Igicz Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Za mne Giant. Obout to na 30 nebo 32 mm, nefoukat na max a jezdíš rychle i pohodlně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Tuning odpružení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září To je to nastavení odskoku? Tady na zajíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Tak tak....na želvičku to je na hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 13 hodinami, Gustaf napsal: Tuning odpružení A to se Ti povedlo jako jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Mně jednou proletěl malej zajíc mezi kolama pod středem. Ale akorát jsem měl jeden pedál ve spodní úvrati, tak to vzal o hliníkovou platformu s pinama. Zmizel v křoví, asi byl potlučenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 2 hodinami, Moty napsal: A to se Ti povedlo jako jak? Naštěstí to není moje...to je fotka z jedny bajkovy skupiny na fb.... Dal jsem to pro pobavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Jasný, byť ten zajíc vypadá živě, tak asi spíš moc nebude 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 4 hodinami, skalis napsal: Mně jednou proletěl malej zajíc mezi kolama pod středem. Ale akorát jsem měl jeden pedál ve spodní úvrati, tak to vzal o hliníkovou platformu s pinama. Zmizel v křoví, asi byl potlučenej. No mě zase slepice, a nevím, jak dopadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 2 hodinami, filltos napsal: No mě zase slepice, a nevím, jak dopadla Já byl kdysi sundán kocourem co vyběhl z obilí. Trefil mě z boku na přední kolo, tak jsem šel ukázkově přes řidítka. Sedřenej jak prase, helma prasklá, nové přední kolo. Kocour rychlejší chůzí odešel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Jo... zvířátka jsou roztomilá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 15 hodinami, Gustaf napsal: Jo... zvířátka jsou roztomilá ....na víne, alebo dusené na cesnaku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Fajnové to dnes bylo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září V lesích spoušť, smutný pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Dneska s juniorem Trutnov trails Akorát velmi smutný pohled na popadané stromy, kozí trail je fuč Přispěli jsme nějaké ty prašule a snad se s tím kluci poperou....ale Floutek pecka, pro děcka ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září @African je to tak, o víkendu jsme byli v Žacléři a polomů je docela dost. Mě děti vytáhly na kole, ač jsem chtěl být doma. Po víkendu bez maminek se klepu jak předražený pes Vltava už v Praze klesá,ale ještě chvíli to potrvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září (upraveno) Podzim je fajn - zatím Upraveno 23. září uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září jo dneska to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září Jj... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září super druhá fotka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se