Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Alpe d`Huez je fakt výživnej, ten až na pár metrů v zatáčkách moc nepovolí. Ještě mám v živé paměti, když jsem do něj před lety najížděl po cca 100 km / 2000 m vejškovejch a při 36 stupních ve stínu… V tom kopci pak bylo snad k padesáti, tam žádnej stín nebyl… celej sem ho protrpěl až nahoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@redd Já si dojel srabacky autem pod kopec a jel to jen nahoru a zpět. Vyjel jsem v půl osmý, takže většina byla ještě ve stínu,i tak ze mě lilo jak z vola. 

To cos zažil ty, by mě zabilo.

Ráno jsem stoupnul na váhu. Za ježdění od středy do neděle jsem shodil tři kila. Ty jo, bejt tam 14 dní,tak snad začnu i vypadat jako cyklista 😃

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Moty napsal:

Ale to je překrásný stroj a ta barva, megaluxus😍

před 15 minutami, cdale napsal:

Luxusní klasika od Ernesta. Dávám 10 z 10. Tohle je můj sen.

Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk

Moc diky, panove👍

Odkaz ke komentáři

Mám čerstvě po bikefittingu silničky od Honzy Dubce (www.gurufit.cz) a musim říct, že paráda. 

Pokud se na svym kole necitíte, nebo se Vám nedaří nastavit aby pro Vás bylo vše příjemný tak můžu jen doporučit. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Z. Paul napsal:

Mám čerstvě po bikefittingu silničky od Honzy Dubce (www.gurufit.cz) a musim říct, že paráda. 

Pokud se na svym kole necitíte, nebo se Vám nedaří nastavit aby pro Vás bylo vše příjemný tak můžu jen doporučit. 

O kolik jsi snižoval sedlo? 

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Z. Paul napsal:

Paráda, já se tam chystám už nejakou dobu, a na podzim už to snad dopadne. Snad mi neřekne že mám moc velký kolo atd... 🤣

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, lassie napsal:

Paráda, já se tam chystám už nejakou dobu, a na podzim už to snad dopadne. Snad mi neřekne že mám moc velký kolo atd... 🤣

toho jsem se taky bál 😀 

a pak řekl: dobrá zpráva je, že Tvý kolo půjde nastavit přímo na Tebe 😀 a spadl mi kámen ze srdce … 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Z. Paul napsal:

toho jsem se taky bál 😀 

a pak řekl: dobrá zpráva je, že Tvý kolo půjde nastavit přímo na Tebe 😀 a spadl mi kámen ze srdce … 

Doufám že to bude i můj případ. Je to moje první kolo s beranama. Jenže já ten gravel používám spíš jako silničku a vyloženě nic mě na tom nebolí ale spíš chci mít jistotu, že na tom sedím dobře a že můžu nechat uříznout ten komín co mam nad představcem (sloupek vydlice). Honzu Dubce mam za rohem kousek od práce, tak chci jit tam a je prej nejlepší.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, lassie napsal:

Doufám že to bude i můj případ. Je to moje první kolo s beranama. Jenže já ten gravel používám spíš jako silničku a vyloženě nic mě na tom nebolí ale spíš chci mít jistotu, že na tom sedím dobře a že můžu nechat uříznout ten komín co mam nad představcem (sloupek vydlice). Honzu Dubce mam za rohem kousek od práce, tak chci jit tam a je prej nejlepší.

Je to profík, koukne a vidí, poradí nastaví vysvětlí. Nejsi sice ověšený jak cyborg z toho odkazu na KOA /tim to nehanim - naopak věřím že ve výstupu má člověk více dat/, ale i jeho měření je přesné. Hlavně je to pohodář :) 

Já na youtube zkoukl pár videí a když jsem přišel k němu tak jsem si řikal ze to od někud znám 😀 no a bylo to právě z youtube.

Odkaz ke komentáři

Bajk fitting možem iba odporučit. Mne časovku fitoval Pavel Stedry od "Retul" a po tom to bol uplne iny bajk. Sedelo sa na nom jak na gauči v obyvačke :):):)

Dokazom toho je aj cas bajku na Slovakmane dva tyzdne dozadu 5h 15min a este v "pohode" odbehnuty aj maraton :)

slovakman_2024_final_web-724.jpg_compressed.JPEG

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...