Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 8 minutami, Ondras_CZ napsal:

To mě taky. Před chvílí jsem to zachytil na fejsu. Myslel jsem, že mají zakázek dost, když mají dodací dobu 4 týdny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, kdyby bylo nejhůř, pražákům bych to klidně vyzvedl a dovezl ( jestli mi tedy bude svěřena důvěra ). Mám to kousek od práce, mám to v rajonu. Jen by to muselo být max do příštího týdne, pak mám od 15.8. měsíc dovolenou.

Odkaz ke komentáři

Mě jejich osud nijak nedojímá. 

Jednak tam bylo to podivný pozadí s Tlustým: https://www.focus-age.cz/m-journal/public-relations/brasnarstvi-tlusty---spol--je-bez-tlusteho--uvazuje-o-rebrandingu__s279x12473.html

Druhak kombinace neustálých slevových akcí a dlouhé lhůty doručení ve mně nevyvolávala důvěru. Nějak jsem nechápal, proč dát dvojku a víc za opasek ve slevě Tlustým a čekat 4 týdny, když místní borci to udělají líp a rychleji.

No a nakonec, tohle je normální fungování trhu - nezvládneš byznys, neumíš ho naškálovat, končíš. Hlavně do toho necpat dotace a milodary, dopadlo by to podobně jako LePremier.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Mi přijde, že v Česku ty oděvní byznysy moc neumí, viz. Tlustý, LePremier, Blažek, Kara, Pietro Filipi, OP Prostějov, Dedoles, Zoot. Společných znaků kde se to posralo bude hned několik.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Ondras_CZ napsal:

Teď na to koukám na IDNESu: https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/brasnarstvi-tlusty-krach-insolvence-finance.A240807_112324_ekoakcie_vebe

Co mě překvapuje: loni tržby 35 000 000 Kč, to je fakt hodně, a loni ztráta 60 000 Kč, před tím zisk 600 000 Kč.

Podle mě malá maržovost.

A to pásek od nich stojí 2 000 Kč.

Podle mě je celkový problém současný ekonomická situace, vše začíná klesat, a lidé nechtějí dávat za pásek do kalhot 2 000 Kč.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ragu napsal:

Mě jejich osud nijak nedojímá. 

Jednak tam bylo to podivný pozadí s Tlustým: https://www.focus-age.cz/m-journal/public-relations/brasnarstvi-tlusty---spol--je-bez-tlusteho--uvazuje-o-rebrandingu__s279x12473.html

Druhak kombinace neustálých slevových akcí a dlouhé lhůty doručení ve mně nevyvolávala důvěru. Nějak jsem nechápal, proč dát dvojku a víc za opasek ve slevě Tlustým a čekat 4 týdny, když místní borci to udělají líp a rychleji.

No a nakonec, tohle je normální fungování trhu - nezvládneš byznys, neumíš ho naškálovat, končíš. Hlavně do toho necpat dotace a milodary, dopadlo by to podobně jako LePremier.

Slevové akce, dlouhé dodací lhůty přesto prej 30 zaměstnanců a obrat 35 milionů Kč...

to jsou dost vysoká čísla, s tím by to mělo fungovat.....

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, safi napsal:

Problém bude ten počet zaměstnanců. Na obrat je hodně vysoký. 

Kousek od Tlustého krachuje jedno staré známé železářství, mají prej 40 zaměstnanců, také se mi to zdá dost vysoké číslo.

Takhle to vypadá, že je tu přezaměstnanost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...