bohus76 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna U nás jen mokro, naštěstí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) Na týhle louce není ani jeden čtvereční metr, který by nebyl zoraný od prasat. Ale myslivci nám furt budou vykládat, jak je to zveličený problém, a že to mají pod kontrolou Upraveno 12. ledna uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) před 43 minutami, Muffik napsal: Na týhle louce není ani jeden čtvereční metr, který by nebyl zoraný od prasat. Ale myslivci nám furt budou vykládat, jak je to zveličený problém, a že to mají pod kontrolou Přemnožený divočáci, to teda nevím kdes to sebral Tohle je u nás cca 100m za vesnicí: Upraveno 12. ledna uživatelem OndraPod 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Beru důchod a pracuji od ledna 25 sleva ze sociálního pojištění mezi potřebnými dokumenty pro mzdovou k přiznáni kromě jiného je i doklad o přiznání důchodu Ten již samozřejmě již nemám a proto jsem předložil dopis který jsem nyní dostal a kterým se mi zvyšuje výměra důchodu Předpokládal jsem že logicky, když mi něco zvyšují tak to musím mít Ouha nestačí musím na sociálku kde to bude zážitek, kus dne v trapu a přinest doklad o tom že jej mám, nestačí že mám doklad že jej zvýšili-Když řehtá úřední šiml to je věc Mzdová se mi omluvila, že je to blbost, ale ona s tím nic nezmůže Upraveno 15. ledna uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Snad nechodíš v 21. století na úřad osobně? https://eportal.cssz.cz/web/portal/-/sluzby/potvrzeni-o-vysi-a-druhu-pobiraneho-duchodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 36 minutami, VS napsal: Snad nechodíš v 21. století na úřad osobně? https://eportal.cssz.cz/web/portal/-/sluzby/potvrzeni-o-vysi-a-druhu-pobiraneho-duchodu No mají na to 30 dnů a to by bylo pro mzdovku pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Většinou jsou rychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Po dlouhé době jsem je chtěl vyvětrat a po dvaceti minutách jsem zjistil, že vteřinovka se snaží úplně zbytečně obíhat ciferník, celá upocená, ale minutové ručičce je to úplně fuk. Odpočívá celých těch dvacet minut na stejném místě. Ach jo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 7 hodinami, Petr.S napsal: Po dlouhé době jsem je chtěl vyvětrat a po dvaceti minutách jsem zjistil, že vteřinovka se snaží úplně zbytečně obíhat ciferník, celá upocená, ale minutové ručičce je to úplně fuk. Odpočívá celých těch dvacet minut na stejném místě. Ach jo... Vše má svou dobrou stránku, u tebe je to bydliště, do Onyxu dojdeš pěšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Jsem viděl reportáž jak o víkendu udělali policajti kontrolu na výjezdu ze Špindlu a odchytli třicet řidičů pod vlivem alkoholu nebo pod vlivem drog... třicet Tohle není už úplně normální, nebo? Zítra jedu po ČR pětikilo, tak už se na ty dementy co brázdí naše silnice moc těším..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Tohle je strašný - klidně bych u nás zavedl Polský model - tam zabavujou auta. Myslím, že by to dost pomohlo. U nás není nic neobvyklého, že policajti zastaví "řidiče" co má několik zákazů řízení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Afri, neviem, akú reportáž si videl, ale ja som sa dočítal, že ich v tom Špindlu bolo 12. Niekto môže argumentovať, že aj 12 je dosť, ale mystifikovať sa tu nemusíme. zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 06:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 06:13 Dle toho clanku jich bylo 33 v celem kralovehradeckem kraji. I to je dost. Jeste by chtelo vedet kolik ridicu zkontrolovali. 33 ze sta je alarmujici, z tisice hodno k zamysleni, z desetitisice asi standard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 07:16 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:16 Osobně si myslím, že i jeden takovej je až až. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 08:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:42 To samozrejme souhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 11:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:13 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: To samozrejme souhlasim. Andy, rozumíme si . To nebylo adresně k tvému příspěvku, ale spíš řečeno všeobecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 11:25 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:25 před 6 hodinami, koveras napsal: Afri, neviem, akú reportáž si videl, ale ja som sa dočítal, že ich v tom Špindlu bolo 12. Niekto môže argumentovať, že aj 12 je dosť, ale mystifikovať sa tu nemusíme. zdroj Však to stejně všechno jelo ze Špindlu Čísla strašný..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno čtvrtek v 15:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:13 Bych chtěl vidět ty čísla odpoledne třeba tady ve Val Gardeně, když jedou stovky lyžařů z parkovišť pod svahem po všech těch aperolech, bombardinech a weizenech. Měření odpoledne ve Špindlu o republikovém standardu moc neříká, IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno čtvrtek v 16:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:24 Jako je fakt, ze jak je v tom state nejaka tolerance (v Italii cca dve velky piva, tusim), tak to na ten dojezd dva kilaky k chalupe beru tak, ze kdybych si nahodou dal pres den tri, hovno se stane. Ve Spindlu je to zas jina pohadka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 16:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:39 Před hodinou, Hasňa napsal: Bych chtěl vidět ty čísla odpoledne třeba tady ve Val Gardeně, když jedou stovky lyžařů z parkovišť pod svahem po všech těch aperolech, bombardinech a weizenech. Měření odpoledne ve Špindlu o republikovém standardu moc neříká, IMHO. Špagety mají toleranci 0,5 a ty časy na Italských sjezdovkách, kdy nás na šrot sváželi dolů Carabinery a měli z toho srandu už jsou taky pryč si myslím. Aspoň se o tom furt mluvilo že dají nulovou toleranci na sjezdovkách, nevím, pár let jsem tam nebyl. Druhá stránka věci, že všechno dobrý než uděláš průser, a pak se s tím nepářou. Vysoké pokuty, vysoké tresty, které se dodržují. U nás se vše řeší podmínkou na podmínku, a čeká se až někoho zabiješ. Jako borec u nás, několikrát do roka ožralej za volantem chycenej ... až musel zabít dva kluky z HighPointu, aby se něco dělo. To je prostě všechno špatně si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se