Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, Igicz napsal:

Trochu to odlehčím... Kdo vymyslel neoddělitelná plastová víčka, ať shoří v pekle:-)) Já už ani nepočítám, kolikrát jsem se u toho nasral.

Mluvíš mě z duše - jak mě to dokáže vytočit :)

Pak se to snažím urvat a akorát to vyleju... :)

Upraveno uživatelem filltos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Igicz napsal:

Trochu to odlehčím... Kdo vymyslel neoddělitelná plastová víčka, ať shoří v pekle:-)) Já už ani nepočítám, kolikrát jsem se u toho nasral.

Tak ja sem to treba nezjistil vubec. Pokazde sem ho normalne po otevreni odtrhl. Nikdy mi neprislo, ze je to jako "neoddelitelne". Az asi pred mesicem mi kamoska rika, jestli vim, ze to jako na tom ma zustat. Tedy u mne zadna zmena. 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Xenomorfus napsal:

Tak ja sem to treba nezjistil vubec. Pokazde sem ho normalne po otevreni odtrhl. Nikdy mi neprislo, ze je to jako "neoddelitelne". Az asi pred mesicem mi kamoska rika, jestli vim, ze to jako na tom ma zustat. Tedy u mne zadna zmena. 

Tak to máš asi ukrutnou sílu nebo dobrou techniku 😁 Protože já se u toho maximálně poleju a víčko stejně drží 😁 

Odkaz ke komentáři

Nepremyslel sem nikdy nad tim... Odsroubuju, odklopim a prstama mezi vickem a hrdlem to stisknu a upadne to dycky samo. Mozna je to tim, ze sem az donedavna nevedel, ze to ma drzet :-D.

Edit: asi budu muset natocit nejake petivterinove instruktazni video :-D.

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

Taky tu kravinu regulérně odtrhávám - velké PETky s malým deklem a krkavou vodou neprovozuju, ale třeba u ledových čajů stačí to velké víčko s cancourem obtočit za prst a bez škubání ukroutit, abych si tou grýndýl kravinou nevypíchnul oko. Jde to i jednoruč za volantem, ale uznávám že asi nejde postup vhodný pro neduživé kancldivery B)

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Radek124 napsal:

Taky tu kravinu regulérně odtrhávám - velké PETky s malým deklem a krkavou vodou neprovozuju, ale třeba u ledových čajů stačí to velké víčko s cancourem obtočit za prst a bez škubání ukroutit, abych si tou grýndýl kravinou nevypíchnul oko. Jde to i jednoruč za volantem, ale uznávám že asi nejde postup vhodný pro neduživé kancldivery B)

Tak ještě k tomu za volantem a jednou rukou, to už je dobrá machrovinka 😁

Odkaz ke komentáři

To vymyslel nejspis ten samej ichtyl jako to otevirani dveri druhou rukou. Nekdo, kdo nema auto a pije jenom spenatovy smoothiecka primo z mixeru, cili bez PETek.

Edit: Jeste ze ta vicka musim trpet jenom za hranicema a u nas to neni!

Upraveno uživatelem Potkan
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Už jsem se bál, že Ty bys to nezvlád :default_biggrin: Vy s Xenem jste prostě Rambove :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Xenomorfus napsal:

Nepremyslel sem nikdy nad tim... Odsroubuju, odklopim a prstama mezi vickem a hrdlem to stisknu a upadne to dycky samo. Mozna je to tim, ze sem az donedavna nevedel, ze to ma drzet :-D.

Edit: asi budu muset natocit nejake petivterinove instruktazni video :-D.

Chápu. Ostravaka co jezdí do roboty v BVP, na tři kroky přejde Karpaty a pěstí sundá divočáka nějaká drobná plastová cypovina nerozhodí:))

Odkaz ke komentáři

Přiznám se, že ač dělám v eráru, tak mě poslední dobou s..e, jak se zbytečně vynakládají finanční prostředky :

- zadal jsem stanovení na odstranění 7 podtabulek ( značení ztratilo význam ). Přijel frajer z České Třebové !!!!!! a odmontoval jich 5 ( jednu nenašel a jednu nepovolil ). Práce na cca 20 minut, cesta na 2,5 hodiny tam a 2,5 hodky zpět. Udělal bych to sám (štafle, šroubovák a i klíče tu mám ), ale takhle nám to vesele naúčtuje, i cesták k tomu. Jo a cedulky si neodvezl, mám je tu v kanclu a můžu si je asi namazat na prsa.

- včera sem jel projektant z Liberce, aby mi předal 3x paré projektu ( no projekt, na A3 cca 25 značek ). V době datovek, ale i e-mailu či i jen pošty pro mě věc naprosto nepochopitelná. Též nám vesele naúčtuje cesták.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...