Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo jo, jak podle kopíráku - jen to čtu, taky se mi zvedá tlak. Ta naše bordelářka se po návratu z Erasmu naštěstí stihla obratem nakvartýrovat k příteli (hrozně hodnej absolvent kterému jsem dokonce pomáhal s diplomkou - potvory holt mají štěstí), tak pro své duševní zdraví sobecky doufám že jim ta chemie chvíli vydrží... :whistle:

Odesláno

Díky Radku, vlastně si mě tím potěšil.... Zkrátka zkoušela kam až může jít a zase narazila do zdi .... Kuwa kolikrát to musí zkoušet!?

Odesláno (upraveno)

"Nechápu, jak tak debilní rodiče můžou splodit tak geniálního potomka."... všude stejný. Chystají se na výlet z hnízda a testujou na rodičích, zda když odejdou, zůstanou kamarády.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

U nás je aktuálně puberta v plný parádě u jedničky, dvojka pomalu nabíhá. Divim se, že jsou ještě pořád naživu :D.

Marně vzpomínám, jestli jsem byl stejně odrzlý pako, který na všechno mělo odpověď, byť sebedebilnější, a odmítal jsem apriori všechno, co naši řekli/chtěli/požadovali/doporučovali/podsouvali. Řek bych, že do jistý míry ano, ale takhle moc ne.

Je potřeba to asi prostě jen přežít. Už jen 4 roky :D.

Odesláno
před 17 minutami, KFL napsal:

...

Je potřeba to asi prostě jen přežít. Už jen 4 roky :D.

Proč čekat 4 roky?
Řež (š) to hned! 

;) 

• Haha 1
Odesláno

Já mám doma osmi měsíčního kluka, kterýmu právě asi najednou najelo několik milníku (zuby, lozeni, separační úzkost), takže když zrovna není protivnej jak prdel, plazi se po celým bytě a hledá ostrý rohy do kterých by mohl narazit hlavou nebo čističku vzduchu, kterou by mohl masakrovat. Manželka už osm měsíců nespala, já párkrát. Děti jsou radost.

• Like 1
Odesláno

Já mám děti tři, 24, 12 a 7 ... první pubertální krizi neměl, respektive jsem ji nezaznamenal. Jak mi řekla jedna kolegyně z fakulty: "ty vole, takový dítě chce každej rodič, jak si to sakra udělal ?". Jen sám netuším, čím to bylo, protože ten co má 12 se mnou cvičí jak ruská gymnastka ... 🤣 Jo děti jsou radost. Ale vždy, když pochybuju, si vzpomenu na jednoho kolegu, který říkal: "doba, kdy děti potřebují naší pozornost a zároveň o ni stojí, je ve srovnání s délkou našeho života velmi, velmi krátká" 😍

Odesláno
před 10 hodinami, geometr napsal:

A kdo ji to naučil?

Kdo jinej🙈 my a prostředí ve kterém vládne….. soc.sítě a spolužáci….a tak. Myslím si , bychom to měli částečně tolerovat…. Nevim jak vy ale já byl v dceřino nynějším věku taky kapku “ nevim co “  …. No ateď když už je mi 51 sem taky asi už normální ….. takže si nyslím, že z toho taky za čas vyrostou….  Dejme jim čas✌️je fakt že když my jsme dospívali, bylo rodičům do 40 , tudíž měli nervy ještě ok 🤪🥳😁

Odesláno (upraveno)

To bylo takový pošťouchnutí. Chtěl jsem tím jenom říct, že na tom chování dětí a jejich přístupu k životu máme jako rodiče svůj podil. Především tím, jaké jim vytváříme doma životní podmínky. A samozřejmě nemusí jít vždy o "luxus", ale může to být bohužel i opačný extrém. Musím říct, že teprve až budou moje děti stát na vlastních nohou, schopné se postarat samy o sebe a následně snad (doufám) o své děti, tak si asi možná řeknu, že se ta práce řodiče trochu povedla 🙂 No a jinak, kdo nebyl v tom mladém věku nejchytřejší a nejneomylnější na světě, že jo...  Na druhé straně, chtěl bych dneska někdy mít tu jistotu, jakou jsem měl třeba ve dvaceti nebo i pětadvaceti a jakou mají mladí lidé.

Takže přeji pevné nervy rodičové!

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

AdvFabio,Dostali jsme pár facek a byli jsme srovnaní.

Asi tak: Když jsem byla malá, nebrali mě k psychologovi. Matka mi jednou fackou otevřela čakru, stabilizovala karmu a očistila auru. ( A všechno fungovalo).

• Dát hlas 7
Odesláno

Ja som niekde niekedy cital:

Deti svojich rodicov najprv miluju, potom nenavidia a potom im (mozno) odpustaju.

Odesláno
2 hours ago, orol said:

Proč čekat 4 roky?
Řež (š) to hned! 

;) 

No, ne že bych k tomu neměl sklony, ale furt mi všichni říkají, že v tomhle věku už se děti fyzicky neformují :D. Takže jsem se dopracoval do stavu, kdy na děti jen vrhnu zlej pohled a zkrotnou. Mě se (v patřičnou chvíli) bojí a nedovolí si to, co k např. k mámě nebo babině. A protože jsme rozvedený a prcci jsou primárně s ex, tak většina konfliktů, projevů nerespektu a výbojů probíhá tam. Občas se namátkou seberu a přijedu nastolit řád a pořádek, když už jde do tuhýho, ale nejde to dělat pořád, že...

Dlužno dodat, že oba kluci jsou hodný a skvěle vychovaný. Jen doma - v bezpečnym prostředí - se občas chovají jako úplný dementi. Jakmile jsou mezi lidma, jsou úplně zlatý - pořád.

2 hours ago, Emiliano said:

Ty 4 roky počítáš do kdy? Do 18-ti?

To byl spíš řečnickej obrat. Do 18 snad proběhne hormonální generálka a už pak budou jen protivný dospělý :D.

Odesláno
před 1 hodinou, KFL napsal:

To byl spíš řečnickej obrat. Do 18 snad proběhne hormonální generálka a už pak budou jen protivný dospělý :D.

Mozek u lidí se vyvíjí do 28mi let.

Odesláno
před 2 minutami, KFL napsal:

Ja mluvim o hormonech, ne mozku emoji3.png.

O tech nic nevim, spis sem chtel rict ze v 18ti maji k "dospelym" (pomineme-li de jure), jeste daleko. :D 

• Dát hlas 1
Odesláno

Podtrženo sečteno ! Můžem si za to sami🤪😁🥳….. nejdřív na tahu, pak pěkná kůže , chvilku guma….. nepozornost a stežejky všude ….. i tam kde nemaj bejt…..  tzn budem to muset holt ještě chvíli vydržet….. to dáme ! Tělo ba i duše chronomagora musí něco vydržet ! 

Odesláno
před 3 hodinami, bohus76 napsal:

AdvFabio,Dostali jsme pár facek a byli jsme srovnaní.

Asi tak: Když jsem byla malá, nebrali mě k psychologovi. Matka mi jednou fackou otevřela čakru, stabilizovala karmu a očistila auru. ( A všechno fungovalo).

Co čakru, mě málem otevřela obočí prstýnkem, když mě přiletěla 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...