Xenomorfus Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Axel: No, zavadejici nevim. Jedna se o soukromou kliniku, takze ten pristup k pacientum je trosku jiny, nez ve statnim nebo mestskem zarizeni. Kamaradovi tam aktualne resi rameno, ktere mu ve verejne nemocnici "dojebali". Ale to je na delsi vypraveni. Bila mafije funguje budto po znamosti nebo za penize ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Axel: No, zavadejici nevim. Jedna se o soukromou kliniku, takze ten pristup k pacientum je trosku jiny, nez ve statnim nebo mestskem zarizeni. Kamaradovi tam aktualne resi rameno, ktere mu ve verejne nemocnici "dojebali". Ale to je na delsi vypraveni. Bila mafije funguje budto po znamosti nebo za penize ;-).Mám opačnou zkušenost. Ten člověk, který byl pak na K2, musel být kamarád pana doktora. Jinak je to arogantní kokot (můj názor). Osobní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Před hodinou, Radek124 napsal: @Axelhttps://iforgot.apple.com - snad máš aspoň přístup k e-mailu ze kterého ten účet zakládals, po přihlášení můžeš pokračovat na Find My iPhone. "Dětskej svět" holt není sraz Chronomagu, abys mohl nechávat svoje hračky jen tak bez dozoru pohozené Děkuju, to už jsem zkoušel, ale je to začarovaný kruh, chtěji totiž v dalších krocích poslat ověřovací kód na moje tel. číslo, které ovšem nemám, že.. Nejlepší bude zítra kontaktovat operátora, obnovit s ním tel. číslo, pak už budu moci se dostat do svého Apple ID.. Jinak jsem našel i obal od telefonu včetně IMEI, IMEI2 a dalších podobných výrobních kódů, třeba půjde i zablokovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Pokud máš smlouvu (a ne u ksindlů z O2, nebo od virtuála/korporátu), novou SIMku Ti v prodejně operátora "po ztotožnění" zvládnou aktivovat na počkání. K efektivnímu zablokování iPhone stačí mít přístup do iCloudu (a na mobilu povolenou službu Find My iPhone), problém je jestli už ho zmetek obratem nebouchnul "na orgány" některému z okolních bazarů/servisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 51 minutami, Xenomorfus napsal: Axel: No, zavadejici nevim. Jedna se o soukromou kliniku, takze ten pristup k pacientum je trosku jiny, nez ve statnim nebo mestskem zarizeni. Kamaradovi tam aktualne resi rameno, ktere mu ve verejne nemocnici "dojebali". Ale to je na delsi vypraveni. Bila mafije funguje budto po znamosti nebo za penize ;-). A přesně toto přesvědčení v našich končinách je zcela mylné.. Totiž že v soukromém pracovišti dostáváš lepší péči než v tom státním. Samozřejmě je to případ od případu, ale řekněme, že v tom soukromém se velmi striktně hledí na profit, ziskovost.. Vcelku pochopitelně. Pacient placenou službu automaticky také považuje za kvalitnější, přece si zaplatil nemálo peněz.. V tom státním dostáváš ale klidně top produkty, top péči, aniž bys to vůbec tušil, i když se na Tebe možná sestra tváří kysele a doktor nasraně. Naopak v tom soukromém nezbytný základ, ale zase se na Tebe pěkně usmívají a na pokoji to vypadá jako na hotelu.. Ať už ale skončiš v tom státním nebo soukromém, jedno je jistý, české zdravotnictví poskytuje jednu z nejlepších péčí na světě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 6 hodinami, Axel napsal: Ať už ale skončiš v tom státním nebo soukromém, jedno je jistý, české zdravotnictví poskytuje jednu z nejlepších péčí na světě.. Přesně tak! Málokdo si to uvědomuje. Ale lidi budou kafrat furt:) Ex dělá v jedné městské nemocnici. Svého času měli meeting s novým ředitelem, který všem tloukl do hlavy, že na každého pacienta, který přejde přes bránu nemocnice musí hledět hlavně jako na příjem pro zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Pokud mate, kluci, tuhle zkusenost, tak budte radi. Moje osobni a spousta mych blizkych ma zkusenosti s bilou mafii presne opacne. Nehlede k tomu, ze dve moje ex jsou zdravotni sestry a jedna lekarka. Horory, ktere zazila moje maminka a babicka v mestskych/statnich zarizenich, by vydaly na knizku. Joooo, kdyz mas v takovem zarizeni znameho a "jdes tam pres nej", tak to je jina liga. Nebo kdyz jim das !dostatecne! do kapsicky do obalky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Jsem ve zdravotnictví již dlouho a nemocný člověk je pacient a ne klient, jak to v některých zařízenich management říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 14 hodinami, Bert napsal: Do háje. Zdá se, že poté, co mne opustil meniskus na noze levé i pravé, vazy na noze pravé, budou tyto nevděčné orgány následovány pattelou. Ku-va, já nechci těsně po padesátce umělé koleno Vidím kolego, že jsi už o kus dál. Mě čeká z měsic první laparo- levé koleno, meniscus. Klinika v Roznově Orthes. Tak snad vše klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Držím palce. Přeji Ti, ať je vše ok. Ať Tě ani nenapadne se po mém neúspěchu opičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 35 minutami, Radimk napsal: Vidím kolego, že jsi už o kus dál. Mě čeká z měsic první laparo- levé koleno, meniscus. Klinika v Roznově Orthes. Tak snad vše klapne Tak si předem zjisti, jestli bude možná sutura menisku, co lékař vlastně plánuje, jestli je možná jeho záchrana, což by měla být pro Tebe jako pacienta priorita. Nebo jdeš jen na menisektomii, tedy že Ti ho jednoduše ufiknou, "operace" asi na 5 minut se vším... Rozvoj následné artrózy zaručen. Na některých pracovištích dodnes nemají kotvy na suturu menisku.. Hodně štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) před 41 minutami, Radimk napsal: Vidím kolego, že jsi už o kus dál. Mě čeká z měsic první laparo- levé koleno, meniscus. Klinika v Roznově Orthes. Tak snad vše klapne Z vlastní zkušenosti/ obě kolena/ ti radím podstatná je i včasná a kvalitní rehabilitace držím palce Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 RadimK: Kolena jsou prevít. Já jdu do Rožnova na totálku PK, naštěstí ještě nemám konkrétní termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Koleno či kolenní kloub (articulatio genus) je nejsložitější kloub v lidském těle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Myslím, že jsem někde četl, že koleno není kloub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Nevím, kde jsi to četl, ale asi máš pravdu. Například mé koleno se nechová jako kloub, ale jako 3,14ča .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Před hodinou, Bert napsal: Nevím, kde jsi to četl, ale asi máš pravdu. Například mé koleno se nechová jako kloub, ale jako 3,14ča .... https://ortopedickeoperace.cz/koleno/ https://www.wikiskripta.eu/w/Vyšetření_kolenního_kloubu Také to říkali na přednáškách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Tak jsem si přečetl, co bych po "výměně" kolene, která mě čeká, neměl dělat a raději to s tím svým ještě vydržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) ... že jsem si nenechal udělat konkurenční nabídku a přeplatil něco 2,5x tolik Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 před 11 minutami, Andrew napsal: ... že jsem si nenechal udělat konkurenční nabídku a přeplatil něco 2,5x tolik energie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se