JR_2010 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Ať koukám jak koukám, já na tom, jak zaparkoval/a, nic špatně nevidím... 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) Takže si to shrneme... někdo zaparkuje (ať již úmyslně, nebo neúmyslně) tak, že to nikomu fakticky nevadí, ale vždy se najde někdo, kdo má potřebu to negativně komentovat, urážet a v lepším případě dát cedulku za okno, v horším případě se netrefit při průjezdu košíkem, right? Kdysi jsme se tady etablovali jako "fórum gentlemanů"... dnes to vnímám drobátko jinak Upraveno 18. září uživatelem Andrew 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) @JR_2010 tohle je v pořádku, to je vyhrazené parkovací místo @Andrew takže budeme tento styl parkování omlouvat? To mi přijde úplně zvrhlý. 361/2000 Sb., § 4: „Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen chovat se ohleduplně a ukázněně„. Stručně a jednoduše: slušnost a ohleduplnost není ostuda... Jinak děkuji těm pár "správňákům", že mi ukázali, že takto teda ne. Asi jsem špatně pochopil název tématu... Ale skoro bych si vsadil, že vás podobně parkující s.erou taky. Jen to nesdílíte takto veřejně - možná právě z obavy z podobných reakcí, jako se dostalo mě... Upraveno 18. září uživatelem antitomas 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Hele, je to vtip, ale upřímně, obhajovat to, že se někdo chová arogantně vůči druhejm, není úplně na místě. Já si tyhle vocasy nefotím, ale to neznamená, že to schvaluju a argumentace, že stojí daleko a sám je podle mně lichá, za hodinu tam může být plno a prostě zabírá jednou kraksnou víc míst. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) Kluci, kašlu na to, já jen říkám, že kdyby se ke mně každý choval ohleduplně, nemusel bych každou chvíli na PDR a z těchto důvodů tak prostě parkuju a parkovat bohužel budu Znovu opakuju, vždy na konci parkoviště a s jistotou že se opravdu za hodinu nezaplní (tedy ne Vánoce atp). Pokud by chtěl někdo moji fotku do sbírky, rád mu ji poskytnu. Edit: Možná bych se zeptal, opravdu a upřímně, jak bych měl správně parkovat, abych nemusel vědomě snášet velké riziko (takřka jistotu), že mi auto někdo při běžném parkování poškodí? (názory nikam nejezdi, obal si auto igelitem atp., uvádět nemusíte, jak byste tu situaci opravdu řešili Vy, kterým výše uvedený způsob tolik vadí)... Upraveno 18. září uživatelem Andrew 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Můj tchán se o svoje auto extrémně bál, zásadně ho na parkovišti neopouštěl a když někdo zastavil vedle, rychle vylez a stoupnul si mezi ně... 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 15 minutami, Andrew napsal: Kluci, kašlu na to, já jen říkám, že kdyby se ke mně každý choval ohleduplně, nemusel bych každou chvíli na PDR a z těchto důvodů tak prostě parkuju a parkovat bohužel budu Znovu opakuju, vždy na konci parkoviště a s jistotou že se opravdu za hodinu nezaplní (tedy ne Vánoce atp). Pokud by chtěl někdo moji fotku do sbírky, rád mu ji poskytnu. Edit: Možná bych se zeptal, opravdu a upřímně, jak bych měl správně parkovat, abych nemusel vědomě snášet velké riziko (takřka jistotu), že mi auto někdo při běžném parkování poškodí? (názory nikam nejezdi, obal si auto igelitem atp., uvádět nemusíte, jak byste tu situaci opravdu řešili Vy, kterým výše uvedený způsob tolik vadí)... Víš, ono i z tvého vyjádření, kde se skrytě navážíš do každého, kdo náhodou tvůj sobeckej názor o parkování přes dvě místa nesdílí, moc nezapadá do povzdechu o jakémsi gentlemanství. Co třeba zkusit pořídit do města auto, co se na tato místa bezpečně vejde? 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 1 minutou, kuncák7 napsal: Víš, ono i z tvého vyjádření, kde se skrytě navážíš do každého, kdo náhodou tvůj sobeckej názor o parkování přes dvě místa nesdílí, moc nezapadá do povzdechu o jakémsi gentlemanství. Co třeba zkusit pořídit do města auto, co se na tato místa bezpečně vejde? Máš pravdu, že jsem trochu pokrytec, Tvůj nápad je fajn, nicméně i na manželčiném VW Golf (což považuju za malé auto, velikostně vhodné do města) bylo takových záseků nespočetně Kluci nevyřešíme to, ano, obhajuju svůj způsob parkování "na idiota", který volí vícero lidí z obavy a zkušenosti z neohleduplnosti ostatních účastníků provozu. Pokud někdo zastaví u vchodu, nebo dokonce na invalidech, pranýř/pokutu si zaslouží, pokud na prázdném parkovišti, opravdu mě mrzí to nepochopení takového jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 1 minutou, Andrew napsal: Máš pravdu, že jsem trochu pokrytec, Tvůj nápad je fajn, nicméně i na manželčiném VW Golf (což považuju za malé auto, velikostně vhodné do města) bylo takových záseků nespočetně Kluci nevyřešíme to, ano, obhajuju svůj způsob parkování "na idiota", který volí vícero lidí z obavy a zkušenosti z neohleduplnosti ostatních účastníků provozu. Pokud někdo zastaví u vchodu, nebo dokonce na invalidech, pranýř/pokutu si zaslouží, pokud na prázdném parkovišti, opravdu mě mrzí to nepochopení takového jednání. Mě je to úplně jasný a proto jsem volil i slova trochu příkřejší. Řešení to má a je fakt zdlouhavé a nikdy se nebude vztahovat na již vybudovaná parkoviště - změna normy ( stejně ale nebude dostatečně rychlá, aby pobrala ten růst rozměrů vozidel- nikdy a nikde na světě to nestihla ). Mě osobně to přijde bezohledný a kdyby to udělal každej, tak stav bude ještě horší ( protože si představ, že se ti takové vemeno jako je na fotce, rozhodne zaparkovat k tobě, mezi tebe- to by byl teprve škrábanec ), ale reaguju vždy až na něco, co mi přijde jakoby přes čáru a jen z technického hlediska, protože jinak vím, že to nelze vyřešit ( snažím se o osvětu ). A nadzvedlo mě fakt spíš ten povzdech k gentlemanství- něco už tu pamatuju a např. YPO - to teda mluva gentlemana nikdy nebyla . Kdybych našel řešení, ozvu se a rád. Jo a fotku nepotřebuju, mám jich dost 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 17 minutami, kuncák7 napsal: Co třeba zkusit pořídit do města auto, co se na tato místa bezpečně vejde? Tak tohle vyjádření je strašný. Určovat komu, proč, kam a jakým autem má jezdit. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Už končím, ale z mé strany to není "bezohledný", protože při výběru svého parkovacího místa beru ohledy nejen k mému autu (ano, umím zaparkovat i na normální místo), ale především beru ohled k ostatním, ano, mám velké auto a měli by málo místa, ano, beru na ně ohled, protože při otevření dveří do mého prostoru se mi o auto opřou a zkrátka ho poškodí. Mějte fajn den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) před 5 minutami, Americkej napsal: Tak tohle vyjádření je strašný. Určovat komu, proč, kam a jakým autem má jezdit. Nemám na tebe sílu, rozdíl mezi radou a určováním bys mohl znát. Na tebe opravdu reagovat dále nebudu. Upraveno 18. září uživatelem kuncák7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 3 minutami, Americkej napsal: Tak tohle vyjádření je strašný. Určovat komu, proč, kam a jakým autem má jezdit. Sorry, ale Rolby si na zedničinu taky na ruku nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září To srovnání je mimo, Rolby si na zedničinu odložím vedle míchačky (pokud nezapomenu). Ale pokud jezdím X5-kou, tak "radit" mi, abych si obstaral ještě druhé "vhodnější" auto je prostě hnus. Zrovna v pátek do Prahy jedu. X5 a za ní 5 metrovej přívěs. Budu se s tím motat po Pankráci a Bráníku. Už teď se fakt netěším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Já nevím, sám takové auto nemám, ale když to tak čtu, tak mi to nedá... pokud parkuju někde stranou, kde zaručeně nikdo jiný kolem není a nebude, proč to nedat mezi čáry? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 1 hodinou, JR_2010 napsal: Ať koukám jak koukám, já na tom, jak zaparkoval/a, nic špatně nevidím... A kdyby to byl chlap, tak je pod ním kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 11 minutami, Goran02 napsal: Já nevím, sám takové auto nemám, ale když to tak čtu, tak mi to nedá... pokud parkuju někde stranou, kde zaručeně nikdo jiný kolem není a nebude, proč to nedat mezi čáry? Nadneseně - ne, nemohl, protože by to napadlo i někoho dalšího, zaparkoval by vedle a stejně velkým autem a situace by se opakovala. Ale to je jen má domněnka, rozhodně si nedovolím někomu něco určovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Já tuhle v Olympii - chvíli jsem čekal, přišli dva a já jim povídám: Kucí, víte o tom, že na tom žlutým se nesmí stát? A pak jsem jen zjistil, že mně to ještě docela dobře utíká (dělám si srandu, jen jsem si vyfotil to Lambo). Ale jinak na těch žlutých parkuje plno lidí i s běžnými auty a při poloprázdném parkovišti. Jeden čas to tam obcházel sekuriťák Olympie a lidi napomínal, pak to asi vzdali. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 28 minutami, Americkej napsal: Tak tohle vyjádření je strašný. Určovat komu, proč, kam a jakým autem má jezdit. Jak psal Kuncák, není to přikazování ale doporučení. Každý ať si každý jezdí při respektování dopravních předpisů a značek jak chce, kde chce a čím chce, pak ale musí být připraven nést i odpovídající důsledky. Středoevropská městská centra prostě nejsou Arizona nebo Sibiř. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Plzeň Olympie to samý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se