Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No ty vole 😬 
U nás bezpečnostní, akustické dveře + zárubně. Přijeli dva, sice o 3 hodiny později než avizovali, ale dojeli. Řezání původních zárubní a jiskry do interiéru. Stopnul jsem je asi po 5 vteřinách ať si tam něco dají ne?! Jo jasně.

Furt jim něco padalo na zem. Pak betonuje nové zárubně. Říkám mu, že nahoře to má dutý, tak jestli to tam hodlá doplnit ten beton. Jo jasně.

Šel ven seříznout dveře. Vrátil se a nasadili je. Spadla mu klika na zem. Všechno zajebaný, bordel. Klika orvaná od toho pádu, dole po seříznutí vidím třísky. Sehnu se, dveře seříznutý do oblouku a prosvítá zvenku. Prý se tam dá krycí lišta a bude to pohoda. Nebude. 

Volám na dodavatele dveří, že tohle ne a popisuju co vše je na hovno. Prý musím řešit s firmou co to instalovala. Ty volee! 

Ve zkratce - pokus o nápravu zhotovitele. Stále na hovno. Prostě úplně zabitý všechno.

Pak po mých urgencích a stížnostech poslal dodavatel chlapy, co přijeli a už zvenku říkají "jo to vidím to je prasečina".

Prý ta firma co to realizovala, to opraví. Říkám, že ti dementi to rozhodně dělat nebudou. Hmm, oni to dělali poprvé, teď už to umí. ?? Cože, ty vole ?! No tak tak teda ne no. Zařídíme ať to opraví někdo jiný.

Takže dobetonování zárubní, nové křídlo, nové kování, přesazení prahu atd. 

A pak ještě zjistím, že těm vocasům jak furt něco padalo, tak vyštípli kus dlažby. To už jsem neměl sílu někam telefonovat a psát a opravil si to nějakým setem sám.

Je to už přes rok a jen na ty idioty vzpomenu, mám rudo před očima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si tak v pátek podvečer stojím v zácpě na Nuselském mostě. Ve vedlejším pruhu mě dojede Golf s nálepkou Boltu. Z výfuku mu jde krásně namodralý kouř i na volnoběh. Za pár vteřin se v autě dusím, tak zavírám okna, abych to měl rychle za sebou a smiřuju se s tím, že si žena najde nového manžela a děti nového tatínka 🙂   Dojedou ho dvě policejní auta. Golf se rozjede a zahalí policejní auta oblakem modrého kouře. Říkám si - za chvíli spustí maják, Golfa si odstaví a pošlou ho na STK.  

Kdepak. Dvě policejní auta za ním jela od Nuselského mostu až k Muzeu, obě konstantně zahalené modrým kouřem. A žádná reakce. 

Město vymýšlí úplné blbosti, aby omezilo negativní vlivy automobilové dopravy a přitom by možná stačilo se zaměřit na těch 5 procent aut ve špatném technickém stavu.

Odkaz ke komentáři

Dobré příběhy :D. Také se podělím o můj zatím nejpřekvapivější zážitek z rekonstrukce, a že jich bylo. Nakonec jsem se spoustu věcí naučil raději sám.

Hledal jsem ještě bez rukavic svůj pracovní hadr, starý vyřazený trenky. Našel jsem je na lodžii, vzal do ruky a cosi z nich vypadlo. Co jsem v nich našel zabalené? Klasik vzpomene Českou sodu: "jemnostpane račte prominout našli jsme tam velké.. 💩". Naprosto chápu, nebyl tam ještě záchod, Obchodní centrum 7 minut pěšky. Týpek tam měl kafe s cibulí, to nemohlo dopadnout jinak  Mé trenky po ruce jako náhradu papíru asi taky překousnu, ale proboha, nenechám to tam, ne? Otázka doposud nevyřešená - čí to bylo 😁.

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Hm, tak černý předpovědi se vyplnujou- ráno zpráva od netere- přišla o to a teď sedím s mámou na onkologii ( prý z banálního většího vřídku je přes noc velikost mandarinky a mámu si prehazujou jako horkej brambor ), v Berouně nás slušně odmítli, takže místo první operace- Bulovka. Mám jen jedny nervy.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, kuncák7 napsal:

Hm, tak černý předpovědi se vyplnujou- ráno zpráva od netere- přišla o to a teď sedím s mámou na onkologii ( prý z banálního většího vřídku je přes noc velikost mandarinky a mámu si prehazujou jako horkej brambor ), v Berouně nás slušně odmítli, takže místo první operace- Bulovka. Mám jen jedny nervy.

Ber to z té lepší stránky Bulovka bude o level výše 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Conrad napsal:

Ber to z té lepší stránky Bulovka bude o level výše 

Jo je, ale ošetření bylo ve stejném duchu- chirurgie nic, onko- nic. V úterý se vracím z dovolené a máme repete, bude mít službu doktor odborník. Předepsaná antb samozřejmě nejsou nikde k sehnání ( podle názvu mi něco říkají, obyč ) a náhrada sehnana zase až v lékárně ve vinohradské nemocnici.

A aspoň pro odlehceni- před 2,5 lety jsem si koupil nové horské kolo. Hlásím, že má právě ujeto 75,1 km, je to trochu zkaleno tím, že 75 km ujelo v rozloženém stavu v autě 🤣

Už vtipkuju, neteří i mamce je lépe.

Odkaz ke komentáři

První klidnější den ( mimo toho, že vstávám v 5.45 a s manželkou jdeme výpomoci do pečovatelaku), tak si odpo chci vyjet na novém kole. Zprovoznit ho, nastavím a vyjedu. Ujel jsem přesně 3,5 km a konec ( náhradní dusi jsem sebou fakt neměl). Tahle dovolená mi nějak není souzena 

IMG-20230706-WA0001.jpg

Odkaz ke komentáři

@kuncák7Člověče Martine, Ty seš na tenhle typ lapálií učinnější než magnet - pořídit si "horské" kolo, vyjet s ním po třech letech ve státní svátek a po pár šlápnutích zjistit že v něm stihly zteřet duše :skull:

Ale jestli má tohle vlákno poskytovat aspoň nějaké rozhřešení a úlevu, tož buď rád že to bylo jenom 3,5 a ne 35 kilometrů od baráku :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Tvl! Par dni pred akci "vymena oken v dvougeneracnim baraku" bratranek zlomene zebro (bydli tu a mel byt jeden z hlavnich pracantu). Takze zednickou po vymene delam vicemene sam. Bratranek opatrne pomaha. V sobotu odvezla rychla maminku do nemocnice s infarktem. A ted, kdyz sem sel ze schodu, tak mi neco prasklo vzadu pod kolenem. Rana, jak kdyz zlomis klacek. Bolest, noha mravenci a Joffrey Peyrac byl proti mne Fred Aster :-(. Jako uz mne to fakt nebavi.... :-/.

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Xenomorfus napsal:

Tvl! Par dni pred akci "vymena oken v dvougeneracnim baraku" bratranek zlomene zebro (bydli tu a mel byt jeden z hlavnich pracantu). Takze zednickou po vymene delam vicemene sam. Bratranek opatrne pomaha. V sobotu odvezla rychla maminku do nemocnice s infarktem. A ted, kdyz sem sel ze schodu, tak mi neco prasklo vzadu pod kolenem. Rana, jak kdyz zlomis klacek. Bolest, noha mravenci a Joffrey Peyrac byl proti mne Fred Aster :-(. Jako uz mne to fakt nebavi.... :-/.

Kurwa, Xeno, hodně síly. Snad to dáš!

Odkaz ke komentáři

Rozhodnete se vyhnete KB pojistovne a jejich pojisteni Merlin a Merlin Profi. Neskutecne co predvadi u reseni skodne udalosti. A to jde o relativne banalni castku v radech desitek tisic, ale kdyz uz si to pojisteni clovek dekady plati, skodni udalost se stala, tak si rikam proc to nevyuzit. Tak ted uz to chapu. Penize jsem uz ozelel, ale pri predstave ze by se mnou takhle nekdo resil pojistku napriklad pri velke skode na byte ktery mam pojisteny take u KB pojistovny nebo tak, tak z toho me jima hruza. V kratke dobe budu menit pojistitele. Neskutecne co si dovoli.

Odkaz ke komentáři

Tak pohoda, kluci. Doktor Grünstein rikal, ze sem simulant, predepsal mi klystyr a chynin a zpatky na frontu! ;-).

A ted vazne, je to nastesti jen natrzeny sval, takze mazat, ledovat, obinadlo a klid. Nemocenska a za tyden na kontrolu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...