Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 51 minutami, zceyee napsal:

No ... posles je normalne do prace. :D Na odpoledni, resit realny problemy realnyho sveta. Bys videl jak by problemu na urade ubylo, to co nikdy reseni nemelo by se najednou vyresilo skoro samo. :D

🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, bohus76 napsal:

Dostaneš do čuně 😁 Vlastně já zapomněl Kuncák dává jen ženám 😋😁

před 13 minutami, Radek124 napsal:

Stačí jestli musí doma "dělat stojku". Ale zas tak zlé to doufám nebude, když už točí druhou tisícovku hodinek :speak_cool:

před 20 minutami, Americkej napsal:

To bejvalo než se oženil. Dneska tipuju už jen inkasuje.

Wolove, ja si doma klasicky dupnu a je po jejím. I hodinky uz mam jen v praci, protoze ma ostrizi zrak. 

Odkaz ke komentáři

Začínám si myslet, že doručování zásilek pro mě, je nějak prokleté. Odešel jsem od ČP a že zkusím Zásilkovnu. Odeslaní ještě šlo, ale zásilka podána 26.1. a furt jí nemám ( to všude píšou, že když se podá do cca 10 hod, tak je zpravidla druhej den na místě ). Fakt už nevím.

Odkaz ke komentáři

A vidis v aplikaci jestli ji svezly? Jestli byla podana v patek do zboxu nekde, svezli ji treba az v pondeli a jestli je to delsi trasa nebo nejake komplikace na ceste, tak 2-3 dny, ale to je spis vyjimka, vetsinou druhej den od svozu ze zboxu.

Jestli ji nesvezly, tak bych se mozna trochu bal smazaneho kodu, na baliku.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, zceyee napsal:

A vidis v aplikaci jestli ji svezly? Jestli byla podana v patek do zboxu nekde, svezli ji treba az v pondeli a jestli je to delsi trasa nebo nejake komplikace na ceste, tak 2-3 dny, ale to je spis vyjimka, vetsinou druhej den od svozu ze zboxu.

Jestli ji nesvezly, tak bych se mozna trochu bal smazaneho kodu, na baliku.

Ne, vse je ok, jen neskonale pomale. Na to, co inzerujou. V Porubě se to válelo celej vikend a pondělí a ted se to vali v Praze na centrále uz druhej den. 

Odkaz ke komentáři

Nezapomínejte že ex-poštěváci si s jejich kvalifikací nemůžou moc vymrčovat a v rámci přirozené fluktuace primárně "obohacují" konkurenci - jedno jestli PPL, DPD, GLS, Packetu, Rohlik, nebo něco jiného co je nejblíž a kde zrovna berou. :skull:

Pohroma nastává když pak soukromý odesilatel místo na "podací místo" (na kterém si obchodníci vesměs hlídají aby jim tam po svozu nic zbytečně nezavazelo) vrazí balíček do té pojebané plechové králikárny, kvůli pracovní době jak na potvoru až víkendu. V Pondělí večer už se točvolantovi s plnou korbou škatul z obchodů v adventních kalendářích nechce štrachat - takže je "z kapacitních důvodů" klidně nechá vyhnít, dokud odesilatel nebo příjemce koncem týdne nezačnou prudit s reklamací. Ale na druhou stranu: jakmile se balík dostane na depo, tak i v předvánočním blbinci a sněžení zrovna Zásilkovna letos překvapivě stíhala doručovat napříč republikou do druhého dne :notworthy:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Dobra demagogie. Jak je venku hnusne tak sou proste prodlevy, lidi jezdej pomalu, na depo ti prijede svoz o hodinu dyl, to uz ti ale ma odjizdet dodavka do jineho depa, takze balik ceka na dalsi termin. Co sem slysel rozhovor s Kyjonkovou tak tech dep maji snad 54 nebo kolik po republice. A ono se to nascita.

Radku, kde chces sehnat lepsi ridice dodavek nez mezi temahle rozvozakama prosim? Ja nevim proc na ne furt plives (nebo mi to tak prijde).

Jinak s posledni vetou co pises souhlasim, ale s tim pocitaji takze zvysej frekvenci svozu (aby to nebylo nonstop plne) a jezdi kdo ma ruce a nohy (predtim mi vezl balik nejaky manager sluzebni oktavkou, sam mi rikal ze jezdi kdo muze). No a ted to namrza, rano kdyz jedu do prace tak bezne potkam nekoho kdo jede 40 misto 90 .. no a kdyz neni kde predjet (a s dodavkou na tom namrzlym povrchu proste nechces) predjizdet, e to takova namrzla jinovatka a fakt to klouze. (dnes uz je tedy 6 stupnu ale vim co to bylo par dni zpatky kdyz sem musel za dva dny po nasich cestach najet pres 1500 km (soukrome, nejsem ridic z povolani, ale o logistice neco malo vim).

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

@zceyeeNevím kde nad ránem vidíš demagogii a plivání - jde o to že anonymní plechové škatule mají při svozu jednoduše nižší prioritu než výdejní místa v obchodech, které fungují jen "od-do" a prodavači jednoduše nestojí o to aby se jim tam hromadily odchozí zásilky. Možná mám štěstí, ale jestli jsem v posledním roce u Zásilkovny zaznamenal doručování delší než 2 dny, tak to bylo pokaždé u zásilek odesílaných přes Z-box, ve kterém se dle trackingu válely dokud to odesilatel a nebo příjemce nezaurgoval. 

Kurýři jsou vesměs fajn, ale použitelní jsou jenom pokud jeden předem ví kde zrovna bude sedět na zadku - a nebo když komunikují a dá se s nimi podle potřeby domluvit předávka i stylem že jim sjedu naproti. Ale to už pak pro příjemce ztrácí "kouzlo zásilkoven", ve kterých si čas vyzvednutí určuju sám. 

Odkaz ke komentáři

Cenu tolik neresim, ale balik muzu podat i vyzvednout diky zboxum ve 2 rano, to je proste nejvetsi vyhoda. Hlavne pro me teda no. Aplikace funguje jak ma, za me dobry. Jo komunikativni kuryr je taky super vec jak pises, ale se zboxem tohle uplne odpada.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Bob napsal:

Zasilkovna je levna, to je tak asi jedina vyhoda. 

chce to pouzit kuryra, ja treba pouzivam GLS a 95% baliku je tam druhy den

GLS je poslední dobou super a to po většině EU. Náš kurýr čas od času dostane ještě bokem falšku a kmitá jak švýcarské hodinky 👍

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, zceyee napsal:

Cenu tolik neresim, ale balik muzu podat i vyzvednout diky zboxum ve 2 rano, to je proste nejvetsi vyhoda. Hlavne pro me teda no. Aplikace funguje jak ma, za me dobry. Jo komunikativni kuryr je taky super vec jak pises, ale se zboxem tohle uplne odpada.

Přesně z těchto důvodů jsem ze zásilkovny nadšenej. Zatím mi všechny balíky chodí bez problémů (oběma směry), zbox mám 5 minut od baráku a nemusím řešit, v kolik hodin přijdu z práce, jestli mi do toho něco vlezlo atd. Celkově balíkovou logistiku zásilkovna dovedla do 21. století. Když to srovnám s českou poštou a její efektivitou, s obsluhou na poštovních přepážkách, vypisováním podacího lístku, řešením, jestli obchodní balík, cenné psaní, doporučeně nebo co, tak je to nebe a dudy. Takhle zabalím balík, za 3 minuty zadám údaje do aplikace, odložím balík do z-boxu a druhej den je na místě. Pecka. Když vyzvedávám, neusím nikde hledat kód a zadávat na terminál, otevřu si box přes bluetooth v apce a jedu. Uživatelsky hladký a komfortní proces. A v případě problému nepochybuju, že prozákaznickej přístup při řešení a následná optimalizace procesu, aby se problém neopakoval, zásilkovna bude mnohem dál než pošta.

Odkaz ke komentáři

já vám do toho nadšení ze Zboxů trochu hodím vidle. Taky jsem byl nadšený. Co jsem si následně dohledal, tak Zboxy jsou čistě napájeny solárem, což se mi stalo v prosinci osudným, čekal jsem na to "píp" a otevření schránky, no a ono houno. Solár zasněžený, zamrzlý. Králikárna vybitá...

Nevím, jestli jsme měl jen pech, nebo je to v zimě systemový problém, ale dobré vědět...

Odkaz ke komentáři

14 hours ago, Radek124 said:

Nezapomínejte že ex-poštěváci si s jejich kvalifikací nemůžou moc vymrčovat a v rámci přirozené fluktuace primárně "obohacují" konkurenci - jedno jestli PPL, DPD, GLS, Packetu, Rohlik, nebo něco jiného co je nejblíž a kde zrovna berou. :skull:

Pohroma nastává když pak soukromý odesilatel místo na "podací místo" (na kterém si obchodníci vesměs hlídají aby jim tam po svozu nic zbytečně nezavazelo) vrazí balíček do té pojebané plechové králikárny, kvůli pracovní době jak na potvoru až víkendu. V Pondělí večer už se točvolantovi s plnou korbou škatul z obchodů v adventních kalendářích nechce štrachat - takže je "z kapacitních důvodů" klidně nechá vyhnít, dokud odesilatel nebo příjemce koncem týdne nezačnou prudit s reklamací. Ale na druhou stranu: jakmile se balík dostane na depo, tak i v předvánočním blbinci a sněžení zrovna Zásilkovna letos překvapivě stíhala doručovat napříč republikou do druhého dne :notworthy:

Tvl to musí být hrozně těžké, když ty jsi nejchytřejší, nejkrásnější a nejschopnější. A kolem je jen sám dement, co Ti nesahá ani po kotníky co? Idioti všude prostě :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...