Návštěvník Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 (upraveno) Před hodinou, Rodkopf napsal: Se tu rozplyvate nad garazovkama a kdyz Vam tu jednu hodim, tak se ji vysmejete Sent from my iPhone using Tapatalk Neblbni, Mrazek je v Pardubicich legenda, uz presne nevim detaily, ale byly uzke vazby Boba Mrazka na Pardubky, muj kamos to kolo pomahal projektovat, byl to muj vlhkej sen. Ten ram je genialni. Upraveno 1. srpna 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Dopoledne na horách jsou geniální, nikde nikdo a po cestě zpátky tak akorát čas na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Tak 4týdnech bez kola :-( zítra jestli počasí dá tak vyrazím :-) konečně už se těším. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Jakto? Nějaký zdravotní trable? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 (upraveno) před 5 hodinami, Tom4 napsal: Dopoledne na horách jsou geniální, nikde nikdo ...... To preto, že ste skoro všetci na Slovensku Upraveno 2. srpna 2020 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Njn, máme to tam rádi, vloni mi jedno srpnové dopoledne u Štrbského plesa docela vyrazilo dech kolik tam bylo lidí. Ale u nás je to na frekventovaných místech s infrastrukturou stejný masakr, nemysli si. Možná že už je nás dohromady ne 10,5 a 5,5 milionů ale tak 40 nebo 50 se mi zdá když vidím ty davy Chce to ráno a mimo civilizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 No Tatry to je teraz jedna veľká katastrofa davy ľudí obrovské rady na lanovky radšej tam ani nechodiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Pokud hledáte pláště s nízkým valivým odporem,, tak tady https://www.bicyclerollingresistance.com/mtb-reviews je pár užitečných doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Trh jsem ji. Nakonec ale naštěstí nic, co by nešlo vyřešit ... Teď už jenom sehnat novou patku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Taky jsem si zpestril sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 V sobotu, jak byly ty vedra, jsme dali 50 (dle tacho) Podralskem, k tomu nekolik zmrzlin, vdolecky, koupacku...krása. Pro zdejší nic moc, ale s paní to docela jde. https://mapy.cz/turisticka?mereni-vzdalenosti&x=14.8264655&y=50.6893794&z=12&sid=5f29ae4effd3b2af44bf24ec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 14 hodinami, alky napsal: V sobotu, jak byly ty vedra, jsme dali 50 (dle tacho) Podralskem, k tomu nekolik zmrzlin, vdolecky, koupacku...krása. Pro zdejší nic moc, ale s paní to docela jde. https://mapy.cz/turisticka?mereni-vzdalenosti&x=14.8264655&y=50.6893794&z=12&sid=5f29ae4effd3b2af44bf24ec Ahoj, každý výlet dobrý. Jsem z Liberce a za Osečnou máme chatu, tak znám. Tam za Ještědem udělali ty cyklostezky pěkný. A co koupání na Hamru? V TV říkali, že už tam není moc kvalitní voda, ale to tam bylo snad vždy jak to není hluboké. Jinak já dával tu sobotu také jen cca 55 KM a to z Liberce na koupačku do Hrádku na Kristýnu a zpět. Jak je takové vedro, nejlépe zajet někam do lesa. Fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Rychlovka z práce přes poledne na oběd do Prokopaku. Škoda že to nejde častěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Chlapi pomoooc, neválí se doma někomu zbytečněj pedál CrankBrothers? Mě se dnes jeden vysypal...tak než dořeším reklamaci nebo nějakej servis s prodejcem..... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 (upraveno) Mám jen takovýhle starý https://www.bike-eshop.cz/pedaly-naslapne/pedaly-crankbrothers-mallet-2 Upraveno 5. srpna 2020 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 1 hodinou, filltos napsal: Mám jen takovýhle starý https://www.bike-eshop.cz/pedaly-naslapne/pedaly-crankbrothers-mallet-2skoda Škoda...platformy ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Alky - a na ten Devin jste vyjeli? Taky tam mame chalupu a vice mene stejnou trasu jsme jeli nahodou zrovna dneska. Na Hamru se koupe, v So tam bylo narvano, ale voda uz nic extra. Straz jeste horsi, to uz je za hranou. Fajn jsou Hradcany, ale bacha, obecni gestapo zacalo trestat "parkovani v zeleni", takze autem na parking co je u letiste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 odjinud + Fany. Se stavte hoši na espresso, od srpna budeme bydlet na Chrástný. Na Hamru se koupe, ale opravdu voda nic moc. Jezdím do rybníčka nad Osečnou, malej, ale hezkej, u bývalé mlékárny. Devin pěšmo, ale nepochybuji, že někteří zdejší by to vyrvali aspon do sedla pod hrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 13 hodinami, alky napsal: odjinud + Fany. Se stavte hoši na espresso, od srpna budeme bydlet na Chrástný. Na Hamru se koupe, ale opravdu voda nic moc. Jezdím do rybníčka nad Osečnou, malej, ale hezkej, u bývalé mlékárny. Devin pěšmo, ale nepochybuji, že někteří zdejší by to vyrvali aspon do sedla pod hrad. Dobré vědět, se případně ozvu - díky. Ovšem není nějak moc času. Jinak máme chatku v Břevništi mezi Osečnou a Hamrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Musím se pochlubit, dneska dorazil, v sobotu poletí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se