skalis Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Tvl, to bych jim omlátil o hlavu. Takhle přesně jsem si sám spravil ostřikovač na Škoda Citigo, když jsem nechtěl kvůli hadičce řešit několik tisíc za ofiko servisní akci. Ale zfušovat tímhle způsobem infrastrukturu k motoru, to se slušnej oddíl.
milomac Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Tak podobné improvizace mě napadají pro řešení problému průsaku hadičky k nádržce chladicí kapaliny u mého Leona. Vyměněna byla nádržka se zátkou a chladicí kapalina pořád v místě zakroužkovaném na obrázku prosakuje .... Novou hadici nemůžu sehnat, pokud by to bylo tím, že ten konec v místě spony je jakoby rozměklý - teklo to i přes přidání spony se šroubem - a vyřešila by to jen nová hadice. Tahle už je o něco zkracovaná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Ten Nethost je ale banda neskutečnejch čuráků. Zálohová faktura na 1 ze 3 segmentů jejich servisu na období 01-06/2026. Vystavena v lednu, kdy si ještě mysleli, že u nich zůstaneme. Fakturovaná částka 23340. Zálohová faktura na totéž na období 01-03/2026. Vystavena v únoru, kdy už věděli, že u nich nezůstaneme. Očekával bych polovinu z 23340, tedy cca 11670. Realita: 16682. Takže zítra půjde na Nethost dílčí úhrada zálohové faktury (ve výši poloviny z 23340) s poznámkou, ať zbytek doúčtují.
poiuz Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Polovicni porce v hospode take obycejne nestoji pulku.
elloco Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Nemůžu rozepsat plnící pero, který kdysi fungovalo, přičemž inkoustová "cesta" je průchozí. Asi ho brzy rozšlapu... 1
AlfGS Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 22. 2. 2026 v 19:08, McStinger napsal: Ľavý. Tri dni som s tým "behal", bez problémov odšoféroval na manuále pár sto km. Nejak ma to furt bolelo, opuchnuté, nezlepšovalo sa, tak som išiel pre istotu na RTG. A potom rovno sádra. Ešte aj do špitálu a naspäť som išiel sám, našťastie na automate. Starý človek, hotová opica Buď rád,já dopadl s kotníkem před 15 lety takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tommasini Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února V 22. 2. 2026 v 20:24, par-pa napsal: Nekdy to proste jinak nejde, borci se tam veslo 780 litru. Nastesti uz mel skoro natankovano. U vedlejsiho stojanu stal nakladak co prijel chvilku prede mnou. Aspoň když tankujou, tak to je tak, že co můžou dělat. Ale nedávno jsem měl výstup s jedním debilem, co sedí v autě u stojanu a říkáš si proč neodjede. Tak jdu k němu a kripl si tam něco šmudlá na mobilu a ještě ani nezačal tankovat. Jsem ho trochu proprdnul a čuměl jako kokot. Není to ale ojedinělý případ. Mě to poslední dobou hrozně vysírá, jak těm lidem nevadí, že někoho obtěžují svojí blbostí, neschopností, leností. Člověk kouká, aby nikoho neomezoval a tihle zmrdi na to kašlou. A místo aby řekli sorry tak mají ještě tisíc argumentů a důvodů. Když na ně pak člověk zvedne hlas, tak se zase hned div nerozbrečí. Už jsem asi starej. 1 6
Prochy68 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 35 minutami, tommasini napsal: Aspoň když tankujou, tak to je tak, že co můžou dělat. Ale nedávno jsem měl výstup s jedním debilem, co sedí v autě u stojanu a říkáš si proč neodjede. Tak jdu k němu a kripl si tam něco šmudlá na mobilu a ještě ani nezačal tankovat. Jsem ho trochu proprdnul a čuměl jako kokot. Není to ale ojedinělý případ. Mě to poslední dobou hrozně vysírá, jak těm lidem nevadí, že někoho obtěžují svojí blbostí, neschopností, leností. Člověk kouká, aby nikoho neomezoval a tihle zmrdi na to kašlou. A místo aby řekli sorry tak mají ještě tisíc argumentů a důvodů. Když na ně pak člověk zvedne hlas, tak se zase hned div nerozbrečí. Už jsem asi starej. Nebo auto u stojanu a snidane.... 1 1
milomac Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) před 56 minutami, tommasini napsal: Aspoň když tankujou, tak to je tak, že co můžou dělat. Ale nedávno jsem měl výstup s jedním debilem, co sedí v autě u stojanu a říkáš si proč neodjede. Tak jdu k němu a kripl si tam něco šmudlá na mobilu a ještě ani nezačal tankovat. Jsem ho trochu proprdnul a čuměl jako kokot. Není to ale ojedinělý případ. Mě to poslední dobou hrozně vysírá, jak těm lidem nevadí, že někoho obtěžují svojí blbostí, neschopností, leností. Člověk kouká, aby nikoho neomezoval a tihle zmrdi na to kašlou. A místo aby řekli sorry tak mají ještě tisíc argumentů a důvodů. Když na ně pak člověk zvedne hlas, tak se zase hned div nerozbrečí. Už jsem asi starej. Já tyhle situace asi přitahuju, a protože už jsem v pokročilejším věku a hlavně se bojím o brejle, tak moc na nikoho zvyšovat hlas nemůžu a nebo ho zvýším a pak se raději rychle klidím . Závidím svému synovci, co jezdí jako rozvozce po Praze a podobné situace řeší promtně jako ten řidič autobusu v Plzni s těma opilcema - je dobře stavěný, v plné síle a exploduje prakticky hned, když je v právu. Vzpomínám na jednu příhodu, kterou mně vyprávěl, když na něj byl jeden pán hodně sprostý, tak na něj vyrazil z auta a tahal ho za "flígr" okénkem ven z auta .... Pán pak byl jako beránek. Upraveno 25. února uživatelem milomac 3 1
tommasini Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Chápu. Já jsem sice malej a hubenej, ale vždycky mi bouchnou saze a asi mám něco zvláštního ve vočích, takže naštěstí nikdo moc nic neříká, spíš si brblá pod fousy. Je taky fakt, že do nějaké konfrontace jdu velmi zřídka, to už musí být. Vím totiž, že to nemá cenu a blbce stejně nepřesvědčíš, že je to on co udělal chybu. Tady u tý pumpy to bylo tak, že jsem se šel normálně slušně zeptat, jestli už pojede a když jsem viděl, že si tam neco šmudlá s tím mobilem a ještě utrousil, že proč jsem nejel k jinému stojanu (byl plnej, zas tak blbej nejsem a u ostatních bych musel táhnout hadici přes auto, to se mi taky nechtělo) tak jsem začal vidět rudě a seřval ho. Ale jinak se snažim z nikým moc nebavit. Né že bych se bál, ale vysává mě to. 1 1
tommasini Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 29 minutami, milomac napsal: a nebo ho zvýším a pak se raději rychle klidím . Nejlepší . Poslat doprdele a klidit se 1
Tittus Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) Tak já mám přesně opačný zážitek. Tankoval jsem na podzim někde u Tábora a když jsem naplnil nádrž, žena šla dovnitř zaplatit. Za mnou stálo auto s německou SPZ a ještě jsem ani nezavřel nádrž a vylezl nasranej australan (podle přízvuku) a řval na mě, že jsem kretén a když jsem natankoval, tak ať se pohnu. Vysvětlil jsem, že nemůžu odjet, když nemám zaplaceno a že žena platí uvnitř u kasy, takže počkám na ni, až přijde a potom hned odjíždíme. Pořád držkoval, řval na mě, že jsem idiot, č***k, motherf****r apod. Tak jsem mu vysvětlil, že jestli nechce dostat přes hubu, tak ať zaleze a vydrží ty dvě minuty. Sice vlezl zpárky do auta, ale furt tam řval a dělal nějaký posunky. Jako projel jsem kus světa a neviděl jsem, že by někde někdo odjížděl od stojanu bez zaplacení. A jestli neví, jak to chodí v Evropě, tak by si nejdřív mohl zjistit co a jak. Občas prostě narazíš na dementa. Upraveno 25. února uživatelem Tittus
misso Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Není to někdy u stojanu tak, že dokud nezaplatíš, tak se nevynuluje? Jako že bych toho nedočkavce za mnou pustil, jestli tak moc chce a ať si natankuje, ale pak by to holt zatáhl za oba?
luidis Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Pokud se nepletu, když už pistoli zasuneš do stojanu, tak už znova nenačepuješ. Až po zaplacení a vynulování. 2
kuncák7 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Dcera (hodinkove naprosto nepolíbená) včera dostala hodinky od svého biologického otce a bohužel se mě ptala na názor (All či ta umělá blbost jak se jmenuje ji totiž podle kodu řekla, že jsou to luxusní hodinky). No slyšet to nechtěla. Teď jsem je v práci otevřel, přihodil druhý co tu mám cca rok a jen je mi líto i tohle vyhazovat, koupím u congu baterky a zase se na ně bude dva roky praštit, než bude mít někdo doma to srdce a vyhodí to. Ani lepší fotku nezasloužej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vasil Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Marc Jacobs je aspoň známej módní návrhář, ale kdo je Gino Milano, to teda netuším
Frostie Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února @kuncák7 Jirka Kodetů by řekl: Dejte to okamžitě pryč, dělá se mi mdlo 2
Xenomorfus Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Frostie: Mne spise napadl pan Postranecky z Cernych Baronu... https://youtu.be/PvP2ehmq2wo?si=690j5bb_aSnHyXYM 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se