Micey Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Odesláno 31. března 2021 Tyvoe to sem zas investoval.. po dlouhý době jsem se ulakomil na novou televizi, ve slabý chvíli jsem vzal nějakou úplnou novinku od Samsungu, na mě celkem drahou, s podporou všeho, žejo. Rovnou sem nám k tomu vzal nějakou tu T-Mobile TV s milijardou programů. Dneska mi teda přijde to heslo k tomu T-Mobile TV, že to nainstaluju a jedem. No a hovno, v těch aplikacích to prostě neni. Tak volám T-mobile, sorry nevíme. Tak volám Samsung, nojo sorry, ono jak je ten model televize úplně novej, tak se tam ty aplikace dodávaj tak nějak postupně. Tak se ptám kdy.. nevíme, hlídejte si to. Tak si teda nasertivnim přístupem vydobydu, že to ten operátor jako bude "eskalovat" (jeho slova) a zejtra se mi ozve. Proč doprdele uváděj na trh televizi, která vlastně nefunguje a nevědí, kdy bude? Předpokládám, že většina lidí, co si kupuje takhle nějakou tu relativně dražší televizi, asi tydle smart aplikace chce.. Kdybych nebyl línej jako to prase, tak jim to vrátim. Fuj ho, Samsung. A hned je to lepší..:)
Effe Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Odesláno 31. března 2021 před 11 minutami, Micey napsal: Tyvoe to sem zas investoval.. po dlouhý době jsem se ulakomil na novou televizi, ve slabý chvíli jsem vzal nějakou úplnou novinku od Samsungu, na mě celkem drahou, s podporou všeho, žejo. Rovnou sem nám k tomu vzal nějakou tu T-Mobile TV s milijardou programů. Dneska mi teda přijde to heslo k tomu T-Mobile TV, že to nainstaluju a jedem. Jsou i horší případy . Já si koupil webkameru k Panasonic , protože byla na ebay zalevno a když přišla tak jsem zjistil , že Skype přestali podporovat . Oni vlastně přestali podporovat skoro všechny aplikace ...
petr_cha Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Odesláno 31. března 2021 Micey: mels tu televizi dat tady do vlakna o televizích, my bychom ti ji vcas pomluvili a mohls byt zachranen.. prece jsi nevzal Qled! :-)
Micey Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Odesláno 31. března 2021 Ahá, nojo, vzal. Neo Qled:) Stejně sou to píče, na jejich stránkách maj, že tudle konkrétní aplikaci podporujou televize od nějakýho roku co maj Tizen nějakej a vyšší, což to moje má. Možná jim to přeci jen ještě hodim na hlavu:)
geometr Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Odesláno 31. března 2021 Že se prodávaj baráky a byty, co ještě neexistujou, to už jsem si zvyknul. Ale televize, který budou teprve fungovat
bohus76 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Žena jede jednou za uherský rok do práce autem a hned jí nějaký debil orve odrazky na zadku auta a aby to bylo " vyrovnané" tak pro jistotu na obou stranách auta. Kurwa práce....
bohus76 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Tož asi tak Levá strana vypadá podobně
Radek124 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 @bohus76Dokud jde o plastik, jde o hovno - nahlaš to policajtům, třeba bude kripl vidět na nějaké kameře měšťáků a pojišťovna to zalepí z jeho POV.
bohus76 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Stalo se to před nákupákem ve Zlíně, žena už je doma v UH, takže nic . Stejně nemůžu pochopit, že někdo trefí jednu stranu a pak vyjede podruhé a orve to i z druhé strany Odrazky koupím druhé ,zbytek rozleštím.Mít nové auto byl bych nasraný min . 10x za rok .
Bert Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Bohušu, nechci Ti do toho kecat, ale myslím, že přišel čas, aby sis promluvil se ženou
honza71 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Me dneska na.rali dorucovaci z Datartu. Ale bylo to vic jak pred sedmi hodinama, tak jsem uz stihnul vychladnout. A protoze se nechci ted samonasrat, tak vam to raci cely vypravet nebudu
bohus76 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 před 14 minutami, Bert napsal: Bohušu, nechci Ti do toho kecat, ale myslím, že přišel čas, aby sis promluvil se ženou Vy jste pěkní kamarádi,kurvy preslečené za kamarády
Americkej Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Nebuď hnedky tak hrrrr. Vem si dobrou radu k srdci a budeš mít i dobrou výchozí vyjednávací pozici. Nechci přímo napovídat, ale věta "Až nebudem řešit neznámýho bouráka před Albertem, nebudem se trápit ani náhodným parkováním mý káry před bordelem" by Ti mohla přijít k užitku. Ni?
bohus76 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Ano,byl jsem asertivní ,takový sex jsem dlouho nezažil
tommasini Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2021 Zacalo moto GP a mam blbej signal. Dopr... se na to vy...
Bert Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2021 Soustruh, koník, závit, silnej a blbej Bert .... To je špatná kombinace.
bohus76 Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2021 Boží mlýny melou Nic,co by nešlo rozleštit ( asi teda odvrtat). Co soustružíš ?( vidím teda že dřevo).
Bert Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2021 No co asi .... Napovím: na soustruhu spíše svrtávám, zarovnávám, a soustružím jenom trošku. A pokud nadvrtám, tak je to pěknej průser ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se