Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 minutami, kral083 napsal:

V pátek si jdu vyslechnout ortel po magnetické rezonanci kolene. Ale už jsem smířen s operací, protože nevěřím, že se to samo vyléčí.

Já už to vidím v barvách. Za pár let ....

Ahoj Berte, to jsi hodnej, že jsi pro mne těch 6 kiláků přijel. Jo, do toho RAMu se nasedá fakt luxusně. To víš, nemusíme ohýbat kolena. Ale jó, kolo sem hodil na korbu, ale ví bůh, jestli ho vůbec sundáme. Poslední slušnej vítr ve vlasech byl, jak jsi mi půjčil tu tříkolku vod Harleye. Jako projížďka skvělá, jen ti cyklisti mně srali ..... atd ....

Příteli drahý, přeji Ti, aby se tento rozhovor nikdy neodehrál! 🍻

• Like 1
  • Díky 1
  • Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@Bert to se radši domů doplazím a kolo hodím do Berounky, než abych tě volal o pomoc 😀 

Ještě že teď přijde ta ledovka, to na kole nevyjedu ani já. Protože jak bych za sebou slyšel zvuk RAMu, mohl bych mít hnedle bláto na hřišti 😀

Jinak cesta domů byla zajímavá. Opět jsem zabloudil na Petříně a potkal násobně víc běžkařů než cyklistů. Držku jsem hodil jen jednou, když sem najel na zasypanej retardér.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem kral083
  • Like 1
  • Haha 1
Odesláno

@kral083 Akože tie 200-kilometrové balkánske etapy nepôjdeš s priemerom 25 kmh ale len 19? To nejako prežijeme, len sem syp fotky :D No, hlavne máš snáď konečne správnu diagnózu a prognózu.

• Like 1
Odesláno
před 18 minutami, kral083 napsal:

@Berttak nakonec je to prasklý meniskus a utržený zadní křížový vaz. Letos to na velké výkony nevidím 😐

Chlape, držím palce. Dáme řeč.

Odesláno
51 minutes ago, kral083 said:

@Berttak nakonec je to prasklý meniskus a utržený zadní křížový vaz. Letos to na velké výkony nevidím 😐

Aj, tak to je blbé...ale to prostě nenaplánuješ, každopádně ti přeji velmi rychlé uzdravení 🙏

Odesláno

a z čeho to máš? Meniscus přeci jen tak nepraská. Nebo ještě pozůstatek z letního letu Šemík?

Tak ať srůstáš 👍v pořádku 

Odesláno

Díky. Mě se vlastně ulevilo. Tušil jsem, že se to samo nenapraví a teď už aspoň vím, co s tím mám. 

Koleno před tím pádem ze skály bylo v pořádku, takže to musí být z toho. Bohužel si nic z pádu nepamatuju, tak nevím, co se tam mohlo stát.

Odesláno

@kral083 a jak to snasi hlava, kdyz nemuzes? jasny, super ze ses nazivu, vsechno funguje parada.  ale jako hoch co je zvykly delat si sportem radost se musis trapit jaxvine, ne?

Odesláno

@hopa26 sem chtěl reagovat na ten tvůj post o nechuti vyjít ven běhat. Já nesnáším běhání, ale zrovna teď bych běhal každý den 🙂 

Naštěstí nejsem úplně bez pohybu. Můžu plavat (už mám skoro žábry), chodit, lehce volejbal a i to kolo tomu nevadí. Vlastně největší strach mám z toho, že mě to bude omezovat po ty operaci. To bych byl smutnej. No a pak jak zmiňoval @wawrik rád bych nějaký výlet na kole letos i tak podnikl. Tak snad to vyjde. 

Odesláno

tak parada. moc ti preju at ses ok. mam te rad, ne jako na prcani , ale jsou mi sympaticky ty vykony co mas za sebou a obdivuju je. tuze se mi libi wawrik, ajaj , xeno vsichni tyhle hraci co vylezou ze svoji komfortni zony a dokazou posunout amaterskou snahu do pro mne kurevsky nedostupnejch vysin-na to bych v zivote nemel odvahu a rad si o tom ctu. je to inspirujici.  blazi mne, ze to neni psane pro chlubeni, jen proste sdileni radosti z toho co delas mezi lidi co tomu rozumi. 

sem sel rano na kolo a myslel sem i na tebe,teda jen chvilku.  skucel sem zimou, ale rikal si, co bys za to trebas dal kdybys mohl jet bez bolesti. pak veslo , propotil sem dvoje hadry. 

behat sem byl vcera, novy boty pridaly rychlost, stary uz sem osoupal a zapomnel jaka je balada kdyz to tlumi jak ma. 

fakt drzim palce at jsi ready a bez nasledku, moje nocni mura je, ze bych nemohl jit kdykoliv chci. doufam ze mne v 85 klepne z niceho nic na vesle a jen mne prevaratej do skatule s vikem.  to bych si pral, mit takovejhle nadhernej konec. 

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 46 minutami, kral083 napsal:

Já nesnáším běhání, ale zrovna teď bych běhal každý den 🙂 

Mám to presne tak isto :D Keď ma pred mesiacom zložil kovid, tak som závidel bežcom, čo behali pred oknami po cykloceste, a mal som chuť sa k nim okamžite pridať.

Btw, ako spomínaš to plávanie, koľko tak naplávaš? Predpokladám, že inak si toho veľa nenaplával. To mi ako zástupná aktivita namiesto turistiky+bajkovania pripadá lepšie ako behanie, pokiaľ ma zasa miestne počasie ukotví na týždeň v obývačke... 

Odesláno

@wawrik snad to nebude číst delfín Hopa, ale už pár let se snažím držet kótu 100km za rok. Plavání není špatný, ale dlouho na ty dlaždičky koukat nevydržím. Letos s jarním a hlavně podzimním výpadkem jsem to musel dohánět na poslední chvíli a tak jsem v prosinci naplaval skoro 30km. To už jsem se možná Hopovi přiblížil. Možná 🙂

Odesláno

Tak jsem si dovezl Orbeu. První karbon, první full. 
Zatím kolem toho chodím po špičkách, ale už se těším až to vytáhnu ven.

Fotka všelijaká, na slunci ale ten chameleon hraje všema barvama.

Díky @Gustaf za konzultaci. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 6
  • Dát hlas 1
Odesláno

No super.... gratulace a jsem zvědavěj, jak budeš spokojenej 🙂 Chameleon je skvělý narva... když jsem dával fotky, tak kámoš myslel, že mám dva bajky. Z bočního pohledu je zelená a z úhlu se mění do hněda.  

Odesláno
před 14 hodinami, Gustaf napsal:

No super.... gratulace a jsem zvědavěj, jak budeš spokojenej 🙂 Chameleon je skvělý narva... když jsem dával fotky, tak kámoš myslel, že mám dva bajky. Z bočního pohledu je zelená a z úhlu se mění do hněda.  

Orbea tieto ma tieto chameleon farby paradne. Kamarat má "ciernu" na časovke a vonku na slnku to hrá včetkymi farbami len nie čiernou :)

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Návštěvník STRKKT
Odesláno

Dotaz - máte zkušenost s mikrokompresorem? Podle recenzí prodejců je to nezbytná a plně funkční vychytávka, podle některých recenzí uživatelů občas pouze jednorázová hračka. Letím na Kanáry, bombičky s CO2 si vzít nemůžu a toto mi přijde jako vhodná alternativa k pumpičce. Pokud to ovšem fachčí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...