za 2 hodiny, jezdím pak jak bulharský taxikář. Murphy by mohl vyprávět. Souhlas- hodina v Bukurešti či Tiraně a je z tebe úplně jinej řidič - jízdní pruhy, čára u křižovatky, leckde i barva na semaforu, to jsou zcela nepodstatné věci, kterýma se netřeba zatěžovat :-). Jen na to troubení jsou trochu háklivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Souhlas- hodina v Bukurešti či Tiraně a je z tebe úplně jinej řidič - jízdní pruhy, čára u křižovatky, leckde i barva na semaforu, to jsou zcela nepodstatné věci, kterýma se netřeba zatěžovat :-). Jen na to troubení jsou trochu háklivější.V Bukuresti pred dvema lety na kruhaci u viteznyho oblouku, ridili to tam policajti, ze vsech stran kolony a vetsina aut zacala troubit, tak policajti naskakali na motorky a zbabele prchli Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Neděle asi po 15.00, sjezd z D1 od Brna - Jihlava Havl.Brod a tak dále na Chrudim......, budu tam raz dva. No, silnice č.34 je sice mizerná a ouzká, samá nehoda, plná čára, v obcích měření Ale i tak, jet se to dá v neděli odpo když není kamionový provoz. Jedu jedu - ale pozor, silnice je slepá bo Jitkov a rekonstrukce mostu. A nejen to, stejné ve Ždírci nad Doubravou, přijedu na kruhák, konec světa. Dál se musí na Hlinsko... , další rekonstrukce je tam dál zase, ták - a do Chrudimi v náročném trojnásobném po trojkových silnicích samá díra a zoufalství. V CZ - kdepak sjet z dálnice, to je u nás v CZ skoro konec silnic a nadějí a ještě chcalo... . Prostě pohoda Ani jsem s tím tady nechtěl otravovat páč nejezdím v CZ na waze, ale asi to bude nutnost kvůli uzavírkám kdekoliv a kdykoliv nutné. ** A další perla- tady čtu nad dopravní situací na jihu evropy. Ty vymoženosti dolezly už i sem. Dnes u nás jdu ráno na přechod u tramvaje. Dělají koleje, takže tramvaj nejezdí. U refýže přibrzdí auto, jdu a dávám ruku jakože dík řidiči. Jdu dál, přechod koleje a cítím, že se za mnou něco děje. No tvl - ten cápek s dodávkou a papírkem Tisk se pustil na přechod za mnou, mám ho v patách. Asi se mu to zdá normál. Zastavím se a otočím, no evidentně jsem na přechodu pro chodce přes koleje překážel. Pán pospíchal, vezl ranní metro noviny do krámu naproti. Nemohl jet dalších 40 metrů a na druhou stranu přejet běžným způsobem, bo tam je možnost. Asi nemohl, páč na mě gestikuloval, jako že mám padat a on potřebuje jet. Se zájmem to sledoval houf lidi na stanici autobusu hned vedle. Nikdo nic, všichni mlčí, asi se sázeli jestli mě přežehlí nebo nic. Maník s autem pak zase vjel až na chodník, vyběhl s novinami hodil je tam do krámu a skočil do té káry zařval diesel a za plného plynu zmizel ulicí k další štaci s přechodem. Zřejmě. Prostě Hoří, má panenko..... No a co, vlastně se nic nestalo... A tady se píše o Balkánu, tam jsem také kdysi jezdil, ale to byla ještě skutečná Jugoslávie s Titem a po něm - a Plavi Momci to měli pod kontrolou. Jo, ku*va, Jugoslávie 80's zlaté časy. Je to delší, skoro jako povídka Š+G, ale bohužel když už tak už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Tak tady sedím přilepenej od rána, venku konečně hezky, a čekám na kurýra, koukám na tracking, a ono to jede zpátky do Brna, že špatná adresa. Tak volám, že ji teda opravím, a zázrak: byla správná ! Kurýr asi chtěl stihnout oběd, a nechtělo se mu použít zvonek, když jel kolem.. výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Do háje. Zdá se, že poté, co mne opustil meniskus na noze levé i pravé, vazy na noze pravé, budou tyto nevděčné orgány následovány pattelou. Ku-va, já nechci těsně po padesátce umělé koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Dojebane sportem ? před 2 hodinami, Bert napsal: Do háje. Zdá se, že poté, co mne opustil meniskus na noze levé i pravé, vazy na noze pravé, budou tyto nevděčné orgány následovány pattelou. Ku-va, já nechci těsně po padesátce umělé koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Bert napsal: Do háje. Zdá se, že poté, co mne opustil meniskus na noze levé i pravé, vazy na noze pravé, budou tyto nevděčné orgány následovány pattelou. Ku-va, já nechci těsně po padesátce umělé koleno Co s ní máš, respektive co Tě čeká? Patelofemorální náhrada, umělá patela nebo "jen" artroskopie..? Jinak dnes mi v dětském světě (!) ukradli iPhone... Lidi jsou fakt s prominutím svině. V době, kdy má mobil úplně každý... Navíc kamera mířila přímo na to místo té krádeže, ale musím napřed na policii nahlásit, následně až poté mohou záznam zpřístupnit. .. Do Apple ID nepamatuji heslo, v úterý odjíždím na dovolenou, takže mám celé pondělí na to, abych vyřešil obnovení tel. čísla, Apple učtu, nový telefon ap.. Upraveno 12. srpna 2023 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Nevím přesně, nechám to na odborníkovi. Pobrekávám bolestí, a ke svému oblíbenému ortopédovi jdu v pondělí. Vzhledem k tomu, že mi v posledních pěti letech opakovaně vyhrožoval, co mne čeká a nemine, nemám úplně dobrou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Kdyztak je dobra klinika v Petrvalde u Karvine... Delali koleno kamaradovi, ktery s tim pak vylezl na K2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 3 minutami, Xenomorfus napsal: Kdyztak je dobra klinika v Petrvalde u Karvine... Delali koleno kamaradovi, ktery s tim pak vylezl na K2 Ono hrozně záleží na tom, jaký měl nález, co konkrétně mu bylo operováno ap., tahle doporučení jsou velmi zavádějící.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 @Axelhttps://iforgot.apple.com - snad máš aspoň přístup k e-mailu ze kterého ten účet zakládals, po přihlášení můžeš pokračovat na Find My iPhone. "Dětskej svět" holt není sraz Chronomagu, abys mohl nechávat svoje hračky jen tak bez dozoru pohozené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se