tikzot Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 před 6 minutami, kral083 napsal: Taky jsem si dneska přivstal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krása a klobouček!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 před 11 minutami, kral083 napsal: Taky jsem si dneska přivstal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Paráda a ty vejskovy metry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 To je vicemene porad jen do kopce;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 U Beskyd jsem s tím tak nějak počítal,ale dostat se na Trojmezí to bylo trochu přes moral. Obec Hrčava mě bude ještě dlouho budit že sna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 V 30. 5. 2020 v 11:37, Micey napsal: Neco podobnyho mi ted poslal kamarad.. nechal si vcera v ofiko Cannondale dat novou kazetu s vetsim velkym pastorkem, prej neni problem, jen za praci si vzali litr. No a dnes po 35 km todle.. nepochybuju o tom, ze bude za debila:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak dopadl u Cannondejla kamarád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Pamatuju si dobře, že na Rabštejn vyjíždí jeden z místních členů? @TLD? Každopádně dneska mě zachránili, když sem tam v půl desáté dohrkal prochladlej a mokrej. Ač jim nešel proud, uvařili mi grocek a nechali mě ohřát. Asi ani neměli otevřeno. Fakt pecka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Roura74 tam je často, ale teď uklízí zatopený dům, takže má vlastně taky takové sportovní pondělí, akorát dost nešťastný. Ty bouřky včera byly místy velmi intenzivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Ja o vikendu po sto letech trochu projezdil Prokopak a kolem Hlubočep, a lidi prekvapive malo kdyz se clovek vyhnul hlavnim trasam, tak uplne v pohode bikovani bez lidi i kdyz byla sobota. Ale je pravda ze poprchalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2020 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Kral, mas to paradni, na Rabstejne je na pivu porad Ondra - Roura Ja ne. KLoubik, kdyz jsem bydlel na Vidouli, tak jsem byl v Prokopaku casto, byli tam slusne lajny a kolem toho lomu celkem i pekla. A pivko na tom volejbalovem hristi nebo s klobaskou u Helekala... Je to tam jeste? Bejval to celkem punk, ale super, kolikrat to dopadlo tak, ze jezdeni tam skoncilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Tak to mě mrzí, že to Rouru vyplavilo. Já spal včera v Rýmařově a co tam se přihnalo za hrůzu,to sem dlouho nezažil. Jinak je to dřina,ale ve finále si to samozřejmě užívám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 na kole nejezdim, ale tohle na me vypadlo ze Strava. Tak at mate chlapci trochu motivaci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Tak to mě mrzí, že to Rouru vyplavilo. Já spal včera v Rýmařově a co tam se přihnalo za hrůzu,to sem dlouho nezažil. Jinak je to dřina,ale ve finále si to samozřejmě užívám :-)Škoda, příště dej vědět. Rabštejn je pohoda, od personálu až po jídlo. Takový to 10/10. Deště tu byly fakt děsivý. Za necelý dvě hodiny 110mm srážek. U nás relativně v klidu, jsme na kopci, ale pod náma to strašně odskákal Břevenec. My máme jen vyplavenej sklep, potrhanou cestu k baráku a zahrada dostala pokouřit. Do toho jsem si minulej týden vymknul kotník, ale zítra už to s ortézou na gravelu prubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Niet lepsi pocit ako vyjst z kramu s novym nadobickom :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 @TLD myslis asi tohle viz foto? Porad to funguje co vim, je to otevrene podle pocasi, ale jeste jsem tam ted nebyl. Chtel jsem dat pivko v sobotu a omkrnout to, ale jak prselo tak bylo zavreno. Naposledy jsem tam byl pred US, takze nejakych 12-13 let zpatky. Delal jsem v Radlicich, tak jsme s kolegama obcas chodili jezdit po praci a pak tam na pivka. Cesty domu byly vesely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Niet lepsi pocit ako vyjst z kramu s novym nadobickom :-)Olala! Gratuluju k prirustku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Kloubik, jj, presne. A kousek pod tim, za tim kamenym viaduktem smerem od Zlichova byl ten Helekal. Ja tam jezdil nekde okolo roku 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 před 8 hodinami, bocko napsal: Niet lepsi pocit ako vyjst z kramu s novym nadobickom :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný, ať slouží...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Parada to Santa Cruz. Vidli polad tokenama (zelenejma), prekvapilo me, jaka to byla pozitivni zmena za par korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 před 13 hodinami, bocko napsal: Niet lepsi pocit ako vyjst z kramu s novym nadobickom :-) Velmi zajímavě řešený rám, zajímali by mě jízdní vlastnosti Co to tam máš vzadu za tlumič? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 před 4 hodinami, Micey napsal: Vidli polad tokenama (zelenejma), prekvapilo me, jaka to byla pozitivni zmena za par korun. Podle čeho jsi ladil a kolik jsi nakonec přidal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se