Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Chápu tě, již 2x jsem to zažil a nyní je tomu mému již 14 let tak vítám každý den kdy je se mnou.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakta-kdyz-rusko-brutalne-utoci-cesi-zbroji-pocet-zbrani-skokove-vzrostl-230856

To je zas picovina. Jak ten clovek muze delat novinare. Uz ten nadpis nebo ten zavadejici a naznacujici prvni odstavec.

A nejlepsi zaver: data naznacuji, ze prisnejsi zbranova legislativa znamena mene umrti strelnou zbrani.

A sup tabulku kde v 1. desitce umrti je Mexiko, Kolumbie a Venezuela, kde nemuze mit zbran legalne skoro nikdo

na 20. miste USA s nevolnejsi legislativou.

a na opacnem konci tabulky s nejmin umrtima: Svycarsko, Cesko, Finsko, Island s uvolnenou legislativou

Japonsko, Cina, Singapur kde opet nemuze mit zbran legalne skoro nikdo

Z te tabulky nevyplyva vubec nic.

To sem se zas nasral

Odkaz ke komentáři

Na zadním blatníku a nárazníku auta mi cigán udělat černé čmouhy. Když vstával, tak byl pro změnu celý bílý. Tak to dopadá, když cyklisti jezdí na kole přes přechody.
Nevím jak ostatní ale vůbec ti nerozumím.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Trefil mě cigán do pravého boku auta na přechodu pro chodce, jel po chodníku na kole a chtěl přejet po přechodu. Chodník u přechodu je široký asi dva metry a pak rohová budova přes kterou není vidět. Když jsem přijížděl k přechodu nikdo na něm ani v okolí nestál, tak jsem pokračoval do křižovatky. 

Odkaz ke komentáři

Že musí umejt nárazník. Podle google mají cigáni průměrný IQ mezi 70 - 83. Takže tam žádnej konstrukt s největší pravděpodobností nebude. Nicméně pozor na to, on pak zajde k doktoru s tím že ho bolí za krkem a problém je na světě ... nehoda se zraněním .. ujetí, neposkytnutí první pomoci. Blbě se to pak vysvětluje, cyklisti bejvaj hájený a věř že bys nebyl první.

Odkaz ke komentáři

Trefil mě cigán do pravého boku auta na přechodu pro chodce, jel po chodníku na kole a chtěl přejet po přechodu. Chodník u přechodu je široký asi dva metry a pak rohová budova přes kterou není vidět. Když jsem přijížděl k přechodu nikdo na něm ani v okolí nestál, tak jsem pokračoval do křižovatky. 
Proč tak škaredé oslovení?Příště radši vol lépe slova.Kdyby jsi například napsal: ,,trefil mě středně odrostlý samec nepůvodního druhu,zřejmě se jednalo o hojně zdomestikovaného cikána evropského", tak to zní daleko lépe a hlavně civilizovaně, no né

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

@Kapo Na černé šmouhy od podrážek/gum pomáhá hadřík s WD40. Nejsem právník ani kolega @kuncák7, ale mám za to že na chodníku/přechodu měl kolo bez výjimky na míru opálení vést - a jestli Ti tam přesto vjel, nic se mu nestalo a nechal tě odjet bez "satisfakce za snížení resale value", klidně si řekni že ten vehikl frajer možná zrovna někde štípnul... :whistle:

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Radek124 napsal:

ale mám za to že na chodníku/přechodu měl kolo bez výjimky na míru opálení vést - a jestli Ti tam přesto vjel, nic se mu nestalo a nechal tě odjet bez "satisfakce za snížení resale value", klidně si řekni že ten vehikl frajer možná zrovna někde štípnul...

To bez pochyby vést měl, ale víme jak to je. Otázky typu ..... Ten chodník je tam široký, takže Vy ste ho viděl? Mohl ste ho vidět? Lze předvídat že tam bude přejíždět (protože to tak cyklisti dělají), a vy ste nezastavil? Tedy ste tomu mohl zabránit? Jo on byl bílej, tedy v šoku a vy se tím ještě chlubíte na sítích? A to vás nenapadlo že může bejt zraněný? A vy ste tedy odjel? A tak dále. Neradno si s tímhle zahrávat. Neříkám že bych nepostupoval podobně, ale doporučil bych se tím nikde moc nechlubit.

Tady podobnej případ, https://www.30kmh.cz/index.php?topic=9104.0

Odkaz ke komentáři

Když jsem vjížděl na přechod, tak na něm ani v těsné blízkosti nikdo nebyl. Přechod je u křižovatky a on jel po chodníku vpravo, narazil do mě když jsem byl zadními koly za přechodem. Samozřejmě jsem ho chtěl zkontrolovat, ale než jsem k němu přišel, odjel na kole pryč.

Odkaz ke komentáři

Znáte ty situace v manželství, kdy se 4x zeptáte, zdali máte jít s dítětem plavat. 4x dostanete od ženy souhlasnou odpověď a když z bazénu dorazíte domů, tak dostanete hrozně vynadáno, že vy si užíváte a ona jen sedí doma u plotny a u smetáku? Ještě že máme dálkové topení, protože bych jinak dostal vynadáno určitě i za tu tunu černého uhlí, co musela mezitím složit...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...