Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Taká hovadina. Google mi stále ponúka dokúpenie miesta na Photos, lebo že už ho mám málo. Pritom mám v mobile pár videí a fotiek. Tak som sa na to dnes pozrel trochu lepšie. Nedávno sa ešte fotky ukladali do Drive, potom to prehodili do Photos. Tesne pred zmenou som si robil čistku telefónu a v Trashi na Drive zostali fotky a videá. Ktoré má Google po nejakej dobe sám odprášiť. Nič neodprášil a Trash mi započítal do použitého miesta.

Trochu na to nasralo, ale skôr to píšem ako upozornenie, ak má niekto "málo miesta".

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno
před 10 hodinami, nickolas napsal:

Neco na zjemneni ;)

Luxus, já odpočítávám každý den, ale spíše to vidím na pátý voucher, když to tak vidím :lol:

Odesláno

Tak podávám hlášení - včera jsem do hospody vyrazil v sedum a do těch jedenácti jsem se ožrat stihnul. 🙂 Pak dorazili měšťáci a bylo po večírku... 😞

Odesláno

Nás včera začli U Holišů v Holešovicích kasírovat už před půl jedenáctou.
Courli sme se teda kousek dál, a Kolkovna před jedenáctou už taky ani howno. Tam se obsluha dokonce zaklínala korona-nařízením.
Shade. A zrovna sem měl takovou slinu.

Ale i tak to bylo super kucí

Odesláno
V 18. 7. 2020 v 21:05, vraby napsal:

m107 je tady dost dlouho, aby tohle kvůli patnácti stovkám udělal, anebo? Třeba dovolená, nemoc, těžko říct, jednání je tedy pitomé, beru, ale třeba se ještě ozve.....

Odesláno

V hodnotícím vlákně má takových přešlapů několik, ale nevypadá to že by vyloženě někoho ojebal o prachy. Tak snad se to (opět) vyřeší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...