African Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 před 6 hodinami, Maxel napsal: Víc jak 2h kolona před Slovinskou částí hranice s Chorvatskem. O to víc pak fakt, že borec v okénku nakonec jenom znuděně naskenoval jeden pas z čtyř a mávnul, ať jedem. Naprosto k hownu! (sprominutím) V dnešní době si myslím že je potřeba počítat úplně se vším, když už se člověk na cesty vydá....buď rád že na Vás nehodili síť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 (upraveno) Ja jezdim tam i zpet na noc. Hranice Slovinsko / Chorvatsko projizdim nekdy po pulnoci, v jednu, ve dve...oba smery. No necham se prekvapit. Edit: a hlavne jedu az ve ctvrtek. Do te doby muze byt vsechno sestkrat jinak. Upraveno 6. července 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 před 13 minutami, nickolas napsal: Ja jezdim tam i zpet na noc. Hranice Slovinsko / Chorvatsko projizdim nekdy po pulnoci, v jednu, ve dve...oba smery. No necham se prekvapit. Edit: a hlavne jedu az ve ctvrtek. Do te doby muze byt vsechno sestkrat jinak. My také tedy vždycky na noc, mě to nevadí, a ještě navíc vždy mimo sezónu, červen nebo září. Na hranicích i v Chorvatsku vždycky těžká pohoda bez front. Ale je pravda, že ne každý má tuto možnost, můj kamarád třeba není schopen v noci jet ani hodinu, úplně to nesnáší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Ja bych neujel ani hodinu ve dne...bych ty haranty zabil!!! Taky to vnimam jako stesti, ze muzu jezdit v noci. Decka vetsinu cesty prospi a ja mam klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Pred tydnem jsme se z HR vratili, uz druhy rok jezdime pres Slovinsko mimo dalnice: Murreck (A) - Trate - Ptuj - Videm - Cvetlin (HR). Letos bylo pred HR-SLO hranici kolona podle Google na 2,5 hodiny, pri prujezdu hranic mimo dalnici bylo zdrzeni max 5 minut, nez naskenovali obcanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Odpočívej v pokoji pane Mistře skaladateli, Ennio Morricone!!! Chjoo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 (upraveno) před 5 minutami, tikzot napsal: Odpočívej v pokoji pane Mistře skaladateli, Ennio Morricone!!! Chjoo.. Jeho loňský koncert k 90.narozeninám, bylo plno. R.I.P. Upraveno 6. července 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Ja bych neujel ani hodinu ve dne...bych ty haranty zabil!!! Taky to vnimam jako stesti, ze muzu jezdit v noci. Decka vetsinu cesty prospi a ja mam klid. Podepisuju! Byla to naše první taková cesta, taxme to chtěli zkusit. Tam přes noc. Pohoda, děcka to skoro celé prospaly. Zpět jsme vyrazili kolem 11, a peklo! Bordel, řev, spánek až večer poslední kus cesty.Přes den už nikdy víc Jinak cesta tam minulý týden bez ztráty kytičky. A i včera byl druhý směr, do Chorvatska, naprosto hladce průjezdný. Naštosovalo se to jenom směr home. Ondro, já strýcovi nevěřil, bo mě po cestě dvakrát povodil po polňačkách, abych uspořil asi... nic. Takže jsem jel po vlastní kebuli a takle to dopadlo. Příště mu halt budu rači věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Ja se na odjezd vzdycky domluvim s domacim, jestli ma hned po nas hosty, ze bych zustal az do odpoledne. Tim ze nejezdime sobota-sobota, to vetsinou vyjde. A kdyz ne, tak odjizdim o den driv. Jezdim na 14 dnu, tak ten jeden vecer obetuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Minulý rok jsme jeli přes den s dětma a dcera 4 roky, když jsme byli 30km od domu na Hatích, řekla "Kdy, už tam budem?". Byla to pekelná cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 A to bud rad ze to nekontrolujou cesi, to bys tam stravil 5h obema smery a videt by nakonec nechteli vubec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 před 2 hodinami, tikzot napsal: Odpočívej v pokoji pane Mistře skaladateli, Ennio Morricone!!! Chjoo.. R.I.P. Prave citam clanok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Nový setobox a nejde nic nahrát z bedny, píše to že "zaznamenán signál ochrany proti kopírování, nelze nahrávat" To je pakárna..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 před 6 hodinami, nickolas napsal: Ja se na odjezd vzdycky domluvim s domacim, jestli ma hned po nas hosty, ze bych zustal az do odpoledne. Tim ze nejezdime sobota-sobota, to vetsinou vyjde. A kdyz ne, tak odjizdim o den driv. Jezdim na 14 dnu, tak ten jeden vecer obetuju. Nejezdíš přes Maďary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Před hodinou, marosh napsal: Nejezdíš přes Maďary? To jsem jel jednou, jeste Favoritem S deckama ne, nejkratsi a nejrychlejsi cestou. I tak je to 1200km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 To jsem jel jednou, jeste Favoritem S deckama ne, nejkratsi a nejrychlejsi cestou. I tak je to 1200km...Přes Slovensko a Maďarsko už jezdím léta za mě pohodlnější než přes Slovinsko. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Trasa Chorvatsko přes Maďarsko Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 14 hodinami, nickolas napsal: To jsem jel jednou, jeste Favoritem S deckama ne, nejkratsi a nejrychlejsi cestou. I tak je to 1200km... Madaři mají super dodělanou dálnici, zkus to případně tudy. Loni jsem to jel a byla to paráda ( jen to Slovinsko, i když jen štrejchám přes Lendavu cca 10 km, tak vždy chytnu nějakou pouť a zavřené centrum ), jinak pohoda a můžeš najet na dálnici pak hned v Čakovci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Letos už ne, už mám Slovinskou známku, takže klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 (upraveno) před 8 minutami, nickolas napsal: Letos už ne, už mám Slovinskou známku, takže klasika... Tak jen tiše závidím, já vyrážím až 22.8. - 20.9. Pozdravuj na Hvaru. Upraveno 7. července 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se