TLD Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Posledni dny, nedele, 8 pod nulou, super. Pondeli takovej vichr, ze jsem se do lesa bal, tak jsme se tesili na dbes . A dneska pohadka, pri startu rano 2 pod nulou, v poledne na slunci 6 nad...ale v lese vse zmrzle, takze posledni dve jizdy bez blata, skoro na cisto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ano. To spodniSent from my iPhone using TapatalkUvažuji o něm. Chytá to i cyklisty za tebou, když jedete ve skupině nebo když máš někoho v háku?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Tapadouble, sorry. Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem Igicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Uvažuji o něm. Chytá to i cyklisty za tebou, když jedete ve skupině nebo když máš někoho v háku?Sent from my iPhone using TapatalkVíceméně ne. Jen opravdu občas ti to hodí chybnou hlášku. A jak jsi na to zvykneš, jsem ztracen Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Alpy tě ohromí, Karle, ale todle tě dojme. To není ze ě, to je zahrádka. Dnes prostě neskutečná nádhera.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Dneska krásný ráno. Bahno zmrzlý, takže kolo jako nový. Na jedny straně východ slunce, úplněk na druhý. A jako bonus dotahnutá meta 10.000 najetých km v tomto roce. To už se mi stěží podaří zopakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Testujeme a baví nás to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) před 4 hodinami, kral083 napsal: Seš borec, dobrá práce. EDIT: ..prdele jak se dělá takovýto že chceš někoho citovat, ale bez opakování toho příspěvku, aby tam ani nebylo to citovací okýnko..? Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 (upraveno) Označit se tomu říká, dotyčný to dostane jako upozornění, stejně jako na citaci, napíšeš zavináč a hned za něj bez mezery začneš psát nick, nabídne ti to ve vyskakovacím okně jména, koho chceš označit vybereš, skočí to do textu, označené červeně a píšeš dál. Není potřeba řešit velká písmena. @Micey Upraveno 30. prosince 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 @Tom4 Juuu, parada, dik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 V běžeckém vlákně se letos nemám čím chlubit, tak se pochlubím alespoň v bikovém. Letos 2750 kiláků, což je více než za posledních osm let dohromady a víc jsem najezdil naposledy v roce 1999. Takže jsem letos zatraceně spokojený parchant. Chlapi ať to v tom roce 2021 jezdí a hlavně ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Přeji všem hodně šťastných a veselých bajkových kiláků nejen v novém roce Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 @Beet Taky to tak mám, letos skoro 2000km a bezkonkurenčně nejvíc za posledních deset let. Dneska vyloženě nádhera. Tak ať vám to příští rok frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Přidám svoje statistiky za rok 2020 beh 900km, kolo 3300km, plavani 105km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Letos osobní rekord 5555 km (cíl byl 5400 = 100 km za každý rok věku) a přes 62.000 výškových metrů ale příští rok si nebudu dávat cíl v kilometrech, jen ve výškových metrech (77.777 m) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak to jsme měli stejnej cíl :), taky jsem si řekl, že našlapu 5555km, nakonec to klaplo na 5800. Z toho teda 1000 km na rotopedu, 3600 na štěrkoletu a zbytek po městě a blízkým okolí. Cíl v metrech je zajímavá motivace, tady v Polabí bych byl rád za třetinový čísla :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Na tu patálii s covidem dobrý, bez závodů a soustředění v teple mi to nakonec napočítalo o pár tisíc míň, než jsem plánoval ... 12362 km ... na padesátiletýho rodiče s třemi dětmi myslím slušný standard Ale stačit těm mladším, je rok od roku těžší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 (upraveno) Ja vubec netusim kolik km jsem najel, kolik metru nastoupal, ale kolem sem se bavil neskutecne a sedel na tom skoro furt a to me tesi. Tak Vam preji vse nej do 2021, hlavne zdravicko, hodne zdravicka a celkove zklidneni situace, at se muzem svezt treba i za hranicema... Upraveno 31. prosince 2020 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 58 minutami, Jarett napsal: Na tu patálii s covidem dobrý, bez závodů a soustředění v teple mi to nakonec napočítalo o pár tisíc míň, než jsem plánoval ... 12362 km ... na padesátiletýho rodiče s třemi dětmi myslím slušný standard Ale stačit těm mladším, je rok od roku těžší Ty jsi ďábel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Pěkný čísla hoši! Hlavně at nám to ve zdravi jezdí i v roce 2021. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se