dawe009 Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Podle mě to tam fakt tahaj z klobouku. Když bylo nejhůř, nikdo nesledoval, kolik je v krámu lidí. Když se udělá líp a pustěj konečně aspoň malý děcka do školy, tak si vymyslí 15 m2. Fakt by mě ta jejich expertní skupina zajímala. Zatím mám dojem, že bych koronakrizi mohl řídit z obejváku s kámošem u piva a nemohlo by to bejt horší..
Harwey Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 15m2 mame uz davno, a vobec ziadny problem. Ziadne dlhe rady, nikto nikoho odnikadial nevyhadzuje...
tikzot Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Před hodinou, Harwey napsal: 15m2 mame uz davno, a vobec ziadny problem. Ziadne dlhe rady, nikto nikoho odnikadial nevyhadzuje... Fajt si nemyslim ze 20 lidi na 300m2 obchod je okey...! To je debilita bez logickyho oduvodneni. Sorry.
McStinger Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 A koľko je okey? S nejakým logickým odôvodnením prosím.
eskimak Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Ved tych 15m2 na osobu tu mame uz hodne davno. A bolo aj 25m/osoba. A nikto sa z toho neposral, naozaj. Nic sa nedeje. Bol to chaos prve dva dni (kedy to bolo, april?), ked si par blbov myslelo ze treba nakupit zasoby na 4 roky. Len mozno s tym obmedzenim ludia viac rozmyslaju a netlacia sa na seba ako bez mozgu.
African Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Já se na to těším, protože se nerad mačkám, a navíc lidi nějak dvakrát nemusím
zceyee Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 16 minutami, eskimak napsal: ked si par blbov myslelo ze treba nakupit zasoby na 4 roky. A tech par blbu to vykoupilo, no a ti inteligentni si pak nemeli kde koupit hajzlak nebo normalni mydlo.
bobi Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 +1 před 4 minutami, African napsal: Já se na to těším, protože se nerad mačkám, a navíc lidi nějak dvakrát nemusím +1 jj
McStinger Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 22 minutami, tikzot napsal: Zadne omezeni... To znie logicky. Nedajte si šahať na právo tlačiť sa v obchodoch Žil jednou v Čechách smavý rek, Vám známý rytíř Paleček; on samý šprým a nápad byl, rád dobře jed’ a dobře pil, a v sobotu Globus vykoupil.
eskimak Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 59 minutami, zceyee napsal: A tech par blbu to vykoupilo, no a ti inteligentni si pak nemeli kde koupit hajzlak nebo normalni mydlo. Inteligenti doma na tyzden ci dva hajzlak aj mydlo maju. Chapem ale ze to ti je tazko vysvetlit. Uz som si zvykol.
zceyee Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 Inteligenti doma na tyzden ci dva hajzlak aj mydlo maju. Chapem ale ze to ti je tazko vysvetlit. Uz som si zvykol.A kdyz ho maji na dva mesice dopredu tak uz jsou to blbove.
eskimak Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2020 před 2 minutami, zceyee napsal: A kdyz ho maji na dva mesice dopredu tak uz jsou to blbove. Ked vravis... podla mna nie. Ale my sa nezhodneme.
long Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 (upraveno) Už i v rodině mám konspirátora. Žádný virus není, vše si vymyslela vláda, je to spiknutí Nejhorší jsou teď ty salony pro psy, to je výsměch a ostuda. Proč, ptám se ho ? Co teoreticky horší? Jeden pes a jedna paní co ho stříhá na 20m2 a nebo kadeřnictví na stejné ploše a tři kadeřnice, tři zákaznice a další dvě čekají v křesle a z toho se za jednou ještě stavila dcera. Na to už odpověď nemám, je to totiž vše spiknutí Ani mě to tak nenaštvalo, spíše mě to mrzí Upraveno 18. listopadu 2020 uživatelem long
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 Počkejte až budou akce, jak budou důchodci nervózně před obchodakem šermovat berlema, že už chtějí dovnitř, aby na ně něco zbylo....
Radek124 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 ...zatímco prvních 20 babek na 300 metrů plochy jim vevnitř okatě vybere úplně všecky slevněný kuřata a vánoční papuče Bureš pak zas bude moct hrát hodného, že s ohledem na kardiaky preventivně "zařídil" extra vyhrazená místa pro sanitky - a červenáček si přihřeje polívčičku s tím že na rozestupy+roušky+parkování budou s nasazením života a pokutových bločků dohlížet posílené hlídky policie
milda21 Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 Byl jste už někdo v nějakém obchodě? Jaká je reálná situace?
straspol Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2020 Já se tam bojim, aby mi v nějaký frontě nešlehlo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se