Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

O vikendu jsem si chtel vymenit oleje ve foxce. Vidle najeto 1500km, sundam nohy a vyteklo skoro prd. Pritom tam ma byt 20ml a 40ml. Reku sobe, prubnu jeste  marzosku, ktera je na fungl novem kole. Rozeberu, vyteklo zas jenom trosku. Tym foxakum hrabe nebo co? Proc tam davaji tak malo oleje pri vyrobe? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 8. 3. 2025 v 16:17, Gustaf napsal:

Jaký kolo máte pro děti..cca 140cm, věk 9 - 10 let? Mála má 24" a je to tak na hraně už, ale pořad myslím, že cajk.... Nebo už pořídit větší?

Rozšířit  

včera jsem přivezl tohle rock machine koupené přes cyklobazar, tak jsme se dnes s klukem projeli a je nadšený, jak hezky jede. 1×9, kola 27. máme třeba author matrix na 24 a to je proti tomu těžká mrcha. čím jednodušší a lehčí, to u dětských kol platí dvojnásob, hned je to jinak baví. u tohodle kola mi přijde, že někdo přemýšlel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 11. 3. 2025 v 22:04, lub napsal:

včera jsem přivezl tohle rock machine koupené přes cyklobazar, tak jsme se dnes s klukem projeli a je nadšený, jak hezky jede. 1×9, kola 27. máme třeba author matrix na 24 a to je proti tomu těžká mrcha. čím jednodušší a lehčí, to u dětských kol platí dvojnásob, hned je to jinak baví. u tohodle kola mi přijde, že někdo přemýšlel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Rozšířit  

Kolik Tě kolo stálo, jestli se můžu ptát? ...taky řešíme kolo pro mladého.

Díky, K.

Odkaz ke komentáři

teď jsem ještě dokoupil menší na 26. to je hrozný, ty aktualizace cykloparku, když máte dětí plný barák..

V 14. 3. 2025 v 10:53, Kamil.K napsal:

Kolik Tě kolo stálo, jestli se můžu ptát? ...taky řešíme kolo pro mladého.

Rozšířit  

zelené - v pěkném stavu - bylo za 7 tisíc, to menší je víc jeté chtěl za něj čtyřiapůl.

Odkaz ke komentáři

Jak jsem starej, tak jsem už nějakej vyhlodanej ... dal jsem si třicet, zima jak na Sibiři, tak jsem dvakrát hledal v batohu šátek přes pusu, protože mandle už pěkně nadávali a nic. Tak celé s otevřenou hubou, zuby brněli a po příjezdu na zahradě manželka, jak ti to šlo? Říkám super až na to že jsem si zapomněl šátek.... se na mě nevěřícně podívala a prý že, vždyť ho máš na krku 😂 Já jsem hroznej šulín 😆

• Like 1
  • Haha 3
Odkaz ke komentáři

"Běž na bajk!", říkali. "Je tam krásně!", říkali.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...