filltos Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) před 16 minutami, Igicz napsal: Trochu to odlehčím... Kdo vymyslel neoddělitelná plastová víčka, ať shoří v pekle:-)) Já už ani nepočítám, kolikrát jsem se u toho nasral. Mluvíš mě z duše - jak mě to dokáže vytočit Pak se to snažím urvat a akorát to vyleju... Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) Tohle řeší kapesní švýcarský nůž. Nejlíp s nůžtičkama. Jo a uzávěr je potřeba oddělit ještě před nástupem do auta Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 2 hodinami, geometr napsal: Tohle řeší kapesní švýcarský nůž. Nejlíp s nůžtičkama. Jo a uzávěr je potřeba oddělit ještě před nástupem do auta Standardní postup, i doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 3 hodinami, Igicz napsal: Trochu to odlehčím... Kdo vymyslel neoddělitelná plastová víčka, ať shoří v pekle:-)) Já už ani nepočítám, kolikrát jsem se u toho nasral. Tak ja sem to treba nezjistil vubec. Pokazde sem ho normalne po otevreni odtrhl. Nikdy mi neprislo, ze je to jako "neoddelitelne". Az asi pred mesicem mi kamoska rika, jestli vim, ze to jako na tom ma zustat. Tedy u mne zadna zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 7 minutami, Xenomorfus napsal: Tak ja sem to treba nezjistil vubec. Pokazde sem ho normalne po otevreni odtrhl. Nikdy mi neprislo, ze je to jako "neoddelitelne". Az asi pred mesicem mi kamoska rika, jestli vim, ze to jako na tom ma zustat. Tedy u mne zadna zmena. Tak to máš asi ukrutnou sílu nebo dobrou techniku Protože já se u toho maximálně poleju a víčko stejně drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Taky nechapu.. jako odtrhnout ho umim, ale otevrit plnou flasku a odtrhnout to bez politi se.. respekt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) Nepremyslel sem nikdy nad tim... Odsroubuju, odklopim a prstama mezi vickem a hrdlem to stisknu a upadne to dycky samo. Mozna je to tim, ze sem az donedavna nevedel, ze to ma drzet :-D. Edit: asi budu muset natocit nejake petivterinove instruktazni video :-D. Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Taky tu kravinu regulérně odtrhávám - velké PETky s malým deklem a krkavou vodou neprovozuju, ale třeba u ledových čajů stačí to velké víčko s cancourem obtočit za prst a bez škubání ukroutit, abych si tou grýndýl kravinou nevypíchnul oko. Jde to i jednoruč za volantem, ale uznávám že asi nejde postup vhodný pro neduživé kancldivery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 5 minutami, Radek124 napsal: Taky tu kravinu regulérně odtrhávám - velké PETky s malým deklem a krkavou vodou neprovozuju, ale třeba u ledových čajů stačí to velké víčko s cancourem obtočit za prst a bez škubání ukroutit, abych si tou grýndýl kravinou nevypíchnul oko. Jde to i jednoruč za volantem, ale uznávám že asi nejde postup vhodný pro neduživé kancldivery Tak ještě k tomu za volantem a jednou rukou, to už je dobrá machrovinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Spíš než k machrování je spíš k naštvání, jak se touhle zhovadilostí z bruselského "think-tanku" musí milióny lidí denně otravovat - aneb "mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) To vymyslel nejspis ten samej ichtyl jako to otevirani dveri druhou rukou. Nekdo, kdo nema auto a pije jenom spenatovy smoothiecka primo z mixeru, cili bez PETek. Edit: Jeste ze ta vicka musim trpet jenom za hranicema a u nas to neni! Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 1 hodinou, Radek124 napsal: Taky tu kravinu regulérně odtrhávám - velké PETky s malým deklem a krkavou vodou neprovozuju, ale třeba u ledových čajů stačí to velké víčko s cancourem obtočit za prst a bez škubání ukroutit, abych si tou grýndýl kravinou nevypíchnul oko. Jde to i jednoruč za volantem, ale uznávám že asi nejde postup vhodný pro neduživé kancldivery Už jsem se bál, že Ty bys to nezvlád Vy s Xenem jste prostě Rambove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 před 10 hodinami, Xenomorfus napsal: Nepremyslel sem nikdy nad tim... Odsroubuju, odklopim a prstama mezi vickem a hrdlem to stisknu a upadne to dycky samo. Mozna je to tim, ze sem az donedavna nevedel, ze to ma drzet :-D. Edit: asi budu muset natocit nejake petivterinove instruktazni video :-D. Chápu. Ostravaka co jezdí do roboty v BVP, na tři kroky přejde Karpaty a pěstí sundá divočáka nějaká drobná plastová cypovina nerozhodí:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Woe :-D. No, ani ne za mesic jdu prechod v Anglie/Skotsko, 7 dnu, prumer cca 30km denne, vsecko v baglu na hrbu, pod sirakem/celtou, taxem zvedav, esi zdechnu druhy nebo az treti den :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Přiznám se, že ač dělám v eráru, tak mě poslední dobou s..e, jak se zbytečně vynakládají finanční prostředky : - zadal jsem stanovení na odstranění 7 podtabulek ( značení ztratilo význam ). Přijel frajer z České Třebové !!!!!! a odmontoval jich 5 ( jednu nenašel a jednu nepovolil ). Práce na cca 20 minut, cesta na 2,5 hodiny tam a 2,5 hodky zpět. Udělal bych to sám (štafle, šroubovák a i klíče tu mám ), ale takhle nám to vesele naúčtuje, i cesták k tomu. Jo a cedulky si neodvezl, mám je tu v kanclu a můžu si je asi namazat na prsa. - včera sem jel projektant z Liberce, aby mi předal 3x paré projektu ( no projekt, na A3 cca 25 značek ). V době datovek, ale i e-mailu či i jen pošty pro mě věc naprosto nepochopitelná. Též nám vesele naúčtuje cesták. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Koření musí proudit, jak pravil klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 To je vždycky tak, když se "hospodaří" s cizíma prostředkama. Princip který není možné změnit, dokud státní rozhazovači neponesou přímou OSOBNÍ zodpovědnost za své jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Nevim no... co k tomu napsat... Vyjížděl z řady a začal točit moc brzo. Ujel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 Tvl, to je vostrý :(. Kamery v místě? V autě? Chudák A6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 24. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2024 řeším, řeším, řeším.... ale je to zamlžený, nejasný a únavný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se