Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nafotil jsem auta. Kolem opravovaneho auta hadry od oleje, vypite plechovky, plasty z auta a dalsi bordel. Dalsi dovezene auto parkuje pulkou na travniku. Takze pockam, az osazenstvo dorazi a budu volat mestaky. 

Edited by safi
Posted (edited)

Tak dej potom vědět průběh, to mě zajímá. Ten veřejný zábor je v případě "parkování" mimo.

E: A chápu, že v případě cikánů se pokoušet o normální slušnost typu "hele kluci..." nemá smysl. Stejně bych tím ale začal, pro klid svýho svědomí.

Edited by Americkej
Posted

@Americkej to máš těžký, já taky nemám rád cokoliv co zavání buzeraci a bonzactvim. Ale s ciganem se nejspíš nedomluvíš, útoku bych se nebál (od toho máš ZP), ale když pak přijedou MP, cigani už znají tvůj ksicht, ví kde bydlíš (i s rodinou) a i průměrnej dement se dovtipi, kdo ty MP asi volal. Řešit pak nějaký naschvály by mi za to nestálo.

Posted

Vsadím se, že kdybys si opravoval před barákem na ulici auto ty, tak jsou tam eMPíci na to tata. Mimichodem je to proti ekologii - oleje atd.

Ohledně vraků zabírajících parkovací místa znám vyzkoušený trik. Hlášení na MP asi 3 roky nezmohlo nic. Pak nějací důmyslní lidé, které vůbec neznám odstrkali toto auto do místní silnice a jelikož se tak stalo překážkou v provozu, bylo auto jako zázrakem pryč během půl hodiny. 

Posted (edited)

Nedej bůh, že takový auto se může i samovolně vznítit. Pak je odtahovka až za hasičema. Ale to je velice temnej scénář už za hranicí naprostýho zoufalství.

E: Ti Jerrylovi důvtipní neznámí měli eleganci.

Edited by Americkej
Posted (edited)
před 33 minutami, Americkej napsal:

Nedej bůh, že takový auto se může i samovolně vznítit. Pak je odtahovka až za hasičema. Ale to je velice temnej scénář už za hranicí naprostýho zoufalství.

E: Ti Jerrylovi důvtipní neznámí měli eleganci.

Ano, z doslechu vím, že toto extrémní řešení bylo diskutováno, s odkazem na zaručený výsledek a že jsou některá auta opravdu vznětlivá. Avšak s ohledem na paragrafy a že se může něco zvrtnout, to bylo rezolutně zavrhnuto.

Edited by Jerryl
Posted
před 8 minutami, Jerryl napsal:

Ano, z doslechu vím, že toto extrémní řešení bylo diskutováno, s odkazem na zaručený výsledek a že jsou některá auta opravdu vznětlivá. Avšak s ohledem na paragrafy a že se může něco zvrtnout, to bylo rezolutně zavrhnuto.

Mně by osobně vadilo především podstatné poškození asfaltu pod hořícím autem. Ti neznámí zvolili úcty hodné řešení bez zbytečné eskalace.

Posted

Dobrý úlet. Si vezměte jen kolik musí obyčejný autoservis splňovat předpisů jen aby mohl takovou činnost vůbec rozjet. BOZP, PO, Ekologická likvidace, atd, atd. 

Posted
před 8 hodinami, Jerryl napsal:

Vsadím se, že kdybys si opravoval před barákem na ulici auto ty, tak jsou tam eMPíci na to tata. Mimichodem je to proti ekologii - oleje atd.

Ohledně vraků zabírajících parkovací místa znám vyzkoušený trik. Hlášení na MP asi 3 roky nezmohlo nic. Pak nějací důmyslní lidé, které vůbec neznám odstrkali toto auto do místní silnice a jelikož se tak stalo překážkou v provozu, bylo auto jako zázrakem pryč během půl hodiny. 

Klasická rada všem nespokojeným. Kamera se dá ojednat lehce- Kapuca přes hlavu. Hlavně se něco děje hned a ne tou zdlouhavou procedurou..

Posted (edited)

Dorazil jsem domu, opravy auta opet bezi, opet je auto naklonene tak, ze se skoro dotyka vedlejsiho auta, do toho kolem behaji male deti. Tak jsem zavolal mestaky, vysvetlil jim situaci a uvidime.

Edit: tak uz i ten malej klucina je pod autem. Bezpecnost prace 0 procent.

Edited by safi
Posted (edited)

Pres 30 minut od zavolani a MP se neobjevila. Mezitim si chlapik otevrel 5 dalsich aut a prenasi mezi nimi veci. 

Edited by safi
Posted

MP dorazila, akorat na jine misto, zasel jsem za nimi, vysvetlil situaci, vzali si cislo me obcanky a vyrazili spravnym smerem

Posted

Vysledek: stravili tu 20 min. Chlapik preparkoval auta ze zelene. Vse nafotili. Ani jsem si nevsiml, ze tu je nove cerny Jeep bez SPZ 🙂 

Posted

Ta fotka je super 😂. Vypadá to jako někde v Indii.

Žigulík aka cikánský mercedes. To už se jen tak nevidí.

Posted

Tak se mi konečně podařilo nacpat holku na školu. Sice jinam, než jsme chtěli, ale alespoň někam. Z její třídy (29 dětí) se jich 21 NIKAM nedostalo. Nedostaly se děti s průměrem 1,1. Každý den sleduju zprávy a nijak se to neřeší. Myslí si, že to nějak vyhnije? Radí dětem, aby se přihlásily na pracák. Mám chuť někoho kopnout do držky. Jestli je něco na demisi vlády, tak tohle určitě!