Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Koukám, jak Vingegaard a Pogačar soupeří do šílenýho kopce Vento něco.

Vin si stoupne, jde spurtu, chce to urvat. Pogačar sedí a drží se ho. Chápe to někdo?

Upraveno uživatelem Lou
Odesláno
před 13 hodinami, Z. Paul napsal:

Hodily by se mi nové gatě na silničku /dlouhé jízdy/ a Silvini mne zklamaly vycpávkama. Mam od nich dva kusy a fakt nic moc, nějaké číny od RCSSSport, které stály 1/4 mají nějakou 9D vycpávku a jsou mnohem lepší - což se nedá zas říct o materiálu zbytku gatí.

S čím máte nejlepší zkušenost? Koukám teď na Siroko, Kalas, Atex?? Rád podpořim českou firmu /Silvini je taky česká teda/ když to bude stát za to. 

Ten Assos je fakt parada, ale ak chceš nieco lacnejsie tak skus Casttelli...ich vycpavky Progetto su fajn.

Odesláno

Mám Kalaše, Castelli a EKOI, Kalaš vydržel nejmíň, začne mizet vlákno z mřížky látky a po několika letech mi kouká prdel, teď sem bral nový EKOI a sou fakt super, Castelli taky, nikdy sem neměl problém s přetočením kšand u žádné značky

Odesláno
před 16 hodinami, Z. Paul napsal:

Hodily by se mi nové gatě na silničku /dlouhé jízdy/ a Silvini mne zklamaly vycpávkama. Mam od nich dva kusy a fakt nic moc, nějaké číny od RCSSSport, které stály 1/4 mají nějakou 9D vycpávku a jsou mnohem lepší - což se nedá zas říct o materiálu zbytku gatí.

S čím máte nejlepší zkušenost? Koukám teď na Siroko, Kalas, Atex?? Rád podpořim českou firmu /Silvini je taky česká teda/ když to bude stát za to. 

Koupil jsem Kalas, něco na nich najezdil, ale jak jsem přesedlal na Castelli, už jsem se ke Kalasu moc nevracel. Doporučil bych i Sportful. Tuším, že se šijou ve stejné fabrice co Castelli. Mám od nich dlouhé a taky super.

Jinak v rámci podpory místního oddílu jsme si s klukama koupili jejich dresy, které si nechali ušít od Poláků, firma VERGE a za mně pecka a na mojí řiť asi nej vložka. Ale každému sedí něco jiného.

Co se týče šopu...objednávám už několik let přímo z Itálie. www.all4cycling.com Mají super akce.  Zrovna včera mi došel balík cca týden po objednání.

• Díky 1
Odesláno (upraveno)

Já jsem spokojený s Pissei, ale je pravda, ze jsem se se ke kolu vrátil po douhe době, je otazka jestli to tak fakt je. Jak jsem ji vzal do ruky, tak jsem byl rozcarovany, ale ukazalo sey ze to funguje (i kdyz vlozka vypadala pochybne). Naopak Odlo, jak ho mam rad, tak vložka mi přijde mizerná

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno

Já za poslední dekádu vozil postupně troje Kalaše a nebyly špatný, minulý rok jsem nicméně koupil Assos a přijdou mi provedením jinde, což s ohledem na rozdíl v ceně není překvapivé. Na druhou stranu jak člověk nemá pořádně naježděno (můj případ tento rok), bolí ho po 100 kilometrech prdel i v sebelepších kalhotách....

Odesláno
Před hodinou, Gustaf napsal:

Tam byl fotr na tripu...docela zajímavý to bylo 

Tady je díky počasí zajímavý každý den 😃

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...