African Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 před 3 hodinami, kupko napsal: Kde máš svého nového oře Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk To je zatím tajné, bylo mě blbé dát mu k narozkám kolo a jéé, já si tedy zrovna také jedno koupil Ale byla sranda ráno, jsem mu kolo tak pěkně popisoval, chválil , až kluk prej na to, že ty mě ho závidíš? Jop, je fajnový, a on tak si kup taky Norka a musíš stejnou barvu, uděláme gang...jsem se krátce zamyslel a říkám hele ty kluku, ty nemáš vůbec blbé nápady Dám tomu 14 dní a představím mu ho, bude double happy že máme Norco gang.... Ale to jeho mu pěkně sedne, už jsme dali i sedátko výš, pohoda. Děkuji kamaráde
roura74 Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2024 No vidíš, to ti mě ani nenapadlo, že dělat racka by mohlo někoho i bavit Kupko se na to těší několik let.
Z. Paul Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Nevíte jak pořešit připojení trenažéru Tacx s iPadem aby to šlapalo přes ANT? Jde to vůbec?
Jarett Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Před hodinou, Z. Paul napsal: Nevíte jak pořešit připojení trenažéru Tacx s iPadem aby to šlapalo přes ANT? Jde to vůbec? Nejde, iPad musíš spojit přes Bluetooth …
Igicz Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 před 16 hodinami, Jarett napsal: Nejde, iPad musíš spojit přes Bluetooth … Nepůjde to ani přes USB Ant+ který zapojí přes lightning adapter? Nebo software iPadu vůbec ANT nebere?
Jarett Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 před 48 minutami, Igicz napsal: Nepůjde to ani přes USB Ant+ který zapojí přes lightning adapter? Nebo software iPadu vůbec ANT nebere? IPad ANT nepodporuje …
Moty Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 A v čem je výhoda, když to jde přes ANT? Mám trainer Elite a jedu přes BT a všechno jde jak má a to vč. hrudního a kadence
Gustaf Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 před 5 hodinami, Moty napsal: A v čem je výhoda, když to jde přes ANT? Mám trainer Elite a jedu přes BT a všechno jde jak má a to vč. hrudního a kadence Dokud do toho nezacnes šťourat a měnit baterky
Z. Paul Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 před 5 hodinami, Moty napsal: A v čem je výhoda, když to jde přes ANT? Mám trainer Elite a jedu přes BT a všechno jde jak má a to vč. hrudního a kadence Když pripojim Tacx, hruďák k softu na windows plus aktivitu i na hodinkách tak kdyz to jede přes BT tak mi hruďák na softu na pc často vypadává. Přes ANT to jede krasne bez výpadků (vše aktualniho firmware). Na iPadu jsem to chtel abych furt nepřenášel noťas.
Moty Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Odesláno 2. února 2024 před 11 hodinami, Gustaf napsal: Dokud do toho nezacnes šťourat a měnit baterky Já sem loni reklamoval hruďák a akorát sem do Rouvy musel ho přidat jako nový sensor, po výměně baterky to fungovalo furt stejně
African Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Odesláno 3. února 2024 Jsem byl divocha pokřtít, super je....dal jsem s ním nějaké dlouhé schody a pěkně si to žehlil Fluid, nadšení veliké. Pěkně si vyhráli i s detaily jako zabroušené sváry a další vychytávky. Zelená metla je opravdu kouzelná, škoda že nebylo moc sluníčka Našel jsem na přehazce nějakou páčku, která zaaretuje raménko...to se používá v terénu nebo při sjezdech? Popřípadě pouze pro servisní úkony? Je to pro mě novinka
Robertilos Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Odesláno 3. února 2024 Před hodinou, African napsal: Jsem byl divocha pokřtít, super je....dal jsem s ním nějaké dlouhé schody a pěkně si to žehlil Fluid, nadšení veliké. Pěkně si vyhráli i s detaily jako zabroušené sváry a další vychytávky. Zelená metla je opravdu kouzelná, škoda že nebylo moc sluníčka Našel jsem na přehazce nějakou páčku, která zaaretuje raménko...to se používá v terénu nebo při sjezdech? Popřípadě pouze pro servisní úkony? Je to pro mě novinka Brzda na šaltru by měly být pořád zapnutá. Vypíná se jen při sundávání zadního kola/servisu. Pod tou malou gumovou krytkou se dá nastavit síla brždění ramínka. Brzdu (stabilizátor) je dobré občas servisovat, Shimano na to má speciální vazelinu. Když se tam dostane vlhkost, dokáže to pěkně zreznout a pak už to drhne hodně a taky to vrže. Prostě takové kurvítko
Gustaf Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Odesláno 3. února 2024 Afri, máš to pěkný....je super, že dělá radost...
kupko Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Odesláno 3. února 2024 Jsem byl divocha pokřtít, super je....dal jsem s ním nějaké dlouhé schody a pěkně si to žehlil Fluid, nadšení veliké. Pěkně si vyhráli i s detaily jako zabroušené sváry a další vychytávky. Zelená metla je opravdu kouzelná, škoda že nebylo moc sluníčka Našel jsem na přehazce nějakou páčku, která zaaretuje raménko...to se používá v terénu nebo při sjezdech? Popřípadě pouze pro servisní úkony? Je to pro mě novinka Kámo je to krasavec, ať slouží a dělá radost. Brzdu na přehazovačce déj ON zapnuta Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
African Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Odesláno 3. února 2024 Dík kluci, je to paráda Brzdu tedy řešit nebudu, nechám ON a hurá do terénu....
Beet Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Jak řešíte velikost, při koupi kola online? Změříte výšku+rozkrok a podle příslušných tabulek vyberete velikost? A sedí to?
Joe75 Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 Tyjo, já bych asi neměl odvahu, pokud bych neměl zkušenost jakou tradičně vyrábí geometrii.
Z. Paul Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Odesláno 4. února 2024 před 4 hodinami, Beet napsal: Jak řešíte velikost, při koupi kola online? Změříte výšku+rozkrok a podle příslušných tabulek vyberete velikost? A sedí to? Kdyz jsem kupoval Canyon tak jsem to udelal jak píšeš, myslim že na strankach k tomu měli i návod, a vše sedělo v pohodě Ideální je se jit na kolo podivat a vyzkoušet, ale ne vždy je to možný. Na eshopech by měli mít tabulky od vyrobců a když ne tak si najit na webu vyprobce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se