Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hammerhead Karoo 2 je teď v pěkné slevě ale tam mě odradila malá výdrž baterie, jen 7-14hodin. Se bojím, že budu furt nabíjet.

Wahoo elemnt Bolt v2 vypadá taky moc pěkně (líbí se mi ty ledky a ty tři tlačítka + matný display), budu muset ještě kouknout na nějaké srovnání s tím Garminem. U Garminu mi příjde, že do toho poslední dobou dost šlapou a maji zajímavej celej ten ekosystém okolo atd....

Jinak teda s tou 830/840 to ještě zvážím, jestli řikate, že ten dotyk neni špatnej.

Máte ještě zkušenost, jak takové zařízení vydrží dlouho? Jako že třeba 5+ let? Nebo už za 3 roky bude baterka v loji.

Každopádně děkuji moc za rady.

• Odpovědi 10,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já mám objednán Edge 840. Neodolal jsem. Climb Pro prostě chci a vylepšená vydrž případně Solar také není k zahozeni.

Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk

Odesláno

Než to dám do inzerce...v půlce srpna bych poslal do světa mojí Orbeu OIZ M30. Modelový rok 18/19. Velikost XL. Dělaný komplet ložiska, ještě nahodim

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

novou kazetu a řetěz. Full karbon celopero. Detaily případně do SZ. Cena 49tis Kč. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pláště používám Vitorria Corsa Control TLR a těsnící mlíko OKO Magic Milk High-Fibre. Obojí spokojenost. 

Odesláno

Pláště neporadím ale mlíko taky jedu OKO Magic Milk High-Fiber a spokojenost.

A můj update k cyklocomputeru: dneska jsem od kolegy v práci dostal zapůjčen jeho starej Sigma Rox 11.1 (upgradoval na jaře na Garmin 530). Objednal jsem si hrudní pás na měření tepovky (Garmin) a čidla rychlost&kadence (čína). Uvidím jak se mi s tim bude jezdit a snad mě to nasměruje nějakým směrem co vlastně od takového zařízení chtít.

Odesláno

Zpátky z Rakous kde jsem nevylezl lautr nic, tak si hojím bolístka aspoň na bajku a je to fajnové :punk: Jinak jsem tam tentokrát objevil kancly Red Bullu, fajnové baráčky... také by mě bavilo mít takový office 😆

Odesláno

Tak jsem dnes málem vyrobil cyklopalačinku .... Cyklista zprava podjížděl stojící auta. Tohle se dělo za mnou, domýšlím se tak z dalšího vývoje. Což je samozřejmě ok, pokud tam má místo. Bohužel, v onom podjiždění (jak byl zkrátka rozjetej) pokračoval i v době kdy auta už normálně jela. Křižovatka, odbočování doleva, takže koukám spíš vlevo, a najednou jsem měl barevný dres, který se přihnal zezadu, skoro na zrcátku. Brzdy. No a za kilometr (klasické chvíli rychlejší kolo, chvíli auto) jsem se dozvěděl, že jsem kokot. Borec byl postavou spíše vrchař, a přiznám se, že jsem vážně přemýšlel, že vystoupím.

Závodníci, prosím, rozum do hrsti.

Odesláno
před 42 minutami, seikó napsal:

Tohle je bohuzel ochutnavka budoucnosti, kdy silnice by podle nekterych mely patrit jen kolum. Jenom nevim, kdo pak bude platit jejich vystavbu a udrzbu.

Bych to tak černě neviděl... Navzdory těmhle rádobyeko-trendům to nakonec vždycky bude o interakci konkrétních lidí. Bert prostě narazil na debila, kterej zrovna sedlal bicykl. Zejtra třeba pojede autem a pořád to bude debil. Já to vidím z pohledu chodce, cyklisty, autíčkáře, motorkáře, uživatele MHD... a naprostá většina lidí je fpoho 🙂 Btw. i výhradní cyklista platí daně a třeba vyšší než Ty.

Ale možná jsem teď moc sluníčkovej z vyplavenýho dopaminu...

Odesláno

@M.K. Napsal jsi to úplně dle mého vkusu. Po konzultacích s kolegy totiž tvrdím, že počet idiotů za volantem, řidítky motocyklu, řidítky kola, potažmo chodců je konstantní. Jsou to vždy jedni a ti samí 🙂

Odesláno

Jezdim na kole do prace tak 50% cest a potkavam kokoty chodce, kokoty ridice a kokoty cyklisty. Tech ridicu nastesti nejmin diky tomu, ze vetsinu cesty dam po cyklostezce nebo ulickach s minimalnim provozem - nastesti proto, ze z nich pro me plyne nejvyssi riziko.

Odesláno

Mno.... Jezdim do prace ma kole v podstate denne. Jedna cesta 13km. Rano potkam cca 20 dalsich jedincu na kolech, odpoledne (dle pocasi) 50-60 kusu. Vetsinu pracovni doby travim v nakladaku cestama po meste. Potkam stovky vozidel a dalsi desitky objektu na kolech. Pokud bych to vyjadril procentualne, tak v autech se chova jako ko*ot tak do 5-ti procent jedincu. Na kolech je to tak 30-40 procent jedincu. Dalsi zajimavost je, ze (az na jednu !jednu! vyjimku), vsichni, kteri nejezdi v obleccich "Harapes style" se chovaji relativne normalne - drzi se svoji strany, neklickuji, zatacky v neprehlednych mistech neberou v protismeru, nejezdi vedle sebe pres celou siri cyklostezek, pri predjizdeni v uzkem miste pouziji zvonek na upozorneni, atd, atd. No a ta druha skupina objektu ve "vystajlovanych" dresech a na hogofogo bicyklech se na stezkach a cestach chova jako byli jedini na zemeplose. Zasadne prostredkem, pokud je jich vic, tak zasadne vedle sebe, zatacky zasadne vnitrnim obloukem. Pokud zrovna nejsou zapichnuti pohledem dva metry pred predni kolo, tak jsou zakloneni a pijou z lahve. Pohyb smerem vpred je nevyzpytatelny, nikdy nevite, kdy provedou nejaky uhybny manevr. Zvonek zasadne na kole nemaji a pokud je to uz vylozene nezbytne, akustickou signalizaci provadeji ve forme nadavek. Pravidla (jakakoliv) zasadne nedodrzuji, klickuji ze silnice na chodnik, na prechod, na stezku a zpet, znacky a semafory jsou neviditelne. 

Pred spoustou let sem na kole zacinal, najezdil sem za sezonu 5-7 tis.km. Jeste na stare galuskove favoritce. Dneska, kdybych mel tu moznost (penize), tak na kolo nesednu. Bohuzel nemam moc na vyber.

Odesláno
před 11 hodinami, M.K. napsal:

Bych to tak černě neviděl... Navzdory těmhle rádobyeko-trendům to nakonec vždycky bude o interakci konkrétních lidí. Bert prostě narazil na debila, kterej zrovna sedlal bicykl. Zejtra třeba pojede autem a pořád to bude debil. Já to vidím z pohledu chodce, cyklisty, autíčkáře, motorkáře, uživatele MHD... a naprostá většina lidí je fpoho 🙂 Btw. i výhradní cyklista platí daně a třeba vyšší než Ty.

Ale možná jsem teď moc sluníčkovej z vyplavenýho dopaminu...

Letní k1.... lahoda :)

Odesláno (upraveno)

Měl bych lama dotaz na majitele bezduší. Včera jsem někde píchnul, tmel to pobral a já to náhodou zjistil až dneska ráno. Tedy dírka to bude asi opravdu malá. Místo na plášti jsem pravděpodobně našel, má cenu dávat tam preventivně knot nebo to mám nechat tak jak to je?

A proč se ptám takhle blbě? Protože doteď jsem to vždycky prorval tak, že to ani knot nepobral a plášť byl KO, s takhle malou dírou zkušenost nemám :)

Díky

Upraveno uživatelem Paw
Odesláno

Rozhodně bych tam nerval knot. Tím si uděláš ještě větší díru a při vyšších tlacich ti to ufoukne. Já to řešim tak, že si podlepim plast zevnitř v místě uniku a cajk.

Odesláno

Teda jsem zapomněl uvést že to takto myslím v případě bezduse na silnici. V případě biku kde foukás nízký tlak knot OK. Tam nevidím problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...