bluman Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června 17 hours ago, Irwinek said: Tchýně potřebovala akutně na toaletu, tak jsem zastavil u první pumpy na dálnici s tím, že tedy po 600 km dotankuji - Shell 100 okt - 7, 79 zl/L ( 48 Kč! ) - prej je v Polsku benzín levnější Na dialnici to asi vsade byva drahsie. Moje skusenosti z AT: dialnica 1,9€ a kusok vedla dole z dialnice aj pod 1,5€. Ale je to uz nejaky ten rok, 95ka to vtedy bola.
RadekB Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 10 minutami, geometr napsal: Mně technik sundal z okna držák na navigaci, že při STK na skle nemá nic být. Ale jako nezlobil jsem se, proč. Je to na přísavku a kdybych to věděl sundám to sám na tu chvili. Co jsem vyhledával na Googlu, tak kamera za zrcátkem u STK zakázána není, jen je doporučeno jí před STK sundat. Což jsme nevěděli, protože to už dvakrát po sobě s kamerou bez problémů v minulosti prošlo. Tudíž záleží na tom, na jak moc veledůležitého technika narazíš.
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Vždycky je to o lidech. Na druhou stranu nevím, na kolik jsou hlídaní nějskejma kamerama oni. Dám jim auto, oni si ho zavezou někam dovnitř.... Je to tak dva roky zpátky.
Radek124 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Měli by být už několik let pod kamerama, aby šlo s časovým razítkem do záznamu že tam to auto fyzicky strávilo určitou dobu. Jiná věc je že jsme v Knedlíkově, takže většinu času pod tou kamerou pekáč prostojí naprázdno a nikdo u něj není, protože mají vyzkoušené že při "sériové výrobě" za určený čas jeden technik stíhá odbavit víc kousků, s tím že pendluje od jednoho k druhému a na závěr vypisuje protokol + vylepuje známky. 1
Harwey Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června znamky sa uz nevylepuju a vzdy ma na stk jedno auto jedneho technika
AlfGS Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Ja teda nevim jak u Vas na Slovensku,ale ja byl na STK minuly mesic a normalne mi vylepili tu cervenou znamku ( zelena za emise se uz nelepi) 1
Radek124 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Jeden technik na jedno auto neznamená že jich "v tunelu" nemůže odbavovat víc, nebo mezitím "vykonávat jiné činnosti". A litaniemi o tom jak probíhá "kontrola" když přijede vyklepanej děda z ulice vs když do schránky hodí složku s klíčema + smluvním obolusem známej automechanik asi nemá cenu plevelit chronomag.
Harwey Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Na SK sa uz znamky nelepia, a jeden technik jedno auto bez "bocnych" aktivit stale plati, aj bez litanii.
AndyAaron Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Kua jedno auto za ta leta dodrane a ted uz zacina byt i to druhe. Jet do mesta mezi nase spoluobcany je fakt super zazitek. Ale co se vztekam, vzdyt je to jen hjundaj a je manzelky… 1
Micey Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Hezky. Ja posledni dobou nejak nechapu tu potrebu se na parkovistich u obchodu sdruzovat do skupinek - schvalne to davam dal, kdyz to jenom trochu de, aby vedle me ani z jedny strany nikdo nestal, nekde na konci parkoviste. Vsude spousta mista. Po ctvrthodine prijdu zpatky a samozrejme auto z obou stran natesno oblozeny. Proc to ty lidi delaj? 5
vanderB. Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června vyšroubovaná zrcátka, krytky madel u dveří, radio (moje chyba), ďůlek na kapotě od sklenice vylétnuvší z kýho okna nad námi...škrábance nepočítám btw Praha 3
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 1 hodinou, Micey napsal: Hezky. Ja posledni dobou nejak nechapu tu potrebu se na parkovistich u obchodu sdruzovat do skupinek - schvalne to davam dal, kdyz to jenom trochu de, aby vedle me ani z jedny strany nikdo nestal, nekde na konci parkoviste. Vsude spousta mista. Po ctvrthodine prijdu zpatky a samozrejme auto z obou stran natesno oblozeny. Proc to ty lidi delaj? Protože jsou to idioti. Taky nikdy nepochopím. 3
rmx Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Děje se mi to samý, snad i kdybych zastavil až někde u pole, tak za chvilku mám z jedný strany kombajn a z druhý traktor, s hnojem. 3 1
dykmore Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 3 hodinami, Micey napsal: Hezky. Ja posledni dobou nejak nechapu tu potrebu se na parkovistich u obchodu sdruzovat do skupinek - schvalne to davam dal, kdyz to jenom trochu de, aby vedle me ani z jedny strany nikdo nestal, nekde na konci parkoviste. Vsude spousta mista. Po ctvrthodine prijdu zpatky a samozrejme auto z obou stran natesno oblozeny. Proc to ty lidi delaj? Přesně nad tímhle nenormálním jevem dumám už roky. A to si vybírám na parkovištích doslova samoty u lesa. 1
neuromancer Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Mám u Lidlu oblíbený tohle místo v rohu, akorát je tam jenom jedno 2 1
Ajaj Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června někde jsem na to četl nějakou studii. Má to něco dočinění se „stádností”, protože člověk je společenský tvor. Takže i kdyby bylo na parkovišti 100 míst a ty první, tak druhý řidič to dá s velkou pravděpodobností vedle tebe
Ajaj Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června ale protože mám bmw, tak musím parkovat s dělící čárou autisticky přesně na střed auta, tak mě tento problém moc nebere 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se