kral083 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna @JDenver ale tohle stoupání je fakt za odměnu, krátký a s malým převýšením. Já už každopádně končím. Chtělo to mít tak o 7kilo míň a pak by to možná tolik nebolelo. Alpe d'Huez na závěr 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Clovek by se mel radovat z malickosti, treba ze jaderny vyzkumak v Řeži u Prahy si po cca 30 letech natrel zabradli u sveho pristaviste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Alpe d`Huez je fakt výživnej, ten až na pár metrů v zatáčkách moc nepovolí. Ještě mám v živé paměti, když jsem do něj před lety najížděl po cca 100 km / 2000 m vejškovejch a při 36 stupních ve stínu… V tom kopci pak bylo snad k padesáti, tam žádnej stín nebyl… celej sem ho protrpěl až nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna @redd Já si dojel srabacky autem pod kopec a jel to jen nahoru a zpět. Vyjel jsem v půl osmý, takže většina byla ještě ve stínu,i tak ze mě lilo jak z vola. To cos zažil ty, by mě zabilo. Ráno jsem stoupnul na váhu. Za ježdění od středy do neděle jsem shodil tři kila. Ty jo, bejt tam 14 dní,tak snad začnu i vypadat jako cyklista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Dneska to bylo do kopecka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 15 hodinami, Kid_A napsal: Dneska to bylo do kopecka:) Ale to je překrásný stroj a ta barva, megaluxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Dneska to bylo do kopecka:)Luxusní klasika od Ernesta. Dávám 10 z 10. Tohle je můj sen.Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Před hodinou, Moty napsal: Ale to je překrásný stroj a ta barva, megaluxus před 15 minutami, cdale napsal: Luxusní klasika od Ernesta. Dávám 10 z 10. Tohle je můj sen. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Moc diky, panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Takový to, když si kvůli pár set metrů nezpevněné cesty seš linej brát gravel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Mám čerstvě po bikefittingu silničky od Honzy Dubce (www.gurufit.cz) a musim říct, že paráda. Pokud se na svym kole necitíte, nebo se Vám nedaří nastavit aby pro Vás bylo vše příjemný tak můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 2 hodinami, Z. Paul napsal: Mám čerstvě po bikefittingu silničky od Honzy Dubce (www.gurufit.cz) a musim říct, že paráda. Pokud se na svym kole necitíte, nebo se Vám nedaří nastavit aby pro Vás bylo vše příjemný tak můžu jen doporučit. O kolik jsi snižoval sedlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 56 minutami, moco napsal: O kolik jsi snižoval sedlo? Nahoru o 2,5cm plus předozadni pozice s sklon. A o cca 0,5cm dolu kokpit a presunout páky výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 16 hodinami, kral083 napsal: Takový to, když si kvůli pár set metrů nezpevněné cesty seš linej brát gravel To je ještě hodně soft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 6 hodinami, Z. Paul napsal: Mám čerstvě po bikefittingu silničky od Honzy Dubce (www.gurufit.cz) a musim říct, že paráda. Pokud se na svym kole necitíte, nebo se Vám nedaří nastavit aby pro Vás bylo vše příjemný tak můžu jen doporučit. Paráda, já se tam chystám už nejakou dobu, a na podzim už to snad dopadne. Snad mi neřekne že mám moc velký kolo atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 9 minutami, lassie napsal: Paráda, já se tam chystám už nejakou dobu, a na podzim už to snad dopadne. Snad mi neřekne že mám moc velký kolo atd... toho jsem se taky bál a pak řekl: dobrá zpráva je, že Tvý kolo půjde nastavit přímo na Tebe a spadl mi kámen ze srdce … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna (upraveno) Já můžu doporučit Honzu Falgeho z KOA (před lety mi fitoval silničku i časovku) https://www.koa.cz/bike-fitting Upraveno 14. srpna uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 11 minutami, Z. Paul napsal: toho jsem se taky bál a pak řekl: dobrá zpráva je, že Tvý kolo půjde nastavit přímo na Tebe a spadl mi kámen ze srdce … Doufám že to bude i můj případ. Je to moje první kolo s beranama. Jenže já ten gravel používám spíš jako silničku a vyloženě nic mě na tom nebolí ale spíš chci mít jistotu, že na tom sedím dobře a že můžu nechat uříznout ten komín co mam nad představcem (sloupek vydlice). Honzu Dubce mam za rohem kousek od práce, tak chci jit tam a je prej nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 2 minutami, lassie napsal: Doufám že to bude i můj případ. Je to moje první kolo s beranama. Jenže já ten gravel používám spíš jako silničku a vyloženě nic mě na tom nebolí ale spíš chci mít jistotu, že na tom sedím dobře a že můžu nechat uříznout ten komín co mam nad představcem (sloupek vydlice). Honzu Dubce mam za rohem kousek od práce, tak chci jit tam a je prej nejlepší. Je to profík, koukne a vidí, poradí nastaví vysvětlí. Nejsi sice ověšený jak cyborg z toho odkazu na KOA /tim to nehanim - naopak věřím že ve výstupu má člověk více dat/, ale i jeho měření je přesné. Hlavně je to pohodář Já na youtube zkoukl pár videí a když jsem přišel k němu tak jsem si řikal ze to od někud znám no a bylo to právě z youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Bajk fitting možem iba odporučit. Mne časovku fitoval Pavel Stedry od "Retul" a po tom to bol uplne iny bajk. Sedelo sa na nom jak na gauči v obyvačke :):):) Dokazom toho je aj cas bajku na Slovakmane dva tyzdne dozadu 5h 15min a este v "pohode" odbehnuty aj maraton 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna V 13. 8. 2024 v 22:53, kral083 napsal: Takový to, když si kvůli pár set metrů nezpevněné cesty seš linej brát gravel Si koleduješ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se