Mira188 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Podle toho jaký máš kolo... Ne, s tomhle so v pohodě vystačím a vše to vleze do podsedlovky...Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk 1 1
Z. Paul Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září (upraveno) Dnes po 4 týdnech dorazilo poSedlo. Už jsem ho nahodil a navečer otestuju. Po prvním sednutí pocit pohodlnosti oproti Fíziku obrovský. Jenže jsem zjistil, že jsem vocas na předchozím kole jsem měl stejný sedlo Fízik 160mm - mega příjemný, takže kdyz jsem na novym kole viděl stejný sedlo a zespoda se podíval a viděl 160mm tak jsem si řikal že pohoda. Jenže celou dobu to “nebylo ono”, posez uplně jiný, nepohodlný, rozdílný. A teď když jsem sundal Fizik sedlo tak vidim 150mm a nový poSedlo je 162,5mm pro předstvu. Takže tu nepohodlnost jsem si udělal sám svojí debilitou. edit: jen doplním, že fitting mám za sebou taky. No nic, večer dam vědět. Upraveno 12. září uživatelem Z. Paul 1 2
moco Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září @Z. Paul Ale poSedlo ti podle "odlitku" prdele udělali dobře ne? Nadáváš jen na to, že jsi mohl ušetřit a koupit jen širší Fizik? Alespoň sis udělal radost a udrží tě to v sedle déle. Mě tady uteklo to karbon sedlo Selle Italia, váhal jsem, až bylo fuč
Z. Paul Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 3 minutami, moco napsal: @Z. Paul Ale poSedlo ti podle "odlitku" prdele udělali dobře ne? Nadáváš jen na to, že jsi mohl ušetřit a koupit jen širší Fizik? Alespoň sis udělal radost a udrží tě to v sedle déle. Mě tady uteklo to karbon sedlo Selle Italia, váhal jsem, až bylo fuč Jo poSedlo je na míru udělaný přímo na muj zadek. Spíš jsem si postěžoval, že jsem hlavou dolu zaměnil 150mm za 160mm a tim se rok trápil zbytečně (v tu chvili bych koupil ověřenýho Fizika 160mm). Ale jak řikáš, snad bude stát ta investice za to.
geometr Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září (upraveno) před 49 minutami, kral083 napsal: Květov Upraveno 13. září uživatelem geometr
kral083 Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září @geometr pán je znalec Musim říct, že bych nejradši jezdil na chalupu po dálnici. Cestou člověk potká tolik krásných stavení, že má z toho akorát deprézi
walter10 Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září V 11. 9. 2025 v 10:38, horal napsal: Jaké s sebou vozíte nářadí na MTB HT? Rád bych si pořídil něco nového co by se vyplatilo - kvalita / cena. Poslední roky vozím jen obyčejný multiklíč. A asi nejvíc mně vyhovuje lehký Merida Minitool, který je uložený v originálním slim boxu pod sedlem: https://www.mojekolo.cz/multiklic-merida-mini/ 1
Z. Paul Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Tak mám na poSedle něco odsezeno. Ve čtvrtek jsem dal na starém sedle cca 1,5 hodiny na trenažeru, v pátek cca 2,5 h už s novým sedlem a dnes 4 hodiny. Je to znatelný rozdíl - největší příčinou bude špatný původní sedlo, ale i tak je to posun. Prostě to sedí tak jak to má na zadku sedět. Abych jen nevynášel do nebes, ono za 8k bych měl 2 Fiziky ve spravným rozměru ale co už, uvidime co to vydrží. Nejvíc znát je regenerace po jízdě, kdy nemam tak otlačený sedací kosti. Druhý den můzu jet zas. Až se něco posere, dam vědět. 1 1
warann Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září (upraveno) @horal kamo, mam od Blackburnu tenhle. Ma vse co bezne potrebuju a navic otvirak na pivo. Nekdo by namitl, ze a) pivo otevres i bez otviraku, b) na vyjizdce obvykle nechlastas lahvace, ale ten pocit a vedomi, ze tam je . Nicmene maji i dalsi bez tohodle bonusu. https://www.kola-radotin.cz/sada-naradi-blackburn-grid-13 Upraveno 14. září uživatelem warann 1
horal Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Otvírák je jistota! Objednal jsem TOPEAK MINI P20. Má otvírák, ale i nůž... sichr je sichr https://www.cycology.cz/topeak-naradi-mini-p20-zlata-p457368/ 1
Z. Paul Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září (upraveno) Ja mam už asi 10 let Parktoola z Cyklopointu. A slouží dobře. Na montpáce jsou dokonce “adaptéry” na dotažení výpletu. Upraveno 14. září uživatelem Z. Paul
kral083 Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Asi je to spíš do žumpy, ale to co se děje/dělo na Vueltě, to je prostě k zblití. Nejvíc mám obavy, že to dá krásný návod dalším znepokojeným, ať už protestují kvůli čemukoliv, do budoucna. 1 6
hator Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září V 13. 9. 2025 v 15:37, Kid_A napsal: Podzim, vsecko se barvi do zluta... Já se pomalu ze silnice přesouvám do lesů. 2
MG75 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září V 23. 8. 2025 v 15:34, tm80 napsal: Tak ta el. sekačka
libor2002 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Cesta z práce. Z Holešovic až do Bene. A když je dneska ještě krásně... radler posilnění na Zvolský krpál. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se