Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nosič na kola na kouli od Thule.. To jenom pane takhle nacvaknete, dáte dolů tudle páku a je to hotový. Hovno..každá koule je evidentně jiná a prostě to očko NE-NA-SA-DÍŠ!!! V dešti jsem se s tím jebal 2 hodiny, z čehož hodinu a 55 minut jsem hledal po celým baráku 19ku klíč, který není u toho bazmeku za 20 litrů přiložen a v 30ti stránkovým návodu není ani zmínka o tom, že je tam jakýsi šroub, jehož povolením nebo utažením člověk nastavuje ten vehement na konkrétní kouli. Hlavně, že jsou tam varování, že na tom nemáš vozit děti apod. Rozházenej celej vercajk všude, kurva to jsem se nasral. Jdu rovnou do vlákna co pijete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 minutami, nickolas napsal:

Nehezky mluvis o slonikovi! @warann zrovna shani zanovni nosic na kouli... :D

Četl jsem. Mohu mu nabídnout právě vybalený za 14 999 :) I když bych ho radši nasadil tomu dementovi, co to vymyslel, na jeho kouli.

Odkaz ke komentáři

Nickolas: 🤣

DPC už. Člověk šetří, několik let vybírá, absolvuje prohlídky s nadkritickým množstvím zmrdů, aby mohl bydlet ve svým, pořeší si nějak kokoty v baráku, vyběhá si po úřadech nápravu věcí, co posrali jiní, a pak, když už má před sebou jenom vyhlídku na 27 let poklidného splácení, dozví se, že za polem se má stavět přes 50 nových domů, a protože město se nedohodlo na přístupu k pozemkům se Skanskou, co má na druhým poli z betonu vylitou "rezidenci", budou všechny ty bagry a náklaďáky jezdit uličkou kolem toho baráku, co si v něm pořídil byt. Mezi rodinnými domky ve staré zástavbě. Se na to fakt vykváknu.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, prischera napsal:

Ja mam od thule tusim compact, nebo tak neco a je tam na to kolecko. Klice netreba. Naprosto intuitivni. A prodejce mi samozrejme cely nosic smontoval s predvedl nandani a sundani z auta.

A komu tím jako prospěješ?? Druhé straně??

Upraveno uživatelem dawe009
Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, dawe009 napsal:

Nosič na kola na kouli od Thule.. To jenom pane takhle nacvaknete, dáte dolů tudle páku a je to hotový. Hovno..každá koule je evidentně jiná a prostě to očko NE-NA-SA-DÍŠ!!! V dešti jsem se s tím jebal 2 hodiny, z čehož hodinu a 55 minut jsem hledal po celým baráku 19ku klíč, který není u toho bazmeku za 20 litrů přiložen a v 30ti stránkovým návodu není ani zmínka o tom, že je tam jakýsi šroub, jehož povolením nebo utažením člověk nastavuje ten vehement na konkrétní kouli. Hlavně, že jsou tam varování, že na tom nemáš vozit děti apod. Rozházenej celej vercajk všude, kurva to jsem se nasral. Jdu rovnou do vlákna co pijete.

Ani ooockooo nenasadiiiiiss 🙂

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, dawe009 napsal:

Hele, nebude to částečně i rukama 😂😂

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, dawe009 napsal:

A komu tím jako prospěješ?? Druhé straně??

To já jen tak :). Ale teda překvapilo mě, že to máš řešený přes klíč. Aspoň si mě donutil dojít do komory, rozebrat světlo na nosiči a vyndat z něj žárovku, co už pár tejdnů nesvítí. Teď jí jen musím někde koupit. Nemohlo tě to nas.t o chvilku dřív? To bych stihl dojít i do do autopotřeb 😀

Odkaz ke komentáři

A to mi ještě v průběhu volala bezpečnostní firma, že mi auto hlásí nějakou manipulaci s tažným zařízením, jestli o tom něco nevím. Musel jsem se hodně držet :)

Jo a taky jak jsem měl po kapsách klíče od auta, od garáže, od sklepa, od druhý garáže, od kolárny..tak jsem někam položil klice od baráku a nemoh jsem je najít.. To už jsem se málem posral a to jsem jinak klidnej člověk.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, nickolas napsal:

Natoceny to asi nemas, vid?

Rád bych tě potěšil, ale nějak jsem v tu chvíli neměl úplně na filmovou tvorbu pomyšlení. Možná sousedi, protože to pičoooooo muselo bejt slyšet po celý ulici..

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, dawe009 napsal:

A to mi ještě v průběhu volala bezpečnostní firma, že mi auto hlásí nějakou manipulaci s tažným zařízením, jestli o tom něco nevím. Musel jsem se hodně držet :)

Jo a taky jak jsem měl po kapsách klíče od auta, od garáže, od sklepa, od druhý garáže, od kolárny..tak jsem někam položil klice od baráku a nemoh jsem je najít.. To už jsem se málem posral a to jsem jinak klidnej člověk.

No tak každopádně za tohle už návod k montáži opravdu nemůže 😂

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, kuncák7 napsal:

No tak každopádně za tohle už návod k montáži opravdu nemůže 😂

Přestaň dráždit hada bosou nohou a radši mi řekni, proč je zase zavřená Bucharova a kdy hodláte otevřít Klikatou.

Odkaz ke komentáři

@dawe009 z toho si nic nedělej, já koupil od thule hull-a-port na kajak s tím, že určitě jsou na T drazku. Rozbalil, zjistím že nejsou... ok, zkusím to s nima, prý jsou do 3.8 cm výšky pricniku. změřím, ani ne 3,5 tak pohoda (originál na rapida). tak to tam začnu soukat no samozřejmě, že ta guma se nedala dostat do spravne polohy a jenom se žvykala... No odvahu s tím někam jet jsem neměl. Takže jsem to zas zabalil a vezl zpátky do obchodu, Jsem myslel že se poseru.

A naštvalo mě, že jsem málem vytopil sousedy, si zas někdy nechám poradit. Ptám se v obi - chci napojit myčku a pračku na jeden přívod vody, stačí tam dát rozdvojku pod ten kohout nebo to musím předělat na dva kohoutky? Borec říká, pokud vám nevadí, že vám voda poteče do obou... Tak rikam ne, ventil je stejne schovaný za prackou, takže ho zavírat nemám jak. Borec sáhne a říká tak tam dejte tohle.

Okej, přijdu domů, odpojim všechno, vyčistim, našroubuju, napojím, zasunu myčku a pračku pod linku a jdu pustit vodu... No samozřejmě že ze zadu za chvili slyším kapaní... tak to zase vsechno vykopu ven, rozeberu... no v tom kusu nebylo těsnění...

Poučení pro příště nevěřit, zkontrolovat a hlavně zkusit pustit vodu před tím, než všechno nastrkam na sve misto 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...