Gustaf Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Jsem vernej..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Před hodinou, Gustaf napsal: Jsem vernej..... ukááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pánové, sice to sem moc nepatří ale chci si koupit elektrokolo. Líbí se mi Canyon. Chci se zeptat, nemáte tady někdo V rozumné dojezdové vzdálenosti od Kroměříže Neurona v M nebo L? Samozřejmě bio Podle jejich tabulek jsem na hranici M a L. nějak si neumím představit, že bych posílal zpátky kolo jako nepadnoucí bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Před hodinou, vraby napsal: ukááá Já to ještě nerozbalil ale pochlubim se, neboj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Jsem vernej..... Orbea rullesssss GratulaceSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Tak jedna rychlá obývákoffka.... zítra přidám na denním světle, snad chameleon je boží.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Tvl... To je krasne jak Multipla :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Pánové, sice to sem moc nepatří ale chci si koupit elektrokolo. Líbí se mi Canyon. Chci se zeptat, nemáte tady někdo V rozumné dojezdové vzdálenosti od Kroměříže Neurona v M nebo L? Samozřejmě bio Podle jejich tabulek jsem na hranici M a L. nějak si neumím představit, že bych posílal zpátky kolo jako nepadnoucí bundu.Doporučuji L. Jsem taky na hranici, spíše pod, vzal jsem kdysi Nerve M, a L by byl lepší. Canyon má ty tabulky divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo.cz Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Tvl... To je krasne jak Multipla :-P.Tak to sedí, pri Fiaty i Multipu mám slabost. Kolo jsem vybírají celou loňskou zimu a hezčí než OIZ jsem nenašel. Nicméně každý jsme jiný, že?Takže za mě velká paráda a ať Ti to Gustafe jezdí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Parádní kolečko. V poslední době ta vojenská zelená barva jede, a to na všech frontách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Díky chlapi...i tu Multiplu beru.... ještě fotky za dne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 naozaj pekné a ten chameleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Díky...ta barva je boží, jak se mění. Těším se zítra na testovací švih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Hmm, fajnový bajk barva boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Luxusní bike, parádní to máš, tak hodně šťastnejch kilometrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 před 13 hodinami, Hasňa napsal: Doporučuji L. Jsem taky na hranici, spíše pod, vzal jsem kdysi Nerve M, a L by byl lepší. Canyon má ty tabulky divné. Diky moc,byl jsem taky prikloneny k L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 (upraveno) Děkuji pánové....snad s ním dám plno šťastných kilometrů.....no a sem to nevydržel a už jsem vyrazil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. srpna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 A když srovnáš s tím starým, v čem je lepší a v čem horší? Já ve svých letech (57) už dospěl k názoru, že měnit nemá smysl neb bych to nikam neposunul a když tak, pak za elektriku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se