Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Na týhle louce není ani jeden čtvereční metr, který by nebyl zoraný od prasat. Ale myslivci nám furt budou vykládat, jak je to zveličený problém, a že to mají pod kontrolou :fyou:

IMG_3256.jpg

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 43 minutami, Muffik napsal:

Na týhle louce není ani jeden čtvereční metr, který by nebyl zoraný od prasat. Ale myslivci nám furt budou vykládat, jak je to zveličený problém, a že to mají pod kontrolou :fyou:

IMG_3256.jpg

Přemnožený divočáci, to teda nevím kdes to sebral 😂

Tohle je u nás cca 100m za vesnicí:

Upraveno uživatelem OndraPod
  • Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Beru důchod a pracuji

od ledna 25 sleva ze sociálního pojištění

mezi potřebnými dokumenty  pro mzdovou k přiznáni kromě jiného  je i doklad o přiznání důchodu

Ten již samozřejmě již nemám a proto jsem předložil dopis který jsem nyní dostal a kterým se mi zvyšuje výměra důchodu

Předpokládal jsem že logicky, když mi něco zvyšují tak to musím mít

Ouha nestačí musím na sociálku kde to bude zážitek, kus dne v trapu a přinest doklad o tom že jej mám, nestačí že mám doklad že  jej zvýšili-Když řehtá úřední šiml to je věc🥵

Mzdová se mi omluvila, že je to blbost, ale ona s tím nic nezmůže

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, VS napsal:

No mají na to 30 dnů a to by bylo pro mzdovku pozdě 

Odkaz ke komentáři

Po dlouhé době jsem je chtěl vyvětrat a po dvaceti minutách jsem zjistil, že vteřinovka se snaží úplně zbytečně obíhat ciferník, celá upocená, ale minutové ručičce je to úplně fuk. Odpočívá celých těch dvacet minut na stejném místě. 🙄 Ach jo...😟

473380885_576104811983726_6147673156776859975_n.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Petr.S napsal:

Po dlouhé době jsem je chtěl vyvětrat a po dvaceti minutách jsem zjistil, že vteřinovka se snaží úplně zbytečně obíhat ciferník, celá upocená, ale minutové ručičce je to úplně fuk. Odpočívá celých těch dvacet minut na stejném místě. 🙄 Ach jo...😟

473380885_576104811983726_6147673156776859975_n.jpg

Vše má svou dobrou stránku, u tebe je to bydliště, do Onyxu dojdeš pěšky

Odkaz ke komentáři

Jsem viděl reportáž jak o víkendu udělali policajti kontrolu na výjezdu ze Špindlu a odchytli třicet řidičů pod vlivem alkoholu nebo pod vlivem drog... třicet 😝 Tohle není už úplně normální, nebo? Zítra jedu po ČR pětikilo, tak už se na ty dementy co brázdí naše silnice moc těším.....

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, koveras napsal:

Afri, neviem, akú reportáž si videl, ale ja som sa dočítal, že ich v tom Špindlu bolo 12. Niekto môže argumentovať, že aj 12 je dosť, ale mystifikovať sa tu nemusíme.

zdroj

Však to stejně všechno jelo ze Špindlu 😆 Čísla strašný.....

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Hasňa napsal:

Bych chtěl vidět ty čísla odpoledne třeba tady ve Val Gardeně, když jedou stovky lyžařů z parkovišť pod svahem po všech těch aperolech, bombardinech a weizenech. Měření odpoledne ve Špindlu o republikovém standardu moc neříká, IMHO.

Špagety mají toleranci 0,5 a ty časy na Italských sjezdovkách, kdy nás na šrot sváželi dolů Carabinery a měli z toho srandu už jsou taky pryč si myslím. Aspoň se o tom furt mluvilo že dají nulovou toleranci na sjezdovkách, nevím, pár let jsem tam nebyl. Druhá stránka věci, že všechno dobrý než uděláš průser, a pak se s tím nepářou. Vysoké pokuty, vysoké tresty, které se dodržují. U nás se vše řeší podmínkou na podmínku, a čeká se až někoho zabiješ. Jako borec u nás, několikrát do roka ožralej za volantem chycenej ... až musel zabít dva kluky z HighPointu, aby se něco dělo. To je prostě všechno špatně si myslím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...