Crusty Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna A při platbě je cena taky jiná... Navíc odeslání do 1 až 2 dnů trvá už 3 dny a zatím žádné info. Výborný obchod. Vřele nedoporučuji.
Patrik Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna jo jo, objednával jsem o víkendu, včera jsem dostal "prodlužovací dopis". A o tom, že při platbě kartou najednou naskočí jiná cena jsem také v diskusních fórech četl (proto jsem vybral platbu při převzetí na prodejně), k tomu chtějí poplatek za vyzvednutí na prodejně (29 korun) a balné (i když je vyzvednutí na prodejně) 49 korun. Bohužel jinde zrovna tohle zboží není, takže budu čekat. Bude, bude, nebude nebude.
Conrad Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Ví někdo kolik má dálniční policie Domašov zaměstnanců? https://www.novinky.cz/clanek/krimi-policejni-ostuda-gibs-rozprasila-dalnicni-oddeleni-na-brnensku-stiha-dvacet-lidi-40571406?utm_campaign=abtest308_feed_filter_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 1
Mar25tin Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Prohra Arsenalu. Vidím to letos zase na velké kulové. FC Bottlers
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna On 4/1/2026 at 9:19 AM, Harwey said: african king of art Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No tak jsem zkusil dát ten můj průšvih do pořádku a zázrak se nekoná, aspoň jsem opět mega pobavil děti A jelikož jsem starší člověk a mohla by mě prasknout cévka, séru na to a zítra volám profesionála Prostě kombinace Afričan a malování nejde dohromady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Harwey Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna No ty blaho, radsej si pusti gramec a nalej si amarulu:))))) 2 1
Kairos Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Kde jsem to uz videl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Maro Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Drahá polovička ma letet v úterý ráno do Španělska, idealni doba začít hledat občanku. O 7 hodin pozdeji a po otočení celého bytu vzhůru nohama to vypadá, ze pojede tak leda do prdele, bo občanka nikde a kdyz v pondělí da žádost tak do úterního letu stejne nepřijde ani ta 24hodinova. Pas samozřejmě nemá. Jsem nasraný az na půdu, nevite nekdo, jestli to ma nejake řešení, na ktere jsem nepřišel? Ideálně kromě vraždy nebo jiného ublížení na zdraví.
zceyee Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 15 minutami, Maro napsal: Drahá polovička ma letet v úterý ráno do Španělska, idealni doba začít hledat občanku. O 7 hodin pozdeji a po otočení celého bytu vzhůru nohama to vypadá, ze pojede tak leda do prdele, bo občanka nikde a kdyz v pondělí da žádost tak do úterního letu stejne nepřijde ani ta 24hodinova. Pas samozřejmě nemá. Jsem nasraný az na půdu, nevite nekdo, jestli to ma nejake řešení, na ktere jsem nepřišel? Ideálně kromě vraždy nebo jiného ublížení na zdraví. Vyhazet vsechny penezenky vsech doma do posledni karty ven. Kouknout i do kastliku v autech a k dokladum k autum, kdyz to vracej pri kontrole, clovek to kolikrat hodi do kastliku a pak na to zapomene.
Maro Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 9 minutami, zceyee napsal: Vyhazet vsechny penezenky vsech doma do posledni karty ven. Kouknout i do kastliku v autech a k dokladum k autum, kdyz to vracej pri kontrole, clovek to kolikrat hodi do kastliku a pak na to zapomene. Diky, to jsme vsechmo prošli. Dopatrali jsme se, ze naposledy ji asi mela, kdyz dávala daňové přiznání a pak ji dala dítěti na hraní, protoze to pry bylo roztomilé. Na to jsem fakt nevedel, co mam rict... Mam podezření, že ji malá hodila do koše, ma ted takove období. Jdu si pro pivo, bo tohle je na me moc, zitra je nekam vyexpeduju, bo její chaotické hledání taky nedávám a vezmu to jeste jednou systematicky odshora dolu. Mezitim se snažím vymyslet plán B, bo zas vzdát se 10 dni slaměného vdovstvi se mi vubec nechce.
zceyee Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 3 minutami, Maro napsal: Dopatrali jsme se, ze naposledy ji asi mela, kdyz dávala daňové přiznání a pak ji dala dítěti na hraní, protoze to pry bylo roztomilé. Na to jsem fakt nevedel, co mam rict... Tak to si s tou moji muzou podat ruce, ja jednou v hrackach deti nasel jejich rodne listy. Takze sem je vzal a sup s nimi do trezoru, jak je bude chtit, dostane jen kopie. Ale to obdobi kdy hazou deti vse do kose znam, aktualne mi chybi jedna crocs bota a jedna kozena rukavice. A nikde to neni. Normalne let bez ni a at dorazi druhej den ne? Usetris si tim kopu stresu.
stankoff Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna před 40 minutami, zceyee napsal: Normalne let bez ni a at dorazi druhej den ne? Usetris si tim kopu stresu. Mám dojem, že Maro chce slaměnit doma, a ne někam letět, a navíc s manželkou 1
Maro Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Jojo presne spis jestli nekdo treba nevíte, jestli kdybych ji v pondělí poslal nekam na Pankrác, nebo kde je ta tiskárna cenin, ze by ji to odpoledne dokázali dát. Je mi celkem jasne, ze lokální úřad na periferii to bude fakt mit az za tech 24 hodin, coz uz je pozdě. Letenka na dalsi den je samozřejmě varianta, ale moje penezenka krvácí, kdyz to vidím, navíc cas letu neni uplne idealni, kdyz poletí s malou, nechci, aby pristavaly v 1 ráno.
KFL Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Po 4 letech se telka rozhodla, že už toho má asi dost... . To mě p*cá, tvl! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pepino777 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Na prochazce se psem jsem ztratil oblibenej nuz nevite nekdo, jestli se nejak da jit podle trasy, co jsem zaznamenal v apple watch? Nemam sanci jit stejnou trasu “na slepo”, sli jsme nahodne lesem/polema.
Maro Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 11. 4. 2026 v 18:20, Maro napsal: Jojo presne spis jestli nekdo treba nevíte, jestli kdybych ji v pondělí poslal nekam na Pankrác, nebo kde je ta tiskárna cenin, ze by ji to odpoledne dokázali dát. Je mi celkem jasne, ze lokální úřad na periferii to bude fakt mit az za tech 24 hodin, coz uz je pozdě. Letenka na dalsi den je samozřejmě varianta, ale moje penezenka krvácí, kdyz to vidím, navíc cas letu neni uplne idealni, kdyz poletí s malou, nechci, aby pristavaly v 1 ráno. Tak jenom pro info, kdyby nekdo řešil, tak na ministerstvu vnitra na Pankráci tisknou občanky 2x denně, takze kdyz si vystoupíte ráno frontu s žádostí, po obědě mate novou občanku. Takze se nakonec vse v dobre obrátilo a ja mam týden veget 3 1 2 3
KFL Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna 57 minutes ago, Pepino777 said: Na prochazce se psem jsem ztratil oblibenej nuz nevite nekdo, jestli se nejak da jit podle trasy, co jsem zaznamenal v apple watch? Nemam sanci jit stejnou trasu “na slepo”, sli jsme nahodne lesem/polema. Měl bys bejt schopnej vyexportovat GPX z Apple Health a to naimportovat treba do mapy.cz a podle toho udelat trasu. A pak jit s mobilem v ruce s velkym zoomem na mapu... 1
FantasticFabio Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 6. 4. 2026 v 20:22, African napsal: No tak jsem zkusil dát ten můj průšvih do pořádku a zázrak se nekoná, aspoň jsem opět mega pobavil děti A jelikož jsem starší člověk a mohla by mě prasknout cévka, séru na to a zítra volám profesionála Prostě kombinace Afričan a malování nejde dohromady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Adopytle ! Originální fresky ! Mičelandželo ! Honem přes to hoď plakáty z Metalhammeru nebo aspoň z Bravíčka …. Nebo se panátkářů nezbavíš !!!
Pepino777 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Před hodinou, KFL napsal: Měl bys bejt schopnej vyexportovat GPX z Apple Health a to naimportovat treba do mapy.cz a podle toho udelat trasu. A pak jit s mobilem v ruce s velkym zoomem na mapu... Snad na to behem zitrka prijdu. Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se