Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, warann napsal:

Jdu na bezky. Doufam, ze brzo narazim na knajpu, tam si dam psenicny pivo a budu se litovat 😁

Skrz tahlo na dverich, jednou jsem to menil u jineho auta tedy .. poprve .. po tmě .. s baterkou ... v minus pěti ... dvanact hodin. Kolem pul druhe rano mi normalne prestala bejt zima, jako by telo reklo "tak si teda naser" .. no druhej den sem si sel rovnou pro neschopenku. Snad sem te trochu povzbudil. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravda je, ze uz se mi nechce ani o nicem premejslet. Napr. zda budou dobry podminky a uz vubec ne o tom, jak budou fungovat moje novy bezky, na jejichz vyberu jsem si dal celkem zalezet, s cimz jsou spojeny nemaly ocekavani. Ted uz jsem se rdsi omezil na uvahy, jestli mam dost piv na dnesni vecer. 

Odkaz ke komentáři

Aspoň se to slípky snažily zamaskovat. Já zrovna prošel kolem té naší hvězdy a konstatuju že místo šprtání na zkoušky si na mobilu sjížděla nějaké stupidní video o malování nehtů na růžovo. Očekávám že ráno bude v její koupelně a nebo pokoji barevnej svinec - a místo puchu z laciné voňavky mě probudí smrad acetonu :yucky:

Odkaz ke komentáři

No snad lepší ten aceton. Nevím co maskovala, já jsem kuřák jak fabrika a jeni přítel který kouří může normálně kouřit v pokoji, to já tady budu teď pálit jednu o druhou, abych v tom dokázal žít.

Nebo ano, slípky. Ale opravdové, jestli tu ten smrad bude ještě ráno, dojdu do kurníku pro kuřince. Nebo ještě líp, pustím slepice dovnitř, kuchyň je stejně zrovna v rekonstrukci, místy otlučená na cihlu a včera nahozená maltou. Celý léto bydlím venku na zahradě, slípky na volno mi běhají kolem postele - v tom dokážu na rozdíl od voňavek žít. 

Jenom doufám, že se jí to někde nevylilo.

To jsme to dopracovali, když mi přijde přijatelnější bydlet se slepicemi než s vlastní pubertální dcerou. Ale to je ta výchova její matky. Jak jsem mohl bejt před 15 lety tak blbej že jsem s ní mohl žít? A co kdybychom neměly holku ale kluka? To by z něj lacinejma voňavkama a šatníkem udělala transku?

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Tobi napsal:

Jezdím 43 let, jediná pokuta za komančů za zákaz stání 40 korun a dnes mne zaklekli za pásy 1500kč a 4 body-jsem těžce poníženej, no ale moje chyba.

Přijde mi to už maličko absurdní, když se u nás bez postihu prohání po dálnici závodní Formule a totálně zfetovaný hovada bez řidičáku se zákazem řízení, chyceni v jednom týdnu po třetí v řadě....🤮

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Tobi napsal:

Jezdím 43 let, jediná pokuta za komančů za zákaz stání 40 korun a dnes mne zaklekli za pásy 1500kč a 4 body-jsem těžce poníženej, no ale moje chyba.

Ne, bez pásů prosím fakt nejezděte.... to je o hubu...

Odkaz ke komentáři

Pokuty a body za pásy  resp. jejich ohodnocení nechápu

Pokud nemám pásy a něco se stane odkašlu to já protože jsem blb a zasloužil jsem si to

Pokud nedám přednost  odskáče to i někdo jiný

Jízda bez pásů, dítě bez autosedačky 1 500 - 2 000 Kč   4

Nedání přednosti v jízdě 2 500 - 3 500 Kč   4

Zdroj Cebia pokuty

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...